Notebook na splátky - rodičák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4034
12.3.13 21:54

Notebook na splátky - rodičák

Jednoduchý dotaz. Umřel mi noťas, nečekaně, neohlášeně, bez varování, je po smrti.. R. I.P. drahoušku.. :( Profík z něj tak tak vytáhl moje fotky a dokumenty na externí disk, ale rozjetí nula nula nic. Jsem na rodičáku, na noťasu bokem pracuji, aktuálně tedy tak trochu chabě na partnerově, na kterém se necítím tak dobře.. každopádně to nejde dlouhodobě a dát dohromady na nový nárazově je více méně zcela nemyslitelné.. máte někdo info nebo zkušenosti ohledně nákupu nového notebooku na splátky, když jste na rodičáku? Děkuji za info. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
700
12.3.13 22:08

Ahoj, ja si brala noťas na splátky v době pobírání mateřské, takže si jen ověřili, že tam a tam jsem evidovaná jako zaměstnanec, takže mi ho na splátky dali i když jsem po prvních třech splátkách přešla na rodičák :)
Bylo to tuším u cetelemu, po 10ti měsících jsem noťas splatila a byla ráda, že je už ofiš můj :dance: Navíc mi potom furt nabízeli za poctivé splácení, všelijaké další půjčky a karty, to už jsem odmítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
12.3.13 22:08

@Elata tak ať si ho vezme chlap na sebe, a nemusíš řešit nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4034
12.3.13 22:10
@K.Black píše:
@Elata tak ať si ho vezme chlap na sebe, a nemusíš řešit nic :nevim:

Chlap je vedený v evidenci dlužníků, nasekal si dluhy než jsme se dali dohromady. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
12.3.13 22:28

@Elata jsem na RD a u Essoxu mi splátky dali… takže to zkus a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
12.3.13 22:29
@kacabus píše:
@Elata jsem na RD a u Essoxu mi splátky dali… takže to zkus a uvidíš…

:* Jdu mrknout, kde mají prodejny. Děkuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
12.3.13 22:31

@Elata Essox poskytuje úvěr, není to prodejna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
12.3.13 22:39

Ja prodávam rok stary ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
12.3.13 22:45
@Hana89 píše:
Ja prodávam rok stary ;)

Když já potřebuju na ty splátky s co nejdelší zárukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
12.3.13 22:45

Přéésně jak to holky víte vždy když potřebuji poradit vyskytne se tady diskuze.. Dneska jsem zkusila na Alze si koupit notebooka na splátky u cetelemu a nedaly mi ho. Ikdyž jsem jim napsala že pracuji v jedné firmě. Jo jsem na RD ale chodím do práce a přesto mi ho nedaly :-( nevím proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
12.3.13 23:20

@Lily007 Kdo ví, záznam v registru, řekla si moc malý příjem, nebo velké náklady :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
13.3.13 00:13

Žádný splátky nebrat. Nemáš peníze, nekupuj noťas, začni makat na tom, abys měla na účtu rezervu, to tě potrestá, že jsi bez notasu, na tom si to uvědomíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
13.3.13 00:34

CETELEM určitě na rodičáku nedává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
13.3.13 01:03
@Leni78 píše: Žádný splátky nebrat. Nemáš peníze, nekupuj noťas, začni makat na tom, abys měla na účtu rezervu, to tě potrestá, že jsi bez notasu, na tom si to uvědomíš.

Neradím tam, kde nevidím do celé situace a o co jsem nebyla požádána. :* Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.3.13 06:32
@Elata píše:
Neradím tam, kde nevidím do celé situace a o co jsem nebyla požádána. :* Děkuji.

Bohuzel stimhle souhlasim.Jako stat se muze ze odejde pocitac.Ale kdyz mas na splatky mas na to si pockat a oddelat si to bokem.Kor kdyz je tvuj chlap zadluzeny. Odesel pocitac koupim novy na splatky.Co kdyz ti za mesic odejde pracka, lednicka proste neco?? Nechtelo by to u toho trosku premyslet nez se hnat hned do NESMYSLNYCH pujcek kor kdyz muzes byt na chlapovym…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák