Krvácení, špinění mimo cyklus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
914
1.6.14 17:44

Krvácení /špinění/ mimo mensturaci

Ahojky, setkala jste se, prosím, některá s krvácením mimo cyklus? Jsem po druhé menstruaci po potratu /kyretáži/ :?, teď asi uprostřed cyklu, ale v pátek jsem začala slabě krvácet -špinit. Zaběhla jsem si ještě před koncem pracovní doby ke své gynekoložce, ta na mě nic neviděla /ale špinění v ten den bylo slabé.. ultrazvuk nedělala/. Prý nález ok… Špinění ale zesílilo..to znamená, že zřejmě za ní budu muset zítra znova…Hormonální antikoncepci neužívám.. Ale těhotenství /nezdařelé/ bylo po ivf… Nemáte některá s tímto zkušenost? :think: Díky za příspěvky!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32865
1.6.14 18:00

Špinění může být ovulační, nemělo by být moc silné a netrvat déle než 2 max. 3dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.6.14 18:08

@andelka83 Ahojky, děkuji za reakci :mavam:, s tím jsem se ještě nesetkala..spíš mne napadlo, jestli to nějak nesouvisí s ne/dorůstáním sliznice po potratu, ale je to již po druhé mences, tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.6.14 19:09

@Barborika ovulacni spineni/krvaceni nebo muze byt cysta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.15 20:47

Ahoj vsem, ozivuji diskuzi a omlouvam se za anonym, ale…
jsem trochu vysrasena abych nebyla tehotna, tak procitam diskuze a stale nevim…test si udelam rano
ms mam dostat az tak za 10dnu - v pondeli celou noc a pak jeste v utery rano jsem mela intenzivni sex, ale fyzicky spatne atd me nebylo. jen jsem byla skoro dva dny bez sily, ale to k tomu patri, ze!? a co se nestalo, dnes coz je teda 3 den po tom sexu jsem rano zacala mirne spinit a behem dne to preslo ve slabe krvaceni (hnedou krvi), achjo. bolesti nemam zadne, jen trochu vic podrazdenou naladu. vim ze zadna nejste vedma, proto prosim zdrzte se ustepacnych poznamek, jen me zajima jestli se to stava a jak dlouho to muze trvat…v nedeli mam mit rande a nerada bych ho rusila :roll:

• Citovat
  • Upravit
6257
6.2.15 20:48

Tak může to být třeba ovulace… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
6.2.15 20:50

Zakladatelko zítřejší test ti fakt nic neřekne. Testuje se v den vynechání MS, dřív ne. Jinak nepíšeš, jestli se nějak chráníš, no jestli máš sex a nechráníš se, tak je logicky možné, že jsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
6.2.15 20:51

Pořid si kapky gynex od energy. Pomuře to na spostu vecí spojeným z menstruací, početí psychikou atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.15 21:00

@LenkaZi :palec:

@majki.r tak presne todle je ta odpoved na dve veci, skoda tve jedne minuty…

• Citovat
  • Upravit
12550
6.2.15 21:04
@Anonymní píše:
@LenkaZi :palec:@majki.r tak presne todle je ta odpoved na dve veci, skoda tve jedne minuty…

No promiň, ale fakt nepíšeš, jestli se chráníš. Co potom čekáš? Odpověděla jsem ti věcně, bez rýpání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.15 21:06

@majki.r take neprudim, jen jsem trochu v razi :hug: hezky vecer

• Citovat
  • Upravit
11117
6.2.15 21:18
@Anonymní píše:@majki.r tak presne todle je ta odpoved na dve veci, skoda tve jedne minuty…

ale vzdyt ma pravdu… delat test 10 dni pred ocekavanou MS fakt nema smysl. muzes usetrit 20kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
7.2.15 00:30
@Anonymní píše:
Ahoj vsem, ozivuji diskuzi a omlouvam se za anonym, ale…
jsem trochu vysrasena abych nebyla tehotna, tak procitam diskuze a stale nevim…test si udelam rano
ms mam dostat az tak za 10dnu - v pondeli celou noc a pak jeste v utery rano jsem mela intenzivni sex, ale fyzicky spatne atd me nebylo. jen jsem byla skoro dva dny bez sily, ale to k tomu patri, ze!? a co se nestalo, dnes coz je teda 3 den po tom sexu jsem rano zacala mirne spinit a behem dne to preslo ve slabe krvaceni (hnedou krvi), achjo. bolesti nemam zadne, jen trochu vic podrazdenou naladu. vim ze zadna nejste vedma, proto prosim zdrzte se ustepacnych poznamek, jen me zajima jestli se to stava a jak dlouho to muze trvat…v nedeli mam mit rande a nerada bych ho rusila :roll:

To není tĕhotenstvím, poranila ses vevnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
7.2.15 13:13
@Anonymní píše:
@LenkaZi :palec:@majki.r tak presne todle je ta odpoved na dve veci, skoda tve jedne minuty…

Moje milá. Moje reagování bylo na Barborika gynex kapky jsou na srovnání menzes a na podporu otěhotnění. pokud si po čistění tak ti to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.12.16 23:02

Ahoj, oživuji diskuzi. 28.11. mi měla dorazit menstruace. Menstruace dorazila, ale poněkud jiná, než na kterou jsem zvyklá. Byla velmi slabá, spíše jen spinění. Takto to trvalo 6 dni. Dnes vecer se mi objevilo spineni opět znovu. Nevite někdo co by to mohlo být? Jsem z toho dost vystrašená. Děkuji za případné odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital