Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Už se sice přibližuje ergo. Ale pořád to není ono. Já bych ho nekoupila.
Ahoj! Sice nejsem maminka, ale myslím si, že tohle bude zbytečně hřát. Podle mě je už lepší koupit šátek. ![]()
Tak předně bude brzy málo látky mezi nožkami a je potřeba aby látka byla od kolinka ke kolínku a je děsně dlouhá (vysoká) zádová opěrka. Pokud máš možnost tak ho vrať a vyber jiné
ideálně se na Facebooku přidej do skupiny Nosíme děti a tam holky pomůžou s výběrem ![]()
Příspěvek upraven 13.06.18 v 21:13
@Hafinka Hafíková Ja šátku moc neverim. A bojim se do toho jit. Ta vložka co je ve vnitr jde sundat.
@Hafinka Hafíková teplo bude i v šátku, to s tím nemá nic moc společného
jde o nepoměr u zádové opěrky a nebude dostatek látky mezi kolínky ![]()
No prostě podle zásad správního nošení vhodný nebude a už vůbec ne na novorozence. ![]()
@marg nee ani na takové příležitosti není vhodné a už vůbec ne na novorozence ![]()
@Anonymní píše:
@Hafinka Hafíková Ja šátku moc neverim. A bojim se do toho jit. Ta vložka co je ve vnitr jde sundat.
Já teda hodně potkávám maminky s šátkem, ale chápu, že do toho nechceš. Já bych se do toho taky neodvážila, kdybych měla děti.
Koukám že nové stojí cca 1800, zkus se podívat na bazoš, nebo na facu nosíme děti. Za ty peníze se dá koupit manduca, ta je super. A je ergonomické, měli jsme ji. Bylo to fajn.
Do toho bych dítě nedala, rozhodně pro dítě nic příjemného. Já měla beco ![]()
Ahoj maminky chtela bych se zeptat na nazor tady na tohle nositko. MAME HO JEN NA NOŠENÍ KDYZ PRITEL BUDE V PRACI A JA BUDU MUSET S PEJSKEM VEN. POPRIPADE TREBA DO OBCHODU, ktery mam od domu cca 5 minut. Jinak budeme vozit v kocarku, kupovali jsme dráhy kocarek, TAK OPRAVDU TOHLE MAME JEN NA NOŠENÍ NA CCA 15 minutove prochazky a to treba jen 2× denne. Mozna jen jednou. Moc vsem dekuji za odpoved. A preji krasny vecer.