Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ha, nedočítám, ale moje krevní skupina!!!
Okolí nechápe, kamarádka z T mobilu mi řekla, že patřím k cca 2% lidí, co prý chtějí nedotykové telefony. No -a na svou 5 let starou Nokii nedám dopustit!
Dotykáš nemám a doufám že nikdy mít ani nebudu
Pokud někdo soudí lidi podle mobilu, osobního vzhledu a tak dále, je to ubožák ![]()
Ja si ted koupila novy telefon- tlacitkovou Nokii. Dotykace nemam rada…
Oni si vzdycky lidi neco najdou, pokud budou chtit cloveka hodnotit… Muze to byt podle obleceni, bot, kabelky…Takze tako ych lidi je lepsi si nevsimat a nebrat je vazne…
Dotykáč nemám, nikdy jsem ho neměla a ani ho nechci. Mám obyčejnou vysouvací Nokii za 1400 Kč, na volání a psaní sms to stačí, víc nepotřebuju
A fakt se za to nestydím, pokud někdo soudí člověka podle toho, jaký má mobil…no, k takovému člověku není co dodat.. ![]()
@K-Black píše:
Hele fakt je divný, že máme všechny Nokie
Já ne, mám sony ericson ![]()
@kamiŠ píše:
Já ne, mám sony ericson
jo ten kdyby mi malej naklepal paličkou na maso tak ho mám do teď ![]()
Já klepala řízky, on chtěl taky tak jsem mu taky dala paličku, prkýnko a složenou utěrku, a na stole ležel i mobil
on za to nemohl, byl maličký moje chyba ![]()
Hele, tak já rozšířím téma. Taky NECHCETE bezkontakní platební kartu? Mě ji bez vyžádání poslali z banky, přitom současná kontaktní má platnost ještě 2 roky. Takže jsem ji s pěkným hukotem vrátila bance zpět.
Já mám Nokia 1616…ten nejobyčejnější z obyčejných
a úplně mi stačí. Telefon je na telefonování (proto se tak jmenuje)a smskování. Z funkcí občas použiji kalkulačku, svítilnu, převodník, budík a upomínky. Na zem mi upadl nesčetněkrát a stále žije.
Nejsem člověk který má neustále telefon u ucha nebo v ruce - nejsem závislák. Občas mě pobaví pohrdavé otázky typu:„Proč si nekoupíš něco lepšího?“. No proč…protože nepotřebuju
.
@Burj Chalifa píše:
Hele, tak já rozšířím téma. Taky NECHCETE bezkontakní platební kartu? Mě ji bez vyžádání poslali z banky, přitom současná kontaktní má platnost ještě 2 roky. Takže jsem ji s pěkným hukotem vrátila bance zpět.
nechci ani bezkontaktní kartu. Jsem prostě konzerva. ![]()
@Burj Chalifa píše:
Tak tu taky nechci
, já neplatím ani normál platební kartou…mám ráda hotovost abych věděla kolik utratím. Kdybych platila kartou moc bych utrácela a neměla přehled o financích.
@Burj Chalifa píše:
Taky nechci ![]()
@yourlady mam blackberry 9900. vyhoda je dotyk plus tlacitka. navic co se tyce povolani a nutnosti prijimat stale emaily, i kdyz je clovek na jednani ci jede pryc je perfektni. ted mi koncil kontrakt a na trhu nebylo nic jinaciho, co by se mi libilo a halvne vyhovovalo.
Ahoj já osobně jsem zdědila telefon po své nevlastní pubertální dcerce. dotykáč, ale jsem z něho nešťastná. Jenže moje Nokie po letech odešla a přítel chtěl kupovat drahý dotykový kousek, tak jsem radeji vzala za vděk Samsung galaxy, nebo tak nejak. az tenhle stařeček doslouží, chci zpátky tlačítkový. Nicméně na zadní straně se mi pyšní motiv HELLO KITTY a je mi to úplně jedno
![]()
@farska Já mám nokii už přes osm let. Chtít nějaký poslední model dotykáče, by mě ani nenapadlo.