Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@Psisuchar tahle. Zdenka Albrechtova tomu dost rozumí a poradi. Pořádají i nosici veletrhy. Pokud jsi z Prahy, tak ve zkusnositko můžeš vyzkoušet přímo a taky poradi
@Elisaaa Ten Neko Switch baby vypadá taky parádně! Máš s ním už sama nějaké zkušenosti?
@tevl No tak to je taky další věc…
jestli v tom bude chtít být. No musím doufat 😂
@Psisuchar já nosila první 3 měsíce denně skoro na všechny spanky a až ve 4m mi teda odkejvala první spánek v postýlce nebo kočárku
i teď v 10m když vezmu do ruky nositko tak se hned uklidni a začne se culit, protože ví co prijde
v zimě moc nenosím, ale na léto zase budem.
@Psisuchar Být tebou tak fakt počkám až na malé. Já původně chtěla mít vše před porodem ready, ale u tohoto se podle mě vyplatí počkat. Ono stejně si s prckem prvních pár dní nosítko nevezmeš. Budeš se jen seznamovat, nosit, houpat a i já bych si zpětně troufla fakt max. na ten šátek. Nosila jsem asi tak od jednoho měsíce. Takže raději počkat po a vzít si malé v kočáru někam do krámku, kde si nosítko můžeš odzkoušet i s miminkem v reálu. A vybrat podle toho. Já to moje od pohledu na netu vyřadila mezi prvníma, že je ošklivé a divné ale pak naživo s malou mi nejvíc sedlo.
![]()
Ahoj Holky,
někdo zkušenosti s nosítkem Dětské nosítko YEMA.tie, prosím?
Případně jiné, podobné tipy?
Moc díky.
Andy.
Kupovala jsem nosítko Ergobaby Adapt. To bylo od narození do 20 kilo. Bez nutnosti kupovat novorozeneckou vložku. Měla ho ozkoušené kamarádka a vydrželo jí po celou dobu. Takže jsem do něho šla taky, objednávala jsem teda přes web crystalbaby. A ještě jsem hodně zvažovala Tulu, tu tam měli taky, ta se mi moc líbila vzhledově, ale vyhrálo Ergo a za mě zatím žádný problém. ![]()
Tak musím uznat, že opravdu zde zkušené maminy měly pravdu, že je lepší počkat. Já ho tedy objednala od narození, ale malý tam samozřejmě nechtěl být a ani mě se to teda x měsíců nelíbilo ho tam dávat, roztahovat mu ty nožičky…plakal a já taky 😅. Nakonec se mu tam líbilo až od toho 6-7 měsíce. Takže, příště dám na rady zkušených. Děkuji ![]()
Taky jsem vybrala ergobaby adapt, na crystalbaby jsem ho našla v hezké slevě a spokojenost. Začala jsem od 4. měsíce a rychle jsme si na něho zvykly, je to super věc a malá je v něm moc ráda ![]()
Měla jsem Monilu uni start. Vydrželo do cca 7,5kg. Teď mám Monilu Uni.
Já mám rischino od narození, rostoucí…malý má 11kg a 1rok a nosí se v něm v pohodě. Jsem spokojená
Má prosím někdo zkušenost s Ergobaby Omni? Mají ho na crystalbaby jako novinku a zajímala by mě osobní zkušenost? ![]()