Nosítko při venčení psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.6.18 21:14

@Hafinka Hafíková tak pro novorozence je šátek to nejlepší, co může být, nosítek která jsou vhodná hned od narození je opravdu pár :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.18 21:15

@Veru1987 no pozor Manduca je vhodná až od 4m a vydrží vcelku málo tak do roka max roka a půl pokud je dítě menšího vzrůstu. Za 1800,– koupí krásné bazarové MartyS od narození do 2 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.6.18 21:18

@Kristyna.Vechtova V manduce jsem před pár dny nesla i pětiletou. Je do 20 kilo, takže úplně v pohodě. Stačí správně nastavit přezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
13.6.18 21:21
@Kristyna.Vechtova píše:
@Veru1987 no pozor Manduca je vhodná až od 4m a vydrží vcelku málo tak do roka max roka a půl pokud je dítě menšího vzrůstu. Za 1800,– koupí krásné bazarové MartyS od narození do 2 let :)

A nemá novorozeneckou vložku? Já teba pořizovala až kolem 3m, já dříve nosit nechtěla…přišla mi na to moc malička. A já to pořizovala tak, že to bude do toho roku, roku a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
13.6.18 21:22
@Kristyna.Vechtova píše:
@Veru1987 no pozor Manduca je vhodná až od 4m a vydrží vcelku málo tak do roka max roka a půl pokud je dítě menšího vzrůstu. Za 1800,– koupí krásné bazarové MartyS od narození do 2 let :)

Z netu:
Skutečně roste s dítětem!
Již novorozence můžete bezpečně nosit v nosítku Manduca díky podsedáku, který je součástí nosítka, přičemž jsou nožky dítěte ze začátku ponechány uvnitř nosítka
Asi od 3 měsíců můžete nosit Vaše dítě v sedačce i bez podsedáku, a to v typické
M poloze, která je příznivá poloze kyčlí, a to dle vlastní volby na břiše, na boku nebo později i na zádech.
Schovaná podpěrka hlavy a šíje se povytáhne jen v případě potřeby. Podpírá hlavičku dítěte při spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
13.6.18 21:23

Já osobně bych taky radši pořídila ergonomické nosítko. Chápu sice, že jste koupili drahý kočárek a budeš ho chtít využívat víc. Bohužel se ale také může stát, že se miminku v kočáru líbit nebude, mám vlastní zkušenost, a pak budeš ráda, že máš ergonomické nosítko, které je dítěti pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.6.18 21:24

@Veru1987 Má novorozeneckou vložku, je vhodná i pro miminka, spíš je to o pocitu maminky. U první jsem pořídila až v půl roce, druhá šla ještě v šestinedělí na procházku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.18 21:24

@Romily a ta 5 léta měla látku od podkolenní jamky po druhou podkolenní jamku? To asi těžko že? Ano na 20kg jsou testované přesky a látka ale rozhodně to není nosítko pro 5 leté děti ;)

Na fotce přikládám jak má být látka abychom se mohly bavit i ergonomickém nošení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
13.6.18 21:25
@Anonymní píše:
Ahoj maminky chtela bych se zeptat na nazor tady na tohle nositko. MAME HO JEN NA NOŠENÍ KDYZ PRITEL BUDE V PRACI A JA BUDU MUSET S PEJSKEM VEN. POPRIPADE TREBA DO OBCHODU, ktery mam od domu cca 5 minut. Jinak budeme vozit v kocarku, kupovali jsme dráhy kocarek, TAK OPRAVDU TOHLE MAME JEN NA NOŠENÍ NA CCA 15 minutove prochazky a to treba jen 2× denne. Mozna jen jednou. Moc vsem dekuji za odpoved. A preji krasny vecer. :andel:

Též se pridavam k názoru, ze to neni vhodně pro novorozence ani starší deti. Toto nositko nebude pohodlně ani vam. Je spousta jiných správných ergonositek. Nositko musí mit regulovatelnou zadovou operku a látku mezi nozickama. Novorozenec by měl tim pádem mit krásné kulatá zadicka, podsazeny zadeček a nozicky do M. My jsme od narozeni používali Storchenwiege :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
13.6.18 21:25
@Romily píše:
@Veru1987 Má novorozeneckou vložku, je vhodná i pro miminka, spíš je to o pocitu maminky. U první jsem pořídila až v půl roce, druhá šla ještě v šestinedělí na procházku. :srdce:

Já taky pořízovala pozdějí, bála jsem se dát tak malinké miminko. Kolem 3m. Ale vím, že manduca může být od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.18 21:26

@Veru1987 novorozenecká vložka se nedoporučuje neb v ní nelze dosáhnout vhodné polohy kyčlí a správně podsadit, je třeba aby dítě mělo nohy z nosítka ven a látka byla od kolínka ke kolínku.
A jinak to co píšou na netu vám napíšou i u visitek takže tím se fakt nelze řídit :) přidejte se do skupiny Nosíme děti s nastuduje ucelené informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.6.18 21:27

@Kristyna.Vechtova Máme dokoupené rozšíření právě pro starší děti. Manduce ExTend. A to není nutné kupovat ihned, takže investice až za dva roky. Pokud bude dítko chtít nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.18 21:28

No uprimne jste mne nepotesili ale uz jsme ho koupili a tak si ho necham a ze zacatku budu resit to ze se budeme snazit spise vozit v kocarku. A nosit teda budu az pozdeji.. ;) jinou moznost nemam zatim a nic drazsiho kupovat nechceme, kdyz to mame jen na chvili nez prcek zacne chodit.. i prodavacka rikala ze kdyz je to na takove chvilkove chození ven ze to staci. Nebudu s tim curat po meste tady dve hodiny, ale jenom obcas a to max na 20 minut. A to opravdu maximalne!! ;)

• Citovat
  • Upravit
7674
13.6.18 21:29
@Kristyna.Vechtova píše:
@Veru1987 novorozenecká vložka se nedoporučuje neb v ní nelze dosáhnout vhodné polohy kyčlí a správně podsadit, je třeba aby dítě mělo nohy z nosítka ven a látka byla od kolínka ke kolínku.
A jinak to co píšou na netu vám napíšou i u visitek takže tím se fakt nelze řídit :) přidejte se do skupiny Nosíme děti s nastuduje ucelené informace :)

Tak to je možné, netuším. Jak jsem psala já pořizovala ve 3m. Já bych dříve nedala do žádného nosítka. a malá v tom stejně moc nechtěla být, ona raději prostor :-). Měli jsme na občasné přenosy, procházky… A studovat už nebudu. Dcera bude mít za dva týdny dva roky. Teď už dává přednost odrážedlu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.18 21:30

@Romily ani extendory nedodaji látku pro pěti leté dítě, ale nebudu se tu přít, říkám co je reálně potvrzené zkušenými nosičkami skupiny ND :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí