Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky,
dnes se chystám do DM jsem ve 4 měsíci. Kdy se dá registrovat do babybonusu?
. Na stránkách DM jsem četla, že nejdříve 2 měsíce před porodem… ale na internetu zase, že dříve. Nemáte někdo zkušenost prosím? ![]()
Registrovala jsem se docela brzy. myslím že v létě a rodila jsem v lednu
Ahoj. Já se registrovala 2 měsíce před porodem a ještě po mně chtěli těhotenskou průkazku. Možná je to jak kde… ![]()
Mne registrovali asi 4 měsíce před porodem, průkazku nikdo nechtěl, naopak mě s tím kopačákem pod šaty odchytla sama prodavačka, dala mi rovnou startovací knížku a vysvětlila co a jak ![]()
Mě taky odchytla prodavačka, ale říkala že správně až dva měsíce před porodem, tak napsala že jsem už vic, a jak se maly narodil tak to upravila ![]()
@mishka123 ja se registrovala pres internet, TP jsem napsala brezen, i kdyz rodim v cervnu. Pozdeji to upravim.Na prodejne jsem si to vytiskla a u pokladny dostala knizku.
Ahoj děvčata, ráda bych se vás zeptala, jak získat nějaké ty kupónky a výhody. Zatím vůbec u Dm nejsem registrovaná, nemám žádnou kartu nic. Zkoušela jsem se nějak zaregistrovat přes internet a vůbec jsem nenašla žádný odkaz na registraci k získání babybonusu. Musím se registrovat na kamenné prodejně? Prosím poraďte mi. Děkuji.
Na dm stránkách je odkaz na registraci babybonusu. Zadáš tam dítě a datum narození. Pokud jsi těhotná, můžeš se registrovat nejdřív asi 2 měsíce před porodem myslím.
Teď koukám, že je tam podmínka být členem dm activ beauty klubu- na prodejně si vyzvedni papír, vyplníš, odevzdáš, dojde ti karta a pak se můžeš přihlásit do baby ![]()
Po mě totiž chce nějaké číslo provizorní karty a to nevím, kde získám.
@pipiska přes net to jde jen v případě, že jsi zaregistrovaná do DM klubu a už máš kartičku (jdeš tam přes číslo a heslo). Jinak musíš na prodejnu a tam si vyřídíš kartičku. Přes net to jde jen 2 měsíce předem. Na prodejně jsou většinou prodavačky ochotné a projde to i dřív.
Kartičku si můžeš udělat kdykoliv.