Nový notebook poradíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
10.12.13 08:45

@abeille
měla jsem ho objednávaný přímo od Lenova a v přepočtu vyšel na 24 tis. Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
10.12.13 10:02

Mám Dell a jsem maximálně spokojená. Důležité je vědět, co od něj chceš. Pamě´t, procesor, velikost obrazovky atd. a pak podle parametrů vybírat. mě ho vybíral chlap a ten se teda s ničím obyč nespokojí, je IT. Jo a Acer a Asus neprošli, myslím kvůli procesoru, že jsou pomalé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
10.12.13 10:09

Tak já mám Apple MacBook Air a jsem nejvíc spokojená :) neměnila bych za nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
10.12.13 10:32

Díky moc všem za přízpěvky, tak snad to dneska rozlousknu a nějaký objednám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
10.12.13 11:03
@abeille píše:
@ne-silenamatka Jj vím, že je bez OS a jsem za to ráda, protože nechci osmičky, dokoupím si sedmičkový Windows a bude. No dneska se ještě pojedu podívat do značkového obchodu na Lenovo a uvidíme. Jo červená, to je moje barva :kytka: :pankac:

Delas dobre s tema 7, ja sem na pos..ni z 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
10.12.13 18:27

@ne-silenamatka No právě, už mi to říkal i můj brácha, že i on z nich byl docela vyjevenej a to pro něj nic není problém :lol: Tak si myslím, že asi bude nejlepší si koupit noťas bez OS, protože jinak jsou všude osmičky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
11.12.13 21:09

A co koupit aji s těma 7. Když dáš třeba filtraci na czc.cz tak ti tam určitě vyjedou i se 7.

Já se teď dívala na noťase a hodně se mi líbí Toshiba :jazyk: momentálně máme doma Lenovo, Dell a HP. K tomu HPčku ten jede jak drak už pěkně dlouho :mrgreen: a co chudák přežil radši ani nemluvím :mrgreen:

Rozhodně bych se vyhnula Aceru. S touhle značkou sem skončila. Naštěstí se to řešil v práci technik ale i tak sem musela chvili makat právě na tom HPčku než na tom Aceru. Od té doby máme v práci jen HP, Lonovo, Dell a Apple. Nic jinýho nám firma neschválí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
28.12.13 20:36

Prosím o pomoc. Něco jsem zmáčkla na notebooku a celý obraz je naležato. Jak to vrátím zpět?
Děkuji moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák