Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj 11.-14.4. bude opět v Praze veletrh For Kids, nevíte kde by se daly sehnat vstupenky zdarma?
Dost casto je nabizi obchody s detskym zbozim zdarma k nakupu
Oni to mám pocit rok od roku víc zkrouhávaj. Já počkám asi až na podzimní veletrh, teď nic nepotřebuju:-)
Pohledej tady, myslím včera jsem četla jednu diskuzi, že to tam stálo dost za howno a někdo i nabízel lístky…
Ježiši to jsem byla já, co jsem, na něj nadávala. Plete se mi to totiž s veletrhem For Toys a For Babies, no díky, tak na tento opravdu nepůjdu, stálo to za prd, ještě že tu to emimino je, aby mi připomnělo, kde to bylo na prd ![]()
@luciezesvetic píše:
Ježiši to jsem byla já, co jsem, na něj nadávala. Plete se mi to totiž s veletrhem For Toys a For Babies, no díky, tak na tento opravdu nepůjdu, stálo to za prd, ještě že tu to emimino je, aby mi připomnělo, kde to bylo na prd
Já mám zkušenost z minulých veletrhů, že se vstupenky objeví až celkem těsně před veletrhem… Nebo taky vůbec, jako na loni podzim ![]()
No, loni na jaře jsem je měla zdarma jako voucher k vytisknutí do emailu, ale už nemám odkaz od koho
Byli jsme tam i na podzim, ale to jsme platili plnou cenu - tedy 150Kč, no hnus, vydělávat na maminkách…teď v dubnu bych jela opět ráda zdarma
Kdyby měl někdo tip…díky
Já mívám vstupenku zdarma skoro vždy, stačí sledovat na FB pár firem, co tam vystavujou, některé rozdávají volňásky. Třeba Veselá Nohavice. Ale zkrouhávají to čím dál víc.
Teď jsem četla na FB veletrhu, že možnost zlevněných vstupenek bude na stránkách www.forkids.cz cca 14 dní před veletrhem.
Píšete tady i něco o podzimu, ono je for kids i na podzim? já myslela jen na jaře ![]()
@mookiee píše:
Píšete tady i něco o podzimu, ono je for kids i na podzim? já myslela jen na jaře
Možná se to jinak jmenuje, for babies? Plus for toys? Ale prodejci většinou stejní.
Áha, děkuji. a teď trochu zapeklitá otázka. který je lepší?
dá se to nějak srovnat?