Nová práce a neschopenka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anano zaměstnavatel asi neočekával že sotva nastoupíš budeš hned těhotná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak už jsem psala nevím jestli mi ji doktor dá jen mi to poradila agenturní pracovnice. Následně mě už nikdo nezaměstnana, takže by to bylo asi nejlepší.
Chtěla jsem poradit co ted dělat ne číst ze jsem naivní a neměla jsem to tak brzy oznamovat.. stalo se tak co ted?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anano Zkusit co nejrychleji najít jinou práci, která není nevhodná pro těhotné a těhotenství neoznamovat. Jinak na nemocenskou můžeš nastoupit i do 7 dnů po skončení pracovního poměru, s tím, že prvních 14 by ti nehradil nikdo a od 15. dne OSSZ. Ale jak už tady bylo napsáno, pro nemocenskou musí být zdravotní důvod. Pak je taky možnost úřad práce a čerpat podporu v nezaměstnanosti, pokud na ni máš nárok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nerozumím tomu s tou agenturou. Agenturní zaměstnanci přeci nemají smlouvu s fabrikou, ale s tou agenturou. Zaměstnavatel jim nedává výpověď, ale řekne agentuře, že už je tam nechce. Takže i po „zkušebce“ by mohli kdykoliv vypovědět spolupráci. Nebo se pletu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale tuším, že i v jiném zaměstnání budou požadovat výpis ze zdr. dokumentace a tam to bude napsané.. takže jak neoznamovat těhotenství?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit