Je ostuda nemít dotykáč?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1309
8.12.13 12:37

Je ostuda nemít dotykáč?

Ahoj holky, měla jsem už dva dotyk. telefony, ale od obou jsem se vrátila pokorně k tlačítkové nokii-mám vyzkoušeno, že ten konkrétní typ nokie vydrží úplně vše, proto ho užívám-několikrát mi spadla do vany :-),nesčetněkrát na tvrdou dlažbu, šlápla jsem na ni:.-),taky už si na ni sedla atd :-) a stále je skvělá. jsem hodně v pohybu a potřebuji extra spolehlivý a odolný mb. Pracuji ale v byznysu, kde je spousta snobů, lidé se pohrdavě dívají na můj mobil, posuzují druhého podle vzhledu, i podle mobilu!!!.Co vy na to? Máte s tím taky zkušenost? já se nedám, ale přece jen mi to začíná trochu vadit :-)je tu někdo, kdo NEMÁ dotykáč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21978
8.12.13 12:39

Já - nějak mi k životu zatím nechybí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
8.12.13 12:40

Dotykáč mám jako druhý tel., jen z něj volám, vůbec mi nevyhovuje. Jako hlavní telefon mám Samsung véčko, plně mi vyhovuje a nestydím se za něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
8.12.13 12:40

8o Nechápu, že ještě nelezeš kanálama. :roll:
Vážně - kdo posuzuje ostatní podle typu mobilu, je ubožák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.12.13 12:41

Ano, hrdě se hlásím jeho nevlastnění. Nemusím být za každou cenu ve stádu. Nepotřebuji ho, nemám ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.12.13 12:41

Já mám telefon půl napůl. Písmenka mám normálně na tlačítkách a na obrazovce mám jenom asi tři tlačítka. Dotykáč jsem měla dva dny a potom jsem si simku vrátila do starého. Tak jsem nakonec dostala tento polo dotykový.
A jsem spokojená. Já prostě ta tlačítka potřebuju. Zvlášť na smsky. Navíc i mě telefon docela často padá a tato Nokie je zatím (ťuk, ťuk, ťuk) nesmrtelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.12.13 12:43

http://mobilni-telefony.heureka.cz/…ch-and-type/
Tento mám, akorát v černé barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
8.12.13 12:43

@yourlady Já mám tak napůl - Nikie, dotyková je, ale má i tlačítka. Když mi loni přestal fungovat nedotykový ( a bylo mi to jedno, že všichni mají dotykáče), zkusila jsem kompromis a jsem spokojená. Nechtěla jsem dotykový mobil, ale tenhle se mi líbil a když měl i tlačítka, tak jsem do toho šla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.12.13 12:44

:pankac:
mám 6 let starou Nokijku, vydržela X pádů na zem, dokonce byla odcizená, a vrátila se.
I když jsem v příslibu vánočn´ích prémií slintala nad Sony Xperia T, přece jsem nakonec došla k závěru, že ho nepotřebuju, a že zůstanu u své piksly.
Mch, a myslím, že mi to na chuti k životu neubere ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
8.12.13 12:45

Dotykáč ani zadarmo, krám jeden :cert: když jedeme v autě a manžel chce abych někomu zavolala, drncne to a volám úplně jinam. :lol: Samsun véčko to jistí. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.12.13 12:45
@Tiger-lily píše:
8o Nechápu, že ještě nelezeš kanálama. :roll:
Vážně - kdo posuzuje ostatní podle typu mobilu, je ubožák.

jj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
8.12.13 12:46

Rovnez NEMAM dotykovy :) nedam dopustit na Nokii, ktera uz tolikrat spadla a mam ji ani nevim, jak dlouho a staci mi u mobilu, kdyz se z nej da volat, psat sms a je tam budik :palec: Je ale fakt, ze v byznysu mezi extra snoby bych se sama taky necitila uplne dobre, kdybych tenhle mobil vytahla, ale co - kdyz je na nej clovek zvykly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
8.12.13 12:46
@bimbama píše:
http://mobilni-telefony.heureka.cz/…ch-and-type/
Tento mám, akorát v černé barvě.

Toto je výbornej mobil :pankac:

Já mám ted dotykýč, ale upřímně je mi úplně jedno co je v „modě“. Jedu si podle sebe a podle toho, co vyhovuje mě.

Takže bud svá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.12.13 12:49

Klidně i aligátora, když mi bude vyhovovat.Jsou mi k smíchu světáci s nejnovějším mobilem na dluh, co žerou jen nejlevnější kolínka. Mobil z nich ovšem dělá borečky :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
8.12.13 12:50

@yourlady já.. měla jsme asi 2roky dotykáč a lez mi tak na nervy (hlavně, když zasvítilo slunce, případně se mi poškrábal display a nic jsem neviděla),tak jsme si s manželem koupili oba nové- Nokie nedotykové---- a použité dotykáče mi leží v šuplíku…takže jestli je to ostuda, je mi to jedno, používá se mi lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák