Zase ta pošta!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2752
9.3.13 20:25

Zase ta pošta !!!

Ahoj maminky, tak jsem včera byla teda pěkně naštvaná :cert: :cert: :cert:. Když jsem přestala kojit v 8.týdnu. Vyzkoušeli jsme kde co, od Nutrilonu po Sunar. Nakonec přivezl táta z německa mlíčko Alete, které obsahuje laktobacilíky a paráda :dance: chutné, sytící bez bolesti bříška a hlavně pravidelný bobek :lol: a tak jsme u něj zůstali. Jenže táta od nás bydlí 280km a jezdí tak 1× měsíčně. Teď ho odvolali na dýl do práce a tak byl výpadek a nikde to mlíčko neprodávají :cert: a tak jsem si našla maminku, která do německa jezdí pravidelně a sehnala mi jak mlíčko, tak kašičky, příkrmy, šťávičky vše od Alete :* Poslala mi balíček Českou poštou :cert: Včera mi přišla do schránky výzva o vyzvednutí a tak jsem si pro balíček šla. Jenže paní z pošty mi řekla, že mi ho nedá a pak mi ho ukázala s tím, že mi dala papíry na podepsání o nepřevzetí balíčku :roll: Holky, kdyby jste to viděli 8o, balíček byl šišatý, místy snad prokopnutý, potrhaný, do poloviny promočený a když ho paní zvedla, tekl / to byly asi ty šťávičky pro malého / :cert: Dostala jsem strašného vzteka - nechápu, jak si takovéhle viditělné poškození může pošta dovolit. Samozřejmě mi paní zašle balíček nový - řekla, že už posílá balíky dlouho ale tohle se jí ještě nestalo :(, děsím se toho aby zase nepřišel v takovémhle stavu :pocitac: A jaké máte vy zkušenosti s dodáním balíků??? sem s nimi ať si ulevím, že v tom nejsem sama:,( Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
9.3.13 20:30

Moje zkušenosti jsou jen s dodáváním/nedodávání, tohle se mi tead ještě (klepu) nestalo 8o Tak hlavně, ať to paní pojistí, páč to je úlet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.3.13 20:32

Já teda zatím takové zkušenoti nemám…Je pravda, že jsme si kupovala velké baliky mlék, příkrmů kaší, protože jsem měla nemocného malého a bylo jednodušší objednat z netu a na druhý den to mít v klidu doma u dveří.. ¨Jednou mi ale přišel balík napůl otevřený a promáčklá kaše a to se mi pošták omluvil, že asi někdo na to něco hodil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
9.3.13 20:32

Tak jsi to mela reklamovat, ne? Jak to bylo poslane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.3.13 20:34

Já jsem slyšela, že pépéeláci hrajou na depu s balíkama fotbal :nevim:
Bohužel, občas se asi zadaří, že to tam blbě poskládají, někde s tím švihnu a je hotovo :| Mě takhle přišel jednou balík a byl zkrátka rozbalený, přišlo mi, že se někdo koukal, co tam je, jestli se mu to hodí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
9.3.13 20:35

@pikola no paní mi dala podespat ty papíry o nepřevzetí a prý si to má reklamovat ta maminka, co mi to zasílala. Tý jsem psala a řekla, že to vyřídí, že to má pojištěný. A tak mi zasílá nový balík a pošta by jí měla vrátit peníze za ten poškozenej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
9.3.13 20:36

@Gladys jééé mi tu měli na poště ženskou, která rozdělávala balíky a koukala, co si kdo objednává - prý i občas něco stopila :lol: lidi jsou různí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
9.3.13 20:38

Tak to je sila. Tohle se mi naštěstí ještě nestalo, u nás je zase problém a tím, že mi životě nepřinesou balík domy. Vždy najdu jen lístek, že prý mě nestihli, jak nečekaně, když jsem byla třeba na rizikovem, nebo s nemocným dítětem doma. :zed:
Napsala jsem už x stížnosti, několik telefonátů, ale náprava nikde.
Prostě dokud tady nebude další takový subjekt, lepší to s nimi zřejmě nebude :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
9.3.13 20:44

@veverik Funguje na tu poštu nechodit, ale prudit je s opakovaným doručováním, my jsme je to asi u sedmého balíku naučili… najednou to šlo aby ho někdo přivezl v sobotu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
9.3.13 20:53

Ahoj, jo pošta to je děs :pocitac: Mně se teď stalo, že mi prostě balík vůbec nedošel, respektive, na poštu došel, ale milý pošťák ho prostě vrznul někomu na schodech v baráku (aspoň tak to říkal on, prý sousedovi, ale nikdo v baráku nic nevěděl) a podepsal papír, že předal manželovi, navíc mu neseděl podpis, jakýsi škrábanec a jeho nadepsání že manžel Libor, přitom je Jaroslav :roll: No děs, týden se to řešilo, pošťák, že se mnou bude obcházet byty a ptát se, byli jsme domluvení a on nedošel, na poště pak říkali, prý že jsem mu neotvírala. Přitom jsme byli domluveni na sobotu, deste hodin, plus já s 2m děckem doma :zed:
Nakonec se to vyreklamovalo a firma mi balík poslala znovu, ale jako děsný. Ovšem přístup paní vedoucí na poště byl na jedničku, i na něho nadávala, asi se jim to stávalo častěji díky panu pošťákovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
9.3.13 20:58

Poštu by měli zrušit :cert:

• Citovat
  • Upravit
2752
9.3.13 21:08

Mě se totiž stalo už když jsem chodila na střední, že jsme si nechali udělat s tátou kartičku zmocněnce :? Táta my jednoho dne volal na intr, že mi přišel dopis ale že mu ho nedají, že je do vlastních rukou :cert: a tak jsem sedla ve čtvrtek na vlak a jela kvůli dopisu domů. Cestou domů jsem potkala sousedku od naproti a ta mi gratulovala k přijetí na vejšku 8o. Když jsem se jí ptala, tak ona, že to ví od sousedky od vedle. Došla jsem domů a ráno šla na poštu pro ten dopis. Samozřejmě tam nebyl :cert: :cert: :cert: Prý ho dali sousedce vedle :cert: :cert: :cert:. Udělala jsem tam strašnou scénu - byla jsem jak býk na červenej hadr. Tak mýmu vlastnímu tátovi ho nedají a sousedce JO :cert:. Samozřejmě si to sousedka rozlepila a všem vyprávěla, jak mě přijali :poblion: HRŮZA kartičku zmocněnce jsem jim tam na poště vzteky roztrhala a poslala je do p 8o jsem si alespoň ulevila. Ta ženská co to udělala už tam naštěstí 7 let nepracuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
9.3.13 21:09

Tak já to zaťukám, ale zatím se mi nic takového nestalo. Naopak pán se naposled i ptal jestli s tím nechci pomoct domu (přišla mi krabice se sporťákem). Ale asi máme na vesnici štěstí a slušnýho doručovatele. Pošťačka je taky v pohodě. Akorát nám jednou nedošel časopis, ale to mám spíš podezření, že si ho někdo vytáhnul ze schránky :-(. Co se týče PPL tak s těmi máme nejlepší zkušenost. Ale asi je to to tím, že chlápek, co jezdí k manželovi do práce má v okruhu i mě. Takže mu pokaždý předem volá, jestli to chce hodit do práce nebo manželce a hlásí jak moc velkej balík to je :D. No snad jsem to teď nezakřikla. Ale přijde mi, že tohle je prostě jen o lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
9.3.13 21:11

Občas se prostě stane, že se balík poškodí no :nevim: Chápu že tě to štve. Ale jak je to Česká Pošta, tak se každej může zbláznit :lol: Kdyby se to stalo PPL nebo jim podobným tak to nikoho tak nežere ;)
A ano, jsem pošťák a mám na to pohled i z jiné strany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
9.3.13 21:11

Mně se stalo jen jednou, že byl balík totál rozsekaný, mohla jsem se i podívat dovnitř, jak v něm byly díry. Naštěstí v něm byla jen deka, tak jsem to převzala. O Vánocích jsem synovcovi objednávala velmi křehké modely aut, přišel pošťák, zazvonil, otevřela jsem dveře a balík hodil přede mě, jsem ho sprdla na 3 doby a balík si nepřevzala. Jinak je naprosoto bežné, že se pošťačka neobtěžuje zvonit ani s doporučeným dopisem, už jsem si na ní několikrát stěžovala a nic. Jen jednou jedinkrát se mi ztratil dopis, obyčejně jsem ségře posílala stokorunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák