Nová kolekce Topgal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
209
26.10.15 13:18

nová kolekce topgal

Dobrý den, nevíte, kdy přibližně bude v prodeji nová kolekce topgal na rok 2016? Přemýšlím o koupi školního batohu pro syna do 1.tř. Nevím, zda koupit k Vánocům, nebo ještě počkat na narozky, které má na konci března. Máte někdo zkušenosti ještě s jinými taškami pro prvňáky? Starší syn měl také topgal a byli jsme spokojeni. Díky moc za tipy. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
26.10.15 13:58

Já mám prvňáčka a tedy koupi batohu za sebou. Já nakonec počkala na narozky. Bylo to v době, kdy se doprodávala stará kolekce, takže o pětistovku levněji a zároveň šla do prodeje nová kolekce (takže nový motiv). Nakonec jsem koupila tu ze staré a nelituji. Stejně tak jsem ráda, že jsem se neunáhlila, takže radím počkat cca na ty narozeniny :) Jinak kupovali jsme tu jednokomorovou, krásně drží i sedí na zádech. I malý je moc spokojený, uvnitř je rozčleněná, je krásně přehledná a on je dost zbrklý a nesoustředěný, takže nemusí zmateně rozepnínat všechny kapsy a krásně si sám do školy i připraví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.10.15 14:02

Taky asi budeme kupovat Topgal, líbí se mi, že mají i aktovky pro prvňáky, a celý sety.
Koupíme asi k Vánocům-bude toho do 1.třídy dost, navíc je narozenej v záží, to už tu aktovku musí mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.10.15 14:02

@Amys můžeš hodit odkaz jaký máte? díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
26.10.15 14:07

@momi33 Máme tento jednokomorový:

http://www.topgal.cz/skolni-aktovky/

A penál doporučuju jednopatrový. Já kvůli tomu pořizovala i s náplní, kterou jsem pak vyndala, protože měl mít jinou. Ale popravdě ta náplň toho penálu nebyla špatná, takže by tam případně šla i nechat.

Edit:
Jednopatrový bez náplně se mi nepodařilo sehnat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
26.10.15 14:10

Taky máme předškoláka, nevím, jestli jsem divná, ale koupi tašky chci nechat až na dobu před prázdninami nebo o prázdninách. Nebo je to blbé? Že by třeba už nebyly? Syn by asi aktovku jako dárek k Vánocům asi nepochopil, jakože proč ho s tím obtěžujeme, že to není dárek (tj. hračka) :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
26.10.15 14:10

A teĎ koukám, že tenhle penál je jednopatrový, takže to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
26.10.15 14:11

@Samamama Syn se na ten batoh chodil se zalíbením půl roku dívat a ukazoval ho každé návštěvě. Vpodstatě díky němu se do školy konečně (!) začal těšit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.10.15 14:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
26.10.15 14:31

@Amys Tak to je hezký. Ten náš má nějakou školu na háku, nebo není těšící typ, nevím. Už ke školce má takový celkem neutrální postoj, tak co můžu čekat. A navíc naši kluci jsou hrozná demoliční četa, byli by schopni ho zničit, pokud bych ho před nimi nezakopala 100m pod zem. Ale naštěstí má syn narozky před prázdninami, takže mám času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.10.15 14:31
@Samamama píše:
Taky máme předškoláka, nevím, jestli jsem divná, ale koupi tašky chci nechat až na dobu před prázdninami nebo o prázdninách. Nebo je to blbé? Že by třeba už nebyly? Syn by asi aktovku jako dárek k Vánocům asi nepochopil, jakože proč ho s tím obtěžujeme, že to není dárek (tj. hračka) :mrgreen:.

tak vzhledem k tomu, co je potřeba koupit-psací stůl, potřeby, oblečení…to musíme rozložit do celého roku :think:
myslím, že náš malej to tak nebere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
26.10.15 17:48

@momi33 Jasně, ten důvod chápu a taky pokud je dítě z tašky nadšené, těší se do školy, koupila bych jí taky hned (teda k Vánocům). Takhle musím doufat, že jim na skladech zbyde něco i do léta :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
27.10.15 11:06

Holky, koukám, že se rozvinula celkem slušná diskuse, nejsem sama, kdo to řeší. Já jsem chtěla koupit batoh až k narozkám, ale syn přišel s tím, že soused dostane tašku do školy od Ježíška a on si musí taky napsat. Navíc nám prý ušetří peníze, když tašku přinese Ježíšek :D! Momi33 tahle taška se mi taky líbí, ale starší syn měl a vlastně ještě má (je ve 4.tř.) tu se dvěma kapsami nad sebou. Celkem je to šikovné, do spodní kapsy si může dát buď penál nebo svačinu, do horní kapsy dává většinou klíče, čip na obědy, popř. peněženku.
A myslíte teda, že v březnu už bude nová kolekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák