Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@RomanaBl Jsou to hormony.Na srovnani cyklu a na udrzeni tehotenstvi.Bere se az po ovulaci.Ale v dobe otehotneni jsem ho nebrala takze na to vliv asi nemel.
Ahoj holky, zeptám se nemáte některá NOSIFOL na prodej? Děkuji
Také bych ráda koupila Nosifol za sníženou cenu, kdyby někdo nabízel. Jsem z Plzně. ![]()
Ahoj holky, kamarádka ted otěhotněla po sedmi letech snažení s manželem. Pomohl jí k tomu prý Nosifol-brala ho necelé 3měsíce. Máte někdo podobnou zkušenost. Chci si ho koupit. ![]()
@Marcam píše:
Ahoj holky, kamarádka ted otěhotněla po sedmi letech snažení s manželem. Pomohl jí k tomu prý Nosifol-brala ho necelé 3měsíce. Máte někdo podobnou zkušenost. Chci si ho koupit.
ahoj mě nepomohl pila jsem ho asi půl roku, ale nakonec nebyla chyba na mojí straně přítel měl moc špatný spermio
tak jsme museli na ivf
@Monica R Jo tak díky, zkusím ho.
Je tu ještě nějaká maminka co po něm otěhotněla?
@Marcam píše:
@Monica R Jo tak díky, zkusím ho.Je tu ještě nějaká maminka co po něm otěhotněla?
Ahoj, já jsem po Nosifolu otěhotněla, jedno balení a bylo, ale bohužel na 6tt přestal prcek růst a čeká mě revize.. je tu někdo kdo ho po takovém případu zase používal, popřípadě kdy s ním začít.. Naposledy jsem ho začala pít v prní den menstruace..
@Adrienka Tak to je mi moc líto, já ho beru a nic už od prosince. Také piji kontryhel. Vyjde to příště uvidíš. ![]()
@Marcam píše:
@Adrienka Tak to je mi moc líto, já ho beru a nic už od prosince. Také piji kontryhel. Vyjde to příště uvidíš.
A máš třeba aspoň lepší ovu? Já do té doby neměla nikdy obě silné čárky, až po Nosifolu..Začala jsem testovat asi 10 den a nic,11 nic,12 nic,13 jsem zapomněla a 14 dálnice na testu, tak jsem udělala na večer atmošku a vyšlo to.. Bylo to jako zázrak když jsem si přesně za 14 dní dělala test.. No ale včera to zklamání a teď čekání.. Ale je to prostě asi fakt příroda a musím s tím bojovat jako spousta holek tady a budu.. Jinak moc děkuju a přeju brzké úspěšné těhu
![]()
Ahoj holky já ho pila taky a me teda nepomohl… totálně mi prodloužil cyklus z 28 dni na někdy az 41 což byl des…v prosinci sem se nechala ukecat a začala zobat clostik no a dnes začínam 12 týden
všem vám přejí hodně štěstí…a určite necekejte a nechte si udělat vyšetření… některé problémy opravdu nosifol ani nic jiného nevyřeší a nezbyde než věřit doktorum
jsem moc rada ze i já to tak vzala a ted sem nejšťastnější
po 16 měsících snažení a zjištění PCO ![]()
Na mě kontryhel taky nepůsobil dobře.. MS vůbec nedorazila, těhu jsem nebyla… ![]()
Ahoj maminky, prodam cele nevyuzite baleni nosifol forte, expirace 07/17.Kupovala jsem na radu kamaradky s pozitivni zkusenosti, ale vlastni zkusenost jsem uz nestihla
puvodni cena 415 kc…prodam za330 kc a zaplatim postovne. Doufam, ze taky prinese stesti:-)
Když člověk hledá tak se dá vše sehnat levněji já ho zrovna objednávala )Nosifol) za 295kč
![]()
Ahoj, mě pomohl, 2 měsíce a je to. Říkala gyndařka, že má zkušenost, že většinou do 3 měsíců se otěhotní. Myslím, že je tam spousta dobrých vitamínu a minerálu, co když už nepomůžou, tak rozhodně neublíží.
Jo a chlap bral selzink. Podpořili jsme to oba a vyšlo to.