Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky ![]()
Dneska jsme si koupili nový notebook Lenovo. Je rychlej, lehkej, všechno v pohodě, jen mě zaráží, že není v češtině ![]()
Nevím jestli je to mnou (dost možná že jo
), nebo prostě tím notebookem?
Jako nastavení není nastavení ale settings, devices a tak ![]()
Určitě si na to zvykneme, ale tak přece jenom čeština je daleko pohodlnější..Zvlášť teď, když nevíme co kde je
a ještě ten jejich start, ale to bude tím win8 co?
Už jsem tu našla diskuzi co s tím, ale ta čeština
![]()
Děkuji moc, aspoň ať vím, jestli se mám snažit to dát do češtiny, nebo to prostě nejde.
Mám taky lenovo, hned při prvním spuštění a takových tech nastavovacích věcí se to určuje.
Windows 8 je v poho ![]()
@soleile taky mám Lenovo a česky ho mám ![]()
a jinak to jde nastavit v nastavení. ![]()
Příspěvek upraven 30.03.15 v 21:22
@kaja00 no jo, kde jsme mohli, dali jsme češtinu, ale je možný že jsme něco někde překlikli ![]()
Ty máš normálně nastavení jako nastavení jo?
![]()
@soleile to je zvláštní
Hele a nemáte někoho známýho, kdo se v pc vyzná? Že by vám to tam nastavil ![]()
Ty jo tak já to nechápu, jako jazyk mám češtinu, třeba v těch aplikacích mám budík jako budík česky a v hlavním nastavení mám všechno anglicky ![]()
Time and language, network, všechno ![]()
Ještě mě napadlo, zkus dát ten start a tam do vyhledávače napsat nastavení počítače a tam jestli to nebude, nebo nastavení jazyka…
Podle tohodleb byste to mohli zvládnout nastavit
http://blogs.technet.com/…cestiny.aspx
Já to tam mám, nastavení počítače-čas a jazyk a zvolit češtinu ![]()
No to se připrav na další chuťovky. Jakmile si na mém lenovu chtějí win8.1 nainstalovat aktualizaci, tak se pc zpomalí, začne sekat. Když to ignoruji a notebook neresetuji tak vypadne třeba wifi.
Jakmile ho resetnu tak se nainstaluje aktualizace a jede se dál ![]()
To s tou češtinou jsem taky při první instalaci řešil a i potom byl takový jen poločeský.
A já mám škodovku a té nejede motor. Jak ji opravím?
Dobře, tak jinak. Co to je za model a jaký systém tam je? Kde to bylo koupené?