Zase ta pošta!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2185
9.3.13 21:16

Já jsem viděla, jak házejí s balíkama do dodávky :roll: fakt to tam házeli :cert:
Nám taky nechtějí čekat u branky než doběhnu a nechávají lístek, taky si nechávám znovu doručovat.
Na naši poštu jsou schody a ty s tandemem nedávám. A taky tam bývají šílené fronty :cert: :evil:, hlavně že furt něco nabízejí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
9.3.13 21:23

@tessy :mavam: To nabízení je mor, ale když ti za zádama stojí nějaká kr..a a říká hned teď nabídněte a stojí tam takhle celý den a hučí do tebe, tak je to na palici. Kdo nezažil práci na poště, tak neví co je šikana :roll: A pošťačky MUSÍ lidem cpát všechno i na úkor mega fronty :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
9.3.13 21:24

@lazy_cat no já to napsala proti poště z toho důvodu, že s nimi je pořád něco. U jiné přepravní společnosti se mi to ještě nestalo :nevim: a kdyby jo, tak taky řádím. Ale je to opravdu o lidech :(. Stačí zajet na poštu do Podbořan / tak teď jestli to někdo z Podbořan čte, tak mě sežere /. 4 nebo 5 přepážek - přesně nevím, z toho jde jedna, fronty až do pr… :cert: byla jsem tam 2× a stačilo :cert:, když se na něco zeptáte, že nevíte - koukají na vás jak na debila. Manžel tam chtěl podat balíček na dobírku a ptal se jak se to dělá a paní ho odkázala na stránky české pošta a ať nezdržuje, že je tam fronta :cert:. Tchýně tam bydlí a tak jinam kvůli tomu jezdit nebude ale když tam musí, vrací se s odporem a naštvaná a pak ještě půl dne nadává. My tu máme 2 přepážky, hodný, ochotný, usmívající se ženský co rádi pomohou a poradí - přepážky fungují obě a stane se mi, že předemnou stojí max.1člověk. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
9.3.13 21:31

@Alčák1 Já to chápu :) Je to vážně o lidech ;) I já když jdu někam na poštu tak se za ty ženský stydím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
9.3.13 21:37
@j.a.n.i1 píše:
@veverik Funguje na tu poštu nechodit, ale prudit je s opakovaným doručováním, my jsme je to asi u sedmého balíku naučili… najednou to šlo aby ho někdo přivezl v sobotu :mrgreen:

Supr nápad!! :mrgreen: Mně se tohle taky často stává, přitom vím, že přijde balík, čekám jako blbec, nejdu ani pro rohlíky.. pošta jezdí mezi 9 - 15, tak ve čtyři jdu kouknout do schránky a ejhle lísteček, že mám na poště balík. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
9.3.13 21:58

Je to fakt o lidech. Naši na poštu nadávají každou chvíli, protože pošťačky jsou líné na samotě zastavit a dát dopisy do schránek. Přitom okolo jedou do fabriky. Taky pomohlo až když tam udělali bugr. Pak jim dodávaly jen jeden tv program, měli objednané dva, taky udělali bugr a ono to šlo. Takže nesmí se člověk dát a občas se to zlepší.
Zato já nemám s poštou problém. Pošťák sem doveze balík vždy, pokud nejsem doma, vím, že ho dá k sousedům. Čeká než se vyhraboším z domu. Pošťačka s dopisama totéž. Dokonce když přinese obyč. dopis co se nevejde do schránky, tak na mě zazvoní ať si pro něj hned jdu. Ztratil se mi zatím jen jeden dopis a to nemůžu 100% vědět zda byl opravdu poslaný. S balíkama mi pošťák taky pomáhá za branku.

Ale chápu naštvání zakladatelky, taky bych prskala, kdyby mi tahle zničily balík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
9.3.13 22:08

@Alčák1 ahojky,s tím balíčkem je mi to líto :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:.

My máme zkušennost takovouto…
Bydlíme v domku-chatě. Koupili jsme ho před 8lety.Na schránce máme pouze jméno naší rodiny, nikoho jinýho. Na domě máme EVIDENČNÍ ČÍSLO ne ČP a přesto nám během těch 8let přistála pošta bývalých majitelů ve schránce+ teď naposledy „Něco měkkého-jako časopis“,ale v obálce A5 na jméno bývalé majitelky. Nevydržela jsem a na poštu zavolala.Sice se paní vedoucí neomluvila, ale byla ochotná řešit mou stížnost.

Ono toho je „víc“. PŘÍKLAD: Můj balíček v bublinkové obálce měkký mi narvali do naší malé schránky. Nebo, když jsem měla podepsat papír o převzetí, ale neměla jsem u sebe hned občanku a chystala se si pro ní dojít spátky domů tak mi pošťačka řekla, že ať nikam nechodím, že to podepíše za mě :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:.

Na poště jsou ochotný, poradí, pomůžou jen to doručování i při dodržení veškerých pokynů je na „štýru“ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
10.3.13 06:10

Je to určitě o lidech.Ale já když si objednám balíček, tak mě štve, že pošťačka zazvoní na tchánovce, a tam to podepíšou. Už jsem ji řekla, že zvonek máme nad jejich zvonkem. A to samé dopisy s červeným nebo modrým pruhem. Vše přebírají oni, a to by tak nemělo být.

• Citovat
  • Upravit
7240
10.3.13 06:49

Tak já bydlím v paneláku a jak už jsem psala - hodně často jenom najdu ve schránce lísteček, zvonit se listonoška neobtěžuje. Asi aby nemusela běžet nahoru.
Taky už se mi několikrát stalo, že nechali balíček u sousedů, což bytostně nesnáším a vždycky jsem kvůli tomu hned volala na poštu a prosila, at to nenechává u sousedů, pokud je to těžké, at mi to ani nebere, že si pro to dojdu na poštu. Myslím běžnou listonošku z dopisy, na tu je to opravdu moc, má jen takovou tu pojízdnou tašku.
Pak se stalo, že za mě sousedka opět převzala balíček, ale tentokrát to bylo od jedné firmy, co jsem u nich jednou objednávala a oni nejdřív pošlou balíček a až potom se platí. Takže převzetí by mě stálo přes tisícovku. Když večer zvonila sousedka s balíčkem (největší drbna a hodně vlezlá :mrgreen: ), já tam ani nešla a nechala to na manželovi. Seřval ji, ta se naštvala a běžela hned za listonoškou. Podotýkám, že v osm večer, takže takovou drzost dost nechápu. Prý škrtli podpis o převzetí či co, prostě jako kdyby ten balíek nikdo nevzal - to netuším, zda se smí! A balíček poslali zpátky!! Což taky nechápu, protože já, které byl balíček adresovaný, jsem k tomu dosud neřekla ani slovo.
Druhý den jsem šla hned ráno na poštu, chtěla to vyřídit a bylo mi pouze řečeno, že to poslali zpátky, když JÁ jsem to chtěla a ještě byli takové nafučené. Nechápu!!! 8o :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
10.3.13 09:43
@lazy_cat píše:
@tessy :mavam: To nabízení je mor, ale když ti za zádama stojí nějaká kr..a a říká hned teď nabídněte a stojí tam takhle celý den a hučí do tebe, tak je to na palici. Kdo nezažil práci na poště, tak neví co je šikana :roll: A pošťačky MUSÍ lidem cpát všechno i na úkor mega fronty :poblion:

To já právě vím že musí, je mi to naprosto jasné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
10.3.13 10:29

@rejžička to stornování převzetí nemůže být až tak těžký. U nás, když přebírám balíček doma tak podepisuju jeden papír a pokud nejsem doma, tak ho najdu ve schránce. Když si jdu na poštu podepisuju jiný. Takže oni ten první jen zlikvidovali a bylo.
Mě to teda nevadí, když dávají balíčky k sousedům, ale vím, že by stačilo pošťákovi říct, že si to nepřeju a už bych je měla na poště. Jenže třeba 20kg balík granulí si radši přeneseme od sousedů než pro něj letět na poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
10.3.13 10:31

Tak mě taky občas převezme balík sousedka, ale mám to s pošťačkou domluvený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
10.3.13 11:06

Tak já si raději dojdu na poštu, než vědět, že to řeší půl paneláku - a u nás to tak bohužel je. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
10.3.13 11:37

Tak to my máme se sousedkou velmi dobré vztahy 8) koupili jsme od ní barák a ona teď bydlí naproti v malém nízkém. A když jí něco řeknu vím že to nevykecá :lol: je sice starší jak moje mamka ale je to fajn a prima ženská :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.3.13 19:25

@Alčák1 ahoj, koukám že pošťačky máme všude stejné, u nás v ČB taky jedna koumalka, už na ní přišli a dali jí padáka, ani neví kolik balíků rozbalila a zase zpátky přelepila (pomohla až namontovaná skrýtá kamera!!!) :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák