Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Takže se s těma tlačítkovejma Nokiema holky sejdem u těch krav, jo? ![]()
@K-Black píše:
Holky já nemít manžela co mě nutí jít trošku dopředu, on má rád technické věci, tak mám ještě alcatel a televizi s nádorem
ty mě zabiješ
![]()
@lucenka píše:
já mám Fio a když se přihlásím do int. bankovnictví, tak si můžu nastavit vlastní limit… ale standart je 500. A i když platíš vyšší částku, tak tu kartu můžeš jenom přiložit a pak potvrdit pinem. Jsem původně byla strašný odpůrce těhle karet a od tý doby co jí mám, jí miluju
nj, tak to se zeptám, já umím vybrat peníze a zaplatit, o ostatní se stará muž ![]()
@1.zizi píše:
Necetla jsem vsechny nazory a aco to muze znit povrchne, tak kdybych se pohybovala v byznysu, kde jsou lide zvykli na urcity stndart, tak si dotykac roste prodim, protoze ac je to krasna myslenka, tak dnes lide hodne koukaji na to, kdo co ma…vzdyt uz to zacina od zakladni skoly tohle skatulkovani…a pro ochodni ucely je proste nutnosti vypadat nejak…taky na jednani asi nepujdes v teplakach, protoze je prece snobske, jak se kdo obleka, ale zalezi, jaky lcovek je…to same plati s telefonem…
Příspěvek upraven 08.12.13 v 14:49
U mobilu mi jde kromě volání a SMS hlavně o výdrž baterky (nesnáším neustálé nabíjení telefonu a zkoumání, kolik ještě vydrží), tudíž dotykáč nemá šanci. Mám Nokii C3, jako služební 6303
Se soukromou spokojenost maximální, vydrží nabitá i tejden.
Pokud bych ale pracovala v byznysu, přizpůsobila bych se. Vzala bych to prostě jako součást firem. kultury, pořídila si nějakej aspoň na pohled reprezentativní dotykáč a používala ho jen jako firemní.
Bezkontaktní kartu nechci ani náhodou ![]()
@AngelLilly píše:
ten limit je jen na to, že do 500Kč nezadáváš PIN, jak je to přes 500Kč, tak zadáš PIN
tak to jsem nevěděla vůbec
asi bude dneska kurz „blbec a karta“ ![]()
@Tiger-lily no to nevim zakladatelka se o tom zminuje…ja mela na mysli treba pravnicinu, nebo bankovnictvi a jine obchodni sfery
@K-Black píše:
Hele fakt je divný, že máme všechny Nokie
Já ne. Mně Nokiu 5310 xpressmusic zlikvidovaly celkem rychle děti. Pořídila jsem aligátora. Byla jsem ochotná obětovat do 5000 Kč, chtěla jsem dvousimkový a s kovovými zády. Stál 900. ![]()
@1.zizi Tam bych to zrovna nečekala. Tohle předhánění, kdo dal víc za co, znám jen od usmolených obchodních zástupců s tabletkami pro důchodce a podobné chátry. ![]()
@Tiger-lily píše:Co je to za byznys? Kromě agentů s teplou vodou a pak samozřejmě ojedinělých individuí z různých oblastí o takovém nevím.Příspěvek upraven 08.12.13 v 14:49
jo, ten level by mě taky zajímal.
@K-Black píše:
nj, tak to se zeptám, já umím vybrat peníze a zaplatit, o ostatní se stará muž
tak jestli se stará i o to, jak ten účet naplnit, tak je to v pohodě ![]()
@lucenka píše:
tak jestli se stará i o to, jak ten účet naplnit, tak je to v pohodě
nj, ale já jsem tady pak za blbce, no nic bude rychlokurz ![]()
Ahoj, tak já taky nemám dotykáč, zrovna týden mám nový mobil Nokia 515, krásná „hranatá tatranka“
Kdyby mně malá nezrušila můj původní mobil, který jsem měla už 5 let, tak bych si tento nekupovala…předtím jsem měla svůj první telefon asi 7 let…takže toto je můj třetí mobil a samozřejmě nedotykový…podle mně je ten dotykáč strašně náchylný na poškrábání a na kdoví co holt s malýma děckama je to trochu riziko…já nepotřebuju být na netu a kdoví kde ještě, na to mám přece počítač…tato Nokia 515 to samozřejmě umí, ale já si to nechala zablokovat, nepotřebuju to…takže asi tak… a kdo posuzuje lidi podle mobilu je teda pěkný snob… ![]()
Tak ja ke kartam pridam jeste pokladny…platite u tech novych bez obsluhy? Ja se jim vyhybam, jak cert krizi. Ale v patek mne docela pobavilo, ze u pokladen s obsluhou byly fronty, u tech bez ani noha ![]()