Je ostuda nemít dotykáč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8781
8.12.13 12:50
@Burj Chalifa píše:
Klidně i aligátora, když mi bude vyhovovat.Jsou mi k smíchu světáci s nejnovějším mobilem na dluh, co žerou jen nejlevnější kolínka. Mobil z nich ovšem dělá borečky :lol:.
:mrgreen: :lol:
svatá pravda :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
8.12.13 12:51

Taky nevlastnim dotykac, mam 6 let starou nokii a vyhovuje, ale nepracuji v bysnysu, tak nemuzu soudit, jak moc je to neprijemne. Ja byt tebou koupim si sluzebni dotykac a soukrome volam z toho, co mi vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
8.12.13 12:51

Já myslela, že tohle je doménou druhých stupňů základních škol :) A oni i dospělí lidé hodnotí podle mobilu… Dotykáč nemám a ani mít nebudu, manžel ho má a to ovládání mi prostě nevyhovuje. A celkem mě mrzí, že výrobci telefonů dost opomíjejí ostatní telefony, chtěla bych hezké véčko, ale nenašla jsem nic, co by bylo dle mého gusta :nevim:

Příspěvek upraven 08.12.13 v 12:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.12.13 12:52

http://www.nokia.com/…telefon/515/
A tento bude MOŽNÁ můj další. Měl by být taky půl napůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.12.13 12:52
@Vlkoška píše:
Já myslela, že tohle je doménou druhých stupňů základních škol :) A oni i dospělí lidé hodnotí podle mobilu… Dotykáč nemám a ani mít nebudu, manžel ho má a to ovládání mi prostě nevyhovuje. A celkem mě mrzí že výrobci telefonů dost opomíjejí ostatní telefony, chtěla bych hezké véčko, ale nenašla jsem nic, co by bylo dle mého gusta :nevim:

Blbečkové hodnotí, ale pro inteligentní lidi to neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
8.12.13 12:53

@yourlady a tvoji obchodni partneri opravdu resi, jaky mas telefon? Pokud z toho mas tezkou hlavu, tak si nejaky kup - urcite jsou i levnejsi modely.

Ja mam sice firemni iPhone, ale z vlastni kapsy bych teda 15 tisic za telefon nedala. Je to zhyralost.

• Citovat
  • Upravit
35438
8.12.13 12:54
@Burj Chalifa píše:
Blbečkové hodnotí, ale pro inteligentní lidi to neplatí.
:mrgreen: Proto doporučuji pořídit aligátora. K snadné identifikaci blbečků ve svém okolí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
8.12.13 12:55

Taky nemam a taky jsem se setkala s divnym pohledem :mrgreen: urcite bych si mohla koupit novejsi ale proste nechci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
8.12.13 12:55

Taky mě už párkrát napadlo, jestli je ten co dotykáč nemá o něco mimo, divnéj, nebo chudý…A mužu ti říct, že dotykáč nemám ani bych ho nebrala, zlaté tlačítka a moje postarší Nokie, prožila jsem sní už 7let a neopustím jí! mám vní fotky, které nikde jinde nemám(budu muset už konečně zálohovat),mám vní uložené sms přání k naroz.,svátkum, prostě vše, dokud žije nechci nový a taky mi už párkrát spadla. A vůbec se za ní nestydím!!!Je to o tobě, pokud máš pochybnosti vyměn starý mobil za našlapaný dotykáč, ale kvůli snobům s povzdálí bych to neudělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.12.13 12:57

A jinak jsem nikdy nikoho neposuzovala podle mobilu nebo auta a podobně. To podle mě normální člověk nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32899
8.12.13 12:57

Nemám a neplánuju kupovat. Mám 5let starou nokii (možná víc) a nemám důvod měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
8.12.13 12:58
@Tiger-lily píše:
8o Nechápu, že ještě nelezeš kanálama. :roll:
Vážně - kdo posuzuje ostatní podle typu mobilu, je ubožák.

naprostej souhlas

já zas nemám internet v mobilu a ani mít nebudu a je mi uplně jedno, že je to ted´ moderní :lol:…jelikož prostě a jednoduše ho v mobilu nechci…nevidim jedinej důvod platit navíc net do mobilu, když net mám na Pc a telefon používám primárně na volání a psaní sms i když dotykáč teda mám…dostala jsem k loňským vánocům Nokii C5-03 :D

Příspěvek upraven 08.12.13 v 13:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
8.12.13 12:58

Nemám a nechci, blbě se mi to ovládá (mám dlouhé nehty, takže „bříškové“ nedokážu ovládat a „nehtové“ se hned odřou)
Mám Sony Ericsson Elm, jeden z posledních tlačítkových telefonů (krom Nokií, ke kterým nemám vztah a pádlům hnusným Samsungům) a podle mě je boží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
8.12.13 12:59

Nemám dotykáč, všichni kolem ví že ho mít nemůžu protože mám hodně dlouhé nehty a blbě se mi s dotykáčem pracuje. dostala jsem od manžela pěkný dotykáč le prostě to nešlo, tak mám obyč tlačítkový za pár šupek a nikdo to neřeší. nejsme přece puberťáci abychom řešili jaký má kdo mobil a porovnávali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
8.12.13 12:59

@yourlady no jasně. Nemám, NECHCI (fakt, ani vidět, přes celou rodinu jsem rozhlásila, ať nikoho prosím ani nenapadne mi ho třeba nadělit). Nemám na to vůbec nervy, můj taťka ho má, občas chtěl po mě třeba abych za něj na tom napsala sms když řídil nebo i přijala hovor…to se prostě nedá. Využívám telefon jen na příjem/odchod hovorů a sms a tahle vopičárna by pro mě byla i zadarmo drahá, zlatá moje stařešina Nokia C5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák