Nový Huawei - chybí obchod play

4535
22.6.20 20:15

Nový Huawei - chybí obchod play

Dobrý den, manžel si koupil nový telefon Huawei a chybí v něm obchod play, nemůže si tudíž nainstalovat potřebné. Má z roku 2020, já mám o rok mladší a šlo mi to. Neporadí někdo, jak na to? Než budeme vracet…

Za každou radu dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.6.20 20:18

Dobrý den, nové Huaweie nepodporují Google služby, některé nefungují vůbec. Zkuste si stáhnout aplikaci Phone Clone, tím se dají některé aplikace přesunout že starého telefonu do nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
22.6.20 20:21
@Mallorka píše:
Dobrý den, manžel si koupil nový telefon Huawei a chybí v něm obchod play, nemůže si tudíž nainstalovat potřebné. Má z roku 2020, já mám o rok mladší a šlo mi to. Neporadí někdo, jak na to? Než budeme vracet…Za každou radu dekuji

Mrkněte níže je tam diskuze o rozdílu Huawei30 a 40.Tak je to někde popsáno, oni myslím ty Huawei obchod play snad nemají :think: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
22.6.20 20:26

Bohužel pokud nemá Google play, tak s tím nic neuděláte a v té jejich AppGallery plno aplikací není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
22.6.20 20:29

@Mallorka No, jelikož některé nemají android, tak nemohou mít ani Google play.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
22.6.20 20:29

@EvieK není tam právě ani messenger :-( manžel není mobilní maniak, ale fb, messenger, livesport, to je základ ach jo teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
22.6.20 20:30

@j.a.n.i1 právě na uctence i v popisu je psáno android 10 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
22.6.20 20:34

@Mallorka A co je to za typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
22.6.20 20:35

@Mallorka já jsem někde četla, že Google ukončil s Huawei spolupráci. Byla to dost velká kauza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.20 20:35

@Mallorka
Android mají, ale nepodporují Google služby, to znamená žádný Facebook, Google play, Gmail. Zkuste stáhnout do nového i starého telefonu Phone Clone, tak se některé aplikace dají přenést do nového telefonu. Nevím, jestli by vám telefon vyměnili z tohoto důvodu. To není žádná chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
22.6.20 20:39

A týká se to i telefonů značky Honor, ty taky spadají pod Huawei.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
22.6.20 20:41

Android mají, jen nemají podporu od Google. Huawei to řeší už dlouho, byl z toho poprask. Já mám naštěstí ještě Google play, ale i tu jejich appku a fakt tam nic skoro není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39032
22.6.20 20:41
@kavenka píše:
@Mallorka já jsem někde četla, že Google ukončil s Huawei spolupráci. Byla to dost velká kauza.

Přesně tak, Huawei se tak bohužel celkem odvaril.
Stačí pogooglit, vyjede plno článku na tohle téma https://pooh.cz/…oblematicke/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
22.6.20 20:43
@Mallorka píše:
@EvieK není tam právě ani messenger :-( manžel není mobilní maniak, ale fb, messenger, livesport, to je základ ach jo teda

Facebook tam myslím je - Facebook official app downoland. Našla jsem, možná ho to potom navede i na mess. Jen je potřeba povolit instalaci z cizích zdrojů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
22.6.20 21:07

Všem díky a kdyby měl někdo problémy. Vše jsme teď nainstalovali na Amazon appstore. Byl to celodenní boj se k tomu dopatrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák