Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, měla jsem už dva dotyk. telefony, ale od obou jsem se vrátila pokorně k tlačítkové nokii-mám vyzkoušeno, že ten konkrétní typ nokie vydrží úplně vše, proto ho užívám-několikrát mi spadla do vany
,nesčetněkrát na tvrdou dlažbu, šlápla jsem na ni:.-),taky už si na ni sedla atd
a stále je skvělá. jsem hodně v pohybu a potřebuji extra spolehlivý a odolný mb. Pracuji ale v byznysu, kde je spousta snobů, lidé se pohrdavě dívají na můj mobil, posuzují druhého podle vzhledu, i podle mobilu!!!.Co vy na to? Máte s tím taky zkušenost? já se nedám, ale přece jen mi to začíná trochu vadit
je tu někdo, kdo NEMÁ dotykáč?
Dotykáč mám jako druhý tel., jen z něj volám, vůbec mi nevyhovuje. Jako hlavní telefon mám Samsung véčko, plně mi vyhovuje a nestydím se za něj
Nechápu, že ještě nelezeš kanálama. ![]()
Vážně - kdo posuzuje ostatní podle typu mobilu, je ubožák.
Ano, hrdě se hlásím jeho nevlastnění. Nemusím být za každou cenu ve stádu. Nepotřebuji ho, nemám ho.
Já mám telefon půl napůl. Písmenka mám normálně na tlačítkách a na obrazovce mám jenom asi tři tlačítka. Dotykáč jsem měla dva dny a potom jsem si simku vrátila do starého. Tak jsem nakonec dostala tento polo dotykový.
A jsem spokojená. Já prostě ta tlačítka potřebuju. Zvlášť na smsky. Navíc i mě telefon docela často padá a tato Nokie je zatím (ťuk, ťuk, ťuk) nesmrtelná.
http://mobilni-telefony.heureka.cz/…ch-and-type/
Tento mám, akorát v černé barvě.
@yourlady Já mám tak napůl - Nikie, dotyková je, ale má i tlačítka. Když mi loni přestal fungovat nedotykový ( a bylo mi to jedno, že všichni mají dotykáče), zkusila jsem kompromis a jsem spokojená. Nechtěla jsem dotykový mobil, ale tenhle se mi líbil a když měl i tlačítka, tak jsem do toho šla…
JÁ ![]()
mám 6 let starou Nokijku, vydržela X pádů na zem, dokonce byla odcizená, a vrátila se.
I když jsem v příslibu vánočn´ích prémií slintala nad Sony Xperia T, přece jsem nakonec došla k závěru, že ho nepotřebuju, a že zůstanu u své piksly.
Mch, a myslím, že mi to na chuti k životu neubere ![]()
Dotykáč ani zadarmo, krám jeden
když jedeme v autě a manžel chce abych někomu zavolala, drncne to a volám úplně jinam.
Samsun véčko to jistí. ![]()
@Tiger-lily píše:
Nechápu, že ještě nelezeš kanálama.
Vážně - kdo posuzuje ostatní podle typu mobilu, je ubožák.
jj
Rovnez NEMAM dotykovy
nedam dopustit na Nokii, ktera uz tolikrat spadla a mam ji ani nevim, jak dlouho a staci mi u mobilu, kdyz se z nej da volat, psat sms a je tam budik
Je ale fakt, ze v byznysu mezi extra snoby bych se sama taky necitila uplne dobre, kdybych tenhle mobil vytahla, ale co - kdyz je na nej clovek zvykly…
@bimbama píše:
http://mobilni-telefony.heureka.cz/…ch-and-type/
Tento mám, akorát v černé barvě.
Toto je výbornej mobil ![]()
Já mám ted dotykýč, ale upřímně je mi úplně jedno co je v „modě“. Jedu si podle sebe a podle toho, co vyhovuje mě.
Takže bud svá ![]()
Klidně i aligátora, když mi bude vyhovovat.Jsou mi k smíchu světáci s nejnovějším mobilem na dluh, co žerou jen nejlevnější kolínka. Mobil z nich ovšem dělá borečky
.
@yourlady já.. měla jsme asi 2roky dotykáč a lez mi tak na nervy (hlavně, když zasvítilo slunce, případně se mi poškrábal display a nic jsem neviděla),tak jsme si s manželem koupili oba nové- Nokie nedotykové---- a použité dotykáče mi leží v šuplíku…takže jestli je to ostuda, je mi to jedno, používá se mi lépe…