Zase ta pošta!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4396
19.5.14 17:49

Jak musím na poštu tak mě vždycky jímá hrůza co zase vymyslí… pokud pominu to, že pošťačka ani nezvoní ale rovnou hází oznámení o uložení na poště a to i u doporučených dopisů, nebo mi oznámení přijde do pošty dva dny potom co jsem si ho vyzvedla tak na to jak mi pokaždý ta samá pošťačka nutí pojištění Sluníčko pro dceru už mi začíná vytáčet.

Zkladatelko, jak radí holky. Počkala bych dokud neuplyne ta lhůta kdy ti měli vyplatit peníze. Pokud by nepřišli tak bych buď naklusala na tu poštu kde si to řešila, nebo rovnou zavolala na tu jejich linku případně poslala email a volala bych každý den.

Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
19.5.14 17:52

@Ivuska88 u nás je to běžná praxe… kolikrát mi přijde třeba oznámení o uložení balíku kterej už jsem před dvěma dny vyzvedla :roll: Pokud víš podací číslo tak si to můžeš vysledovat na netu jestli to na té poště je nebo není. Pokud dnes provedli pokus o doručení tak by měl být zítra ráno na poště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
19.5.14 18:18

@Lithien tak ohledně toho Sluníčko apod. produktů se doručovatelky zastanu. Ono je její povinností nabízet. Ty by ses taky snažila, kdybys věděla, že musíš někoho získat jinak ti šáhnou na peníze.

Vím, že jsou různé problémy. Byla jsem vedoucí na poště, ale jsem samozřejmě i zákazník. Navíc jsem se přestěhovala mimo „svoji“ doručovací poštu, takže i já bojuji. Některé věci mně vytočí, jako obyčejná zásilka z ciziny hozena přes vrata protože se nevešla do schránky. Budiž, jen kdyby aspon do schránky dali vzkaz že jí tam hodily. Byli v ní masožravky a krabička zůstala přes noc při těch nedávných mrazech zapadlá za popelnicí. Ještě že si jí navíc nepodal pes.
To už jsem řádila, protože to nebylo poprvé. Ale zase jsem se zasmála, když jsem si přišla pro balíček na poštu a po dlouhém hledání jsem šla domů s prázdnou. Vydali ho někomu jinému. Paní ho doma rozbalila, zjistila že není její a donesla ho zpátky. Stane se, i mně se to stalo, nebylo to umyslně a jsme jenom lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
19.5.14 18:25

@isand já to chápu, že mi to nabízí. O tom to vůbec není, ale na poštu v poslední době chodím každý týden minimálně dvakrát, a když se mě pokaždé ta samá paní zeptá jestli nechci pro malou pojištění tak to už pěním… pamatuje si už i jak se jmenuju, ale tohle jí asi prostě v hlavě nezůstalo :nevim:
Chápu, že to doručovatelky a ani pracovnice za přepážkou nemají jednoduché když si tam na ně denně vylévá zlost dost lidí a jsou tam takový hromosvod a to nemluvím ani o tom kolikrát je vidím tahat se za jakéhokoliv počasí s krosnou a ještě k tomu s tím vozítkem. Takže to chápu. Ale někdy bych vraždila…
S tím balíkem pro někoho jiného se mi to také stalo… na štítku bylo napsané jen jmého a adresa byla „Pošta Praha…“ a s paní jsme měli stejné jméno a tak to vydali mě. Doma jsem to rozbalila a hned jsem paní volala (ještě, že tam bylo číslo) že mi omylem vydali její balíček… taky jsem se docela zasmála… ale to není ani tak vina pošty kde jsem to vyzvedávala jako pošty která takhle balík odeslala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
19.5.14 18:40

Já chápu, že si tě paní na poště už pamatuje jménem, ale nikdy neví kdo za tebou stojí a může to být někdo z kontroly a už bude mít průšvih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
19.5.14 19:57

@Lithien zítra tam skočím znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
20.5.14 11:17

@Lithien ta opakovaná výzva, co ti dá doručovatelka do schránky někdy příjde přes to, že už máš balíček vyzvednutý, protože se tisknou ještě před tím, než příjdou doručovatelky na poštu a dají se jim ty výzvy, které musejí dát druhý den do schránek…a nikdo neví jestli si pro to ten den zrovna příjdeš…proto se toto stává…
@isand no,tohle bohužel nikdo mimopošťácký nepochopí…stejně tak, jako nechápou proč když máme 3přepážky(ale jen dvě pracovnice na směnu),tak někdy bývá otevřená jen jedna…nikoho ani nenapadne, že je ještě „nějaká“ vnitřní práce, která se sama neudělá…jsem také vedoucí pošty, momentálně na rizikovém těhotenství :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
20.5.14 11:22

@Saneska aha,myslela jsem si to, že to bude obyčejné a doporučené zaslání…ono co je normálně…pro mě je normálnější doporučené…tím spíš do ciziny…a pošta opravdu od srpna 2013 zdražila…ono někdy je i problém, že se zákazníci neumějí správně vyjádřit a pak dochází k omylu, ale ta pozdější reakce utvrzuje, že to byl záměr…mají se nabízet dražší služby, ale určitě ne takto a za každou cenu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
20.5.14 12:48

@gatubela tohle se stalo před rokem 2013 a já pošťačky chápu, vím, co se na čp děje ale někdy mi přijde, že co je moc je příliš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák