Nosifol a //

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3578
2.6.14 22:00

@RomanaBl Jsou to hormony.Na srovnani cyklu a na udrzeni tehotenstvi.Bere se az po ovulaci.Ale v dobe otehotneni jsem ho nebrala takze na to vliv asi nemel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
2.6.14 22:02

@Audea jo tak no tak hormony do sebe zatím cpat nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
25.8.14 10:38

Ahoj holky, zeptám se nemáte některá NOSIFOL na prodej? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.10.14 19:48

Také bych ráda koupila Nosifol za sníženou cenu, kdyby někdo nabízel. Jsem z Plzně. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.12.14 09:29

Ahoj holky, kamarádka ted otěhotněla po sedmi letech snažení s manželem. Pomohl jí k tomu prý Nosifol-brala ho necelé 3měsíce. Máte někdo podobnou zkušenost. Chci si ho koupit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
29.12.14 11:28
@Marcam píše:
Ahoj holky, kamarádka ted otěhotněla po sedmi letech snažení s manželem. Pomohl jí k tomu prý Nosifol-brala ho necelé 3měsíce. Máte někdo podobnou zkušenost. Chci si ho koupit. :kytka:

ahoj mě nepomohl pila jsem ho asi půl roku, ale nakonec nebyla chyba na mojí straně přítel měl moc špatný spermio :| tak jsme museli na ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.12.14 19:55

@Monica R Jo tak díky, zkusím ho. ;) Je tu ještě nějaká maminka co po něm otěhotněla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
28.2.15 15:38
@Marcam píše:
@Monica R Jo tak díky, zkusím ho. ;) Je tu ještě nějaká maminka co po něm otěhotněla?

Ahoj, já jsem po Nosifolu otěhotněla, jedno balení a bylo, ale bohužel na 6tt přestal prcek růst a čeká mě revize.. je tu někdo kdo ho po takovém případu zase používal, popřípadě kdy s ním začít.. Naposledy jsem ho začala pít v prní den menstruace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.2.15 18:27

@Adrienka Tak to je mi moc líto, já ho beru a nic už od prosince. Také piji kontryhel. Vyjde to příště uvidíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
28.2.15 20:05
@Marcam píše:
@Adrienka Tak to je mi moc líto, já ho beru a nic už od prosince. Také piji kontryhel. Vyjde to příště uvidíš. ;)

A máš třeba aspoň lepší ovu? Já do té doby neměla nikdy obě silné čárky, až po Nosifolu..Začala jsem testovat asi 10 den a nic,11 nic,12 nic,13 jsem zapomněla a 14 dálnice na testu, tak jsem udělala na večer atmošku a vyšlo to.. Bylo to jako zázrak když jsem si přesně za 14 dní dělala test.. No ale včera to zklamání a teď čekání.. Ale je to prostě asi fakt příroda a musím s tím bojovat jako spousta holek tady a budu.. Jinak moc děkuju a přeju brzké úspěšné těhu :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
1.3.15 20:44

Ahoj holky já ho pila taky a me teda nepomohl… totálně mi prodloužil cyklus z 28 dni na někdy az 41 což byl des…v prosinci sem se nechala ukecat a začala zobat clostik no a dnes začínam 12 týden :-) všem vám přejí hodně štěstí…a určite necekejte a nechte si udělat vyšetření… některé problémy opravdu nosifol ani nic jiného nevyřeší a nezbyde než věřit doktorum :-) jsem moc rada ze i já to tak vzala a ted sem nejšťastnější :-) po 16 měsících snažení a zjištění PCO ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
1.3.15 20:48

Na mě kontryhel taky nepůsobil dobře.. MS vůbec nedorazila, těhu jsem nebyla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.3.15 21:29

Ahoj maminky, prodam cele nevyuzite baleni nosifol forte, expirace 07/17.Kupovala jsem na radu kamaradky s pozitivni zkusenosti, ale vlastni zkusenost jsem uz nestihla :-) puvodni cena 415 kc…prodam za330 kc a zaplatim postovne. Doufam, ze taky prinese stesti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.15 23:04

Když člověk hledá tak se dá vše sehnat levněji já ho zrovna objednávala )Nosifol) za 295kč :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.7.15 09:26

Ahoj, mě pomohl, 2 měsíce a je to. Říkala gyndařka, že má zkušenost, že většinou do 3 měsíců se otěhotní. Myslím, že je tam spousta dobrých vitamínu a minerálu, co když už nepomůžou, tak rozhodně neublíží.
Jo a chlap bral selzink. Podpořili jsme to oba a vyšlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí