Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
nevíte, kde bych sehnala přes internet slušné, jednoduché, elegantní šaty? Vím, že je to risk, ale nechci nic extra drahého na extra událost a nikam se v týdnu nedostanu, tak bych to zkusila online… Přinejhorším sáhnu po starých…
Koukala jsem na Bonprix, asi bych si tam vybrala, ale nemáte ještě jiné oblíbené eshopy podobného stylu?
Díky ![]()
@Malaga Aha, to jsem netušila… Ale snad by tu jednu událost přežily a nerozpáraly se na mně
.
@Tate Víš jak to je, photoshop je mocný…takže na fotkách to vypadá dobře. Ale tak jednu událost nejspíš přežijí ![]()
Hm.com, pri zadani emailu mate 25% slevu na jeden produkt a kdyz to spojite s nejakymi zlevnenymi, vyjdou na par korun.
Ja som s bonprixom spokojna. mam od nich vela veci. ano je oblecenie, ktore sa mi na obrazku paci, ale v skutocnosti je to ako pytel. neni problem to do 14 dni vrati spatky a oni vratia penize. nikdy som s tým nemala problem.
mne osobne sa pacia tieto : http://www.bonprix.cz/…y-243711882/?…
Zkusila bych zoot.cz. Poštovné myslím zadarmo, připadneě můžeš klidně vrátit zpět, pokud by se ti nelíbilo. Nebo ještě lépe, rovnou ho vyzkoušet u nich na vydejne. Můžeš si objednat víc kousku a rozhodnout se až tam ![]()
U Bonprixu se vzdycky koukni na recenzi u urciteho zbozi, neco je pekne ale neco je fakt hadr na vytirani, nejde o to ze by se to rozpadlo ale ze si to ani nebudes moct oblect jaky to bude smejd, ale plno veci maji dobrych, jinak taky ten zoot.ale to neni moc levne. Jinak se kukni treba na nejaky bazar..najdes tam i nove saty nenosene a ne za draho..ja chodim hodne na plesy takze mam plnou skrin satu a taky hodne kupuju treba na sbazaru ci bazosi, za dalsi rok zase prodam a kupuji nove ![]()