Nosifol a //

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3157
2.6.14 10:52

Nosifol a //

Ahoj holky, témat o Nosifolu tu již pár je, ale přesto zakládám ještě jedno abych věděla zda vám pomohl nebo ne? Za každé ať už pozitivní, a nebo negativní reakce budu ráda. Samozřejmě i za to, kdo pije Nosifol a zatím nic. :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
103
2.6.14 11:03

@RomanaBl ahoj, já piju Nosifol, asi ani ne tak kvůli otěhotnění, i když bych byla ráda, ale proto, že mám PCO, MS mám sice sama od sebe, ale s PCO bojuju už dlouho. Nadváhu taky nemám a Nosifol je údajně i na PCO. Sice je to děsně drahé, ale na druhou stranu si říkám, že dělám něco pro sebe. Jako pozitivum vidím to, že mám MS 28-29 dní (předtím se mi to pohybovalo okolo 32 dní) a jestli mám ovulaci to 100% nevím. Ale v době OVU mě pobolívá břicho, takže je možné, že i to se upravilo. Jinak když jsem ho vysadila, tak mi začaly děsně vypadávat vlasy. Proto jsem na něj zpátky rychle najela.
Ještě uvažuju na variantou, že si koupím jen INOSITOL samotný, vyjde možná lépe a účinek bude stejný, protože právě ten Inositol je to, co tam má hlavně pomáhat. Asi chceš slyšet hlavně pozitiva ohledně těhotnění… celkově však můžu říct, že je to určitě dobrá věc, jen je bohužel tak drahá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
2.6.14 11:08

@Štrumfeta Jsem ráda za jakoukoliv reakci. :) A děláš si třeba ovu testy aby jsi zjistila jestli ovulka je? Jinak mě to doktorka doporušila proto, že už se snažíme asi 10 měsíců a nic no. Na nic mi nepřišli a na testy je prý ještě čas. :) Tak ho zkusím a uvidíme. Je fakt, že je docela drahý. Ale zase na druhou stranu člověk vyhodí spoustu peněž za zbytečný kraviny, tak proč je nevyhodit za něco potřebného. :). A to co sem tak nějak četla tak spoustě holkám s PCO pomohl :) jak ke srovnání cyklu tak vytouženým //. i když to bude asi dost individuální. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
2.6.14 11:12

@RomanaBl Ovu testy nedělám, ani BT neměřím, protože nechci zbytečně vyšilovat, jsem spíše stresmenka. Beru to tak, že je to fajn, ale určitě to není jediný preparát, který by mohl pomoci. Je toho fůra, třeba i s RAVITEM mám moc dobré zkušenosti, po něm jsem měla i plodný hlen, až jsem se divila, byl to pro mě dost šok. Po Nosifolu ani jednou. Takže na každého funguje něco jiného. Vitamíny se nikdy nic nezkazí. 10 měsíců není dlouho. My se snažili o první asi 6 měsíců a to jsme měli všechno špatně, jak u chlapa tak i u mě. A když jsme se na to pomalu vyprdli, že nám s tím doktoři pomůžou uměle, tak to bylo ani nevíme jak. Přitom jsme šanci měli asi 1%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
2.6.14 11:18

@Štrumfeta Stresmenka? To jsme dvě taky neměřím a ani netestuji, přesto ovulku poznám podle křečí ve vaječnících a plodného hlenu. Jo je to paráda on když člověk přestane řešit jestli se zadaří nebo ne tak to většinou výjde :) to je dobře. Apoň je vidět, že doktoři a ty jejich 1% jsou dosti nepřesný. Je fakt že 10 měsíců je málo ale tak čekala sem že to půjde rychleji no. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3578
2.6.14 11:25

Ahoj.Tak ja pila Nosifol asi 3mesice a pak jsem otehotnela. Celkove snazeni trvalo 7 mesicu.Ale jestli to bylo tim Nosifolem tezko rict. V kazdem pripade preji at se brzy zadari. Jinak jsem merila BT a delala ovu testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
2.6.14 11:27

@Audea Jé tak to gratuluji :) To se hezky čte že někomu pomůže. :) A brala jsi ještě něco? Třeba pila kontrhel nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
2.6.14 11:29

Ahoj, já od tohoto cyklu piji Inofolic, přidala jsem kontryhel kvůli nepravidelnému cyklu a beru listovku, doktorka řikala, že je dobré se tím „předávkovat“. Snažíme se 10 měsíců. Uvažuji nad přidáním Gynexu, myslíte, že by se to tlouklo? Je to přeci jen bylinné, tak by to uškodit nemělo ne? Na kontrolu jdu 17., chci si poprosit o hormonální profil a případně clostilbegyt.
MS jsem teď dostala po 50 dnech, šílená nepravidelnost, ovu nesleduji. Krvácela jsem ve čtvrtek, pak nic a až od včera znovu a šíleně mě bolí pravý vaječník, takovou bolest jsem při tom ještě nezažila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
2.6.14 11:35

@alfonska20 Ahoj. Inofolik to je to samé jako Nosifol jen to je lehce jiné co se týče složení že? A to je na srovnání cyklu? Jinak já osobně s gynexem zkušenosti nemám ale jestli píšeš že jsou to bylinky tak to asi nevadí. I když nevím zda kontryhel, gynex a inofolik a listovka je zrovna správná kombinace. Příjde mi toho už trošku moc. A ten clostik je na co můžu- li se zeptat??? Jinak ten inofolik by ti to měl srovnat ten cyklus tak uvidíš příští měsíc třeba už to bude značně kratší. :) a ten horm. profil bych si taky nechala udělat máš-li to tak jak to máš. Za to nic nedáš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
2.6.14 11:56

Inofolic je levnější a má snad nějak míň složek, takže se lépe vstřebává :lol: Prý by se po tom měl srovnat cyklus, po kontryhelu taky, a ten ještě zlepšuje sliznici. Já se na to poptám dr, abych se zase nepřefetovala :mrgreen: clostik je na ovulaci, když dozrají folikuly píchá se pregnyl na prasknutí. Uvidím co mi řekne, už aby to do té doby uteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3578
2.6.14 13:09

@RomanaBl No mela jsem jeste od dr. predepsany duphaston na 3mesice.Ale v dobe otehotneni uz jsem ho nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10130
2.6.14 13:17

@Štrumfeta na PCO je prý lepší inofolic než nosifol..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
2.6.14 16:34

@alfonska20 jo tak ale moc celkem cenovej rozdíl v tom není no :) kontryhel je taky na prd ten sem pila pul roku pul liztu denně a nic tak nevím no alena každý ho to působí jinak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
2.6.14 21:37

@Audea a ten je na co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3578
2.6.14 22:00

@RomanaBl Jsou to hormony.Na srovnani cyklu a na udrzeni tehotenstvi.Bere se az po ovulaci.Ale v dobe otehotneni jsem ho nebrala takze na to vliv asi nemel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí