Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@asha píše:
Tak ja ke kartam pridam jeste pokladny…platite u tech novych bez obsluhy? Ja se jim vyhybam, jak cert krizi. Ale v patek mne docela pobavilo, ze u pokladen s obsluhou byly fronty, u tech bez ani noha
takovou vymoženost tady na vystrkově nemáme. my jsme rádi, že nakupujeme ![]()
@asha píše:
Tak ja ke kartam pridam jeste pokladny…platite u tech novych bez obsluhy? Ja se jim vyhybam, jak cert krizi. Ale v patek mne docela pobavilo, ze u pokladen s obsluhou byly fronty, u tech bez ani noha
Když toho mám málo tak ano, jinak se nechám taky „obsloužit“ ![]()
@asha píše:
já je miluju, chodím tam ráda. Lidi se toho zbytečně bojí, je to tam popsané že to pochopí každý, a když je nějaký problém tak je tam vždycky nějaká pracovnice která poradí.
@Hanka79 to vím- teď
ale než jsem to zjistila, tak už jsem měla displej k. o., navíc jsem neviděla na display, když svítilo sluníčko, což ale může být levnějším dotykáčem.. ale drahý bych si zas nekoupila.. přijde mi to vyhazování peněz..
@K-Black píše:
nj, ale já jsem tady pak za blbce, no nic bude rychlokurz
teď už na tom kurzu budeš moct vyučovat ![]()
@asha píše:
Zákazníci by si měli uvědomit, že markety možná ušetří za pracovní sílu, ale oni to zaplatí na daních, až ta pokladní půjde pro podporu na pracák.
@AngelLilly píše:
Když toho mám málo tak ano, jinak se nechám taky „obsloužit“
jo jasný, s plným košem tam nejdu, ale když mám jen malý košík tak jo, je to rychlejší.
@asha píše:
V Ikei mám ty bez obsluhy ráda. V Tescu jsem to ještě nezkoušela, přeci jen tam většinou jedu pro víc věcí a neumím si představit, že se to u předposlední položky nějak „porouchá“. ![]()
@K-Black ono někdy i na těch samoobslužných je větší fronta než u normální ![]()
@K-Black píše:
já je miluju, chodím tam ráda. Lidi se toho zbytečně bojí, je to tam popsané že to pochopí každý, a když je nějaký problém tak je tam vždycky nějaká pracovnice která poradí.
Ja nemam rada ani automaty na vraceni lahvi
Nejak jsem fakt zamrzla v minulym tisicileti ![]()
@asha píše:
Ja nemam rada ani automaty na vraceni lahviNejak jsem fakt zamrzla v minulym tisicileti
to jsem nikdy nevracela, nekupujem nic v lahvích, takže kdybych musela tak jsem vystreslá ![]()
Ty samoobslužný jsou pro mě nevýhodný. Když si třeba ještě v obchodu napiju pití, který kupuju, tak potom pokladna hlásí, ať čekám na obsluhu, protože nesedí váha. Když kupujeme celý karton pití, tak taky musíme volat obsluhu. No, moc komplikovaný. Využiju maximálně, když mám dva kousky něčeho.
@K-Black píše:
to jsem nikdy nevracela, nekupujem nic v lahvích, takže kdybych musela tak jsem vystreslá
My nastesti jen tak dvakrat rocne
Ale staci to… Pokazdy neco inovujou ![]()
@asha píše:
Ja nemam rada ani automaty na vraceni lahviNejak jsem fakt zamrzla v minulym tisicileti
@Burj Chalifa píše:
Zákazníci by si měli uvědomit, že markety možná ušetří za pracovní sílu, ale oni to zaplatí na daních, až ta pokladní půjde pro podporu na pracák.
Přesně tak, já tam nechodím ani když mě na to upozorní…nebudu pokladním ubírat prac. místo. A vůbec, začne to dvěma samoobslužnýma pokladnama, najednou budou samoobslužné všechny, pak přijde samoobslužný masný pult a nakonec si budou zákazníci sami zboží vybalovat z krabic
. No, to trochu přeháním…
ale proč se obsluhovat sama když už v tak dost vysoké marži supermarketů jsou i pokladní?