Nosítko od 3-3,5 kg co nejvíce.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18733
31.3.23 14:28

@Psisuchar tahle. Zdenka Albrechtova tomu dost rozumí a poradi. Pořádají i nosici veletrhy. Pokud jsi z Prahy, tak ve zkusnositko můžeš vyzkoušet přímo a taky poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
31.3.23 16:36

@Elisaaa Ten Neko Switch baby vypadá taky parádně! Máš s ním už sama nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
31.3.23 16:36

@hospodki Super, moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
31.3.23 16:44

@tevl No tak to je taky další věc… :mrgreen: jestli v tom bude chtít být. No musím doufat 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18733
31.3.23 16:49

@Psisuchar já nosila první 3 měsíce denně skoro na všechny spanky a až ve 4m mi teda odkejvala první spánek v postýlce nebo kočárku :roll: i teď v 10m když vezmu do ruky nositko tak se hned uklidni a začne se culit, protože ví co prijde :lol: v zimě moc nenosím, ale na léto zase budem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
31.3.23 16:53

@Psisuchar Být tebou tak fakt počkám až na malé. Já původně chtěla mít vše před porodem ready, ale u tohoto se podle mě vyplatí počkat. Ono stejně si s prckem prvních pár dní nosítko nevezmeš. Budeš se jen seznamovat, nosit, houpat a i já bych si zpětně troufla fakt max. na ten šátek. Nosila jsem asi tak od jednoho měsíce. Takže raději počkat po a vzít si malé v kočáru někam do krámku, kde si nosítko můžeš odzkoušet i s miminkem v reálu. A vybrat podle toho. Já to moje od pohledu na netu vyřadila mezi prvníma, že je ošklivé a divné ale pak naživo s malou mi nejvíc sedlo. :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.4.23 11:25

Nosítko Dětské nosítko YEMA.tie

Ahoj Holky,

někdo zkušenosti s nosítkem Dětské nosítko YEMA.tie, prosím?

Případně jiné, podobné tipy?

Moc díky.
Andy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
14.3.24 13:56

Kupovala jsem nosítko Ergobaby Adapt. To bylo od narození do 20 kilo. Bez nutnosti kupovat novorozeneckou vložku. Měla ho ozkoušené kamarádka a vydrželo jí po celou dobu. Takže jsem do něho šla taky, objednávala jsem teda přes web crystalbaby. A ještě jsem hodně zvažovala Tulu, tu tam měli taky, ta se mi moc líbila vzhledově, ale vyhrálo Ergo a za mě zatím žádný problém. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
14.3.24 20:07

Tak musím uznat, že opravdu zde zkušené maminy měly pravdu, že je lepší počkat. Já ho tedy objednala od narození, ale malý tam samozřejmě nechtěl být a ani mě se to teda x měsíců nelíbilo ho tam dávat, roztahovat mu ty nožičky…plakal a já taky 😅. Nakonec se mu tam líbilo až od toho 6-7 měsíce. Takže, příště dám na rady zkušených. Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.24 17:54

Taky jsem vybrala ergobaby adapt, na crystalbaby jsem ho našla v hezké slevě a spokojenost. Začala jsem od 4. měsíce a rychle jsme si na něho zvykly, je to super věc a malá je v něm moc ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
1.9.24 17:56

Měla jsem Monilu uni start. Vydrželo do cca 7,5kg. Teď mám Monilu Uni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
4.9.24 21:36

Já mám rischino od narození, rostoucí…malý má 11kg a 1rok a nosí se v něm v pohodě. Jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.10.25 21:10

Má prosím někdo zkušenost s Ergobaby Omni? Mají ho na crystalbaby jako novinku a zajímala by mě osobní zkušenost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí