Nouzové bydlení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nouzove bydleni
Zdravim slecny a damy,
Na okraji Prahy, ale s dobrou dostupnosti (mhd 10min. na metro Haje) prodavam byt. Byt byl pronajiman, ale od 1.10. je volny a predpokladam prodej v horizontu mesicu.
Po precteni par temat, kde pisete cim si nektery holky z Vas museli projit a ve vysledku skoncili bez bydleni s detma na ulici jsem si rekl, ze poskytnu pokoj v byte.
Az bude nektera z Vas potrebovat, ozvete se na 725 964 911. Zadny velky luxus tady nemam, ale aspon na Vas nebude prset a budete s detmi v teple.
Volejte kdykoliv ve dne v noci : )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tyhle nabídky pomocí jsou vždycky hrozně podezřelý. Nic proti. Možná nemáš v úmyslu mít „děkovný sex“ za poskytnutí pomoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsem v nouzi, ale pokud je to myšleno tak jak to píšeš, tak je to od tebe milé. Pokud to nestřelíš nějaké mamince za nekřesťanské prachy, je to od tebe fakt milé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemam potrebu nekoho stahovat o penize, prakticky ani zadny chtit nebudu, protoze v takove chvili se hodi kazda stovka, tisicovka a ne ani sex nemam v umyslu jakkoliv vyzadovat
Je to fakt mysleno jako nouzovka, ne pro dlouhotrvajici bydleni. V klidu a bez stresu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K cizímu chlapovi, co nabízí bydlení zadarmo by šel jen blázen, a to i v nouzi.
Kdyby to byl kamarád, tak je to jiná. Chlapi v nouzi mají u tebe taky dveře otevřené?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nikoho nenutim…a ne, protoze snad chlap by se do nouze dostat nemel…je to potom jeste chlap? 🤔
Nevim co je spatneho na tom co nabizim, jak jsem psal byt byl pronajiman, ted se prodava, ja sam jezdim na kamionu a vicemene 5 dni v tydnu jsem v cizine…
https://dunahouse.cz/…10-pitkovice
Mozna kdyby byli lidi na sebe vic slusnejsi, tak by se nam na svete zilo lepe…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit