Elegantní šaty přes internet

1468
25.10.15 20:13

Elegantní šaty přes internet

Ahoj holky,
nevíte, kde bych sehnala přes internet slušné, jednoduché, elegantní šaty? Vím, že je to risk, ale nechci nic extra drahého na extra událost a nikam se v týdnu nedostanu, tak bych to zkusila online… Přinejhorším sáhnu po starých…
Koukala jsem na Bonprix, asi bych si tam vybrala, ale nemáte ještě jiné oblíbené eshopy podobného stylu?
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
25.10.15 20:42

@Tate no u Bonprixu je celkem problém nekvalitní materiál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
25.10.15 20:50

@Malaga Aha, to jsem netušila… Ale snad by tu jednu událost přežily a nerozpáraly se na mně :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
25.10.15 20:54

@Tate Víš jak to je, photoshop je mocný…takže na fotkách to vypadá dobře. Ale tak jednu událost nejspíš přežijí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
25.10.15 20:55

Hm.com, pri zadani emailu mate 25% slevu na jeden produkt a kdyz to spojite s nejakymi zlevnenymi, vyjdou na par korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
25.10.15 21:00

Ja som s bonprixom spokojna. mam od nich vela veci. ano je oblecenie, ktore sa mi na obrazku paci, ale v skutocnosti je to ako pytel. neni problem to do 14 dni vrati spatky a oni vratia penize. nikdy som s tým nemala problem.
mne osobne sa pacia tieto : http://www.bonprix.cz/…y-243711882/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
25.10.15 21:01

Zoot.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
25.10.15 21:06

Holky, díky za tipy, jdu vybírat :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
25.10.15 21:27

Zkusila bych zoot.cz. Poštovné myslím zadarmo, připadneě můžeš klidně vrátit zpět, pokud by se ti nelíbilo. Nebo ještě lépe, rovnou ho vyzkoušet u nich na vydejne. Můžeš si objednat víc kousku a rozhodnout se až tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
25.10.15 21:39

U Bonprixu se vzdycky koukni na recenzi u urciteho zbozi, neco je pekne ale neco je fakt hadr na vytirani, nejde o to ze by se to rozpadlo ale ze si to ani nebudes moct oblect jaky to bude smejd, ale plno veci maji dobrych, jinak taky ten zoot.ale to neni moc levne. Jinak se kukni treba na nejaky bazar..najdes tam i nove saty nenosene a ne za draho..ja chodim hodne na plesy takze mam plnou skrin satu a taky hodne kupuju treba na sbazaru ci bazosi, za dalsi rok zase prodam a kupuji nove :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák