Je ostuda nemít dotykáč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26250
8.12.13 15:12
@asha píše:
Tak ja ke kartam pridam jeste pokladny…platite u tech novych bez obsluhy? Ja se jim vyhybam, jak cert krizi. Ale v patek mne docela pobavilo, ze u pokladen s obsluhou byly fronty, u tech bez ani noha :mrgreen:

takovou vymoženost tady na vystrkově nemáme. my jsme rádi, že nakupujeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
8.12.13 15:13
@asha píše:
Tak ja ke kartam pridam jeste pokladny…platite u tech novych bez obsluhy? Ja se jim vyhybam, jak cert krizi. Ale v patek mne docela pobavilo, ze u pokladen s obsluhou byly fronty, u tech bez ani noha :mrgreen:

Když toho mám málo tak ano, jinak se nechám taky „obsloužit“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.12.13 15:13
@asha píše:

já je miluju, chodím tam ráda. Lidi se toho zbytečně bojí, je to tam popsané že to pochopí každý, a když je nějaký problém tak je tam vždycky nějaká pracovnice která poradí.

• Citovat
  • Upravit
5088
8.12.13 15:14

@Hanka79 to vím- teď :) ale než jsem to zjistila, tak už jsem měla displej k. o., navíc jsem neviděla na display, když svítilo sluníčko, což ale může být levnějším dotykáčem.. ale drahý bych si zas nekoupila.. přijde mi to vyhazování peněz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.12.13 15:14
@K-Black píše:
nj, ale já jsem tady pak za blbce, no nic bude rychlokurz :mrgreen:

teď už na tom kurzu budeš moct vyučovat :)

• Citovat
  • Upravit
36504
8.12.13 15:15
@asha píše:

Zákazníci by si měli uvědomit, že markety možná ušetří za pracovní sílu, ale oni to zaplatí na daních, až ta pokladní půjde pro podporu na pracák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.12.13 15:17
@AngelLilly píše:
Když toho mám málo tak ano, jinak se nechám taky „obsloužit“ ;)

jo jasný, s plným košem tam nejdu, ale když mám jen malý košík tak jo, je to rychlejší.

• Citovat
  • Upravit
33005
8.12.13 15:21
@asha píše:

V Ikei mám ty bez obsluhy ráda. V Tescu jsem to ještě nezkoušela, přeci jen tam většinou jedu pro víc věcí a neumím si představit, že se to u předposlední položky nějak „porouchá“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
8.12.13 15:21

@K-Black ono někdy i na těch samoobslužných je větší fronta než u normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.12.13 15:31
@K-Black píše:
já je miluju, chodím tam ráda. Lidi se toho zbytečně bojí, je to tam popsané že to pochopí každý, a když je nějaký problém tak je tam vždycky nějaká pracovnice která poradí.

Ja nemam rada ani automaty na vraceni lahvi :roll: Nejak jsem fakt zamrzla v minulym tisicileti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.12.13 15:32
@asha píše:
Ja nemam rada ani automaty na vraceni lahvi :roll: Nejak jsem fakt zamrzla v minulym tisicileti :nevim:

to jsem nikdy nevracela, nekupujem nic v lahvích, takže kdybych musela tak jsem vystreslá :lol:

• Citovat
  • Upravit
24797
8.12.13 15:36

Ty samoobslužný jsou pro mě nevýhodný. Když si třeba ještě v obchodu napiju pití, který kupuju, tak potom pokladna hlásí, ať čekám na obsluhu, protože nesedí váha. Když kupujeme celý karton pití, tak taky musíme volat obsluhu. No, moc komplikovaný. Využiju maximálně, když mám dva kousky něčeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.12.13 15:36
@K-Black píše:
to jsem nikdy nevracela, nekupujem nic v lahvích, takže kdybych musela tak jsem vystreslá :lol:

My nastesti jen tak dvakrat rocne :lol: Ale staci to… Pokazdy neco inovujou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
8.12.13 15:37
@asha píše:
Ja nemam rada ani automaty na vraceni lahvi :roll: Nejak jsem fakt zamrzla v minulym tisicileti :nevim:
:mrgreen: Ty bys raději Svěráka za okýnkem?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
8.12.13 15:38
@Burj Chalifa píše:
Zákazníci by si měli uvědomit, že markety možná ušetří za pracovní sílu, ale oni to zaplatí na daních, až ta pokladní půjde pro podporu na pracák.

Přesně tak, já tam nechodím ani když mě na to upozorní…nebudu pokladním ubírat prac. místo. A vůbec, začne to dvěma samoobslužnýma pokladnama, najednou budou samoobslužné všechny, pak přijde samoobslužný masný pult a nakonec si budou zákazníci sami zboží vybalovat z krabic :lol:. No, to trochu přeháním… :lol: ale proč se obsluhovat sama když už v tak dost vysoké marži supermarketů jsou i pokladní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák