Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravíčko, zajmalo by mě jaké máte zkušenosti z objednáním ze stránek Brána k dětem, na začátku minulého týdne jsem si objednali nějkae věcičky a protože do Prahy i do Brna to mám daleko, tak mi to má přijít přes DPD a stále nic nedošlo
.. tak by mě zajmalo jaké máte zkušenosti, kdy vám balík došel atd..
Díky ![]()
Objednávala som 1.2. (piatok), platbu dostali 5.2. a 7.2. som mala doma DPD. Nemám výhrady k tomuto e-shopu.
@skaslimca podivej se, jestli jsou veci skladem. Kdyz nejsou, trva to dele.
@lucka.be tak snad to brzy dorazí
a aj ti DPD třeba volali že už jsou na cestě nebo tak? ![]()
Taky mam jen dobre zkusenosti, chvilku to asi trvalo to je pravda… ale pak doslo vse v poradku podle objednavky.
Děkuju
ste mě uklidnili
sem právě četla diskuze jak si lidi stěžuji na DPD tak mě to trošku zarazilo ![]()
Ja mam zase s DPD nejlepsi zkusenosti, objednavam jen pres ne, kdyz se nekdy nedari vyzvednout zasilku, lahev tequily to jisti, ale panacek ridic ji nejednou vypil v tydnu, tak to pak mel blbe u sefa ![]()
![]()
![]()
@skaslimca píše:
@lucka.be tak snad to brzy dorazía aj ti DPD třeba volali že už jsou na cestě nebo tak?
Myslím, že volal ráno, že príde okolo nejakej hodiny po obede. I to celkom dobre vypočítal
.
Maminky, nemate prosim nektera slevovy kupon do obchodu? Rada bych si tam objednala nositko. Dekuji
Do prodejny nebo na eshop? Mam tu 5 %, ale chlap mi s tim kuponem zrovna odjel, tak netusim, zda to plati i na eshop.