Je ostuda nemít dotykáč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
8.12.13 13:26

A když tak nad tím přemýšlím. Nevím jak dlouho by vydržela obrazovka dotykáče v mém vlastnictví. Zcela běžně mám v kapse klíče s mobilem. Naštěstí můj hloupý telefon to zvládá. Ale chytrý dotykáč by se z toho posral.

Příspěvek upraven 08.12.13 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
8.12.13 13:26

Dcera má dotykáč, já polodotykáč a už ho několikrát chtěla měnit. Mě je tak jedno jaký má kdo MT, záleží jaký je člověk ne taková „ptákovina“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.12.13 13:27

Holky já nemít manžela co mě nutí jít trošku dopředu, on má rád technické věci, tak mám ještě alcatel a televizi s nádorem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4838
8.12.13 13:27
@afghani píše:
já dělám v módním byznysu a fakt je, že lidi tě podle typu mobilu hodnotí. bohužel :-( kámoška to řeší tak, že má dva mobily, jeden víceméně jen na položen í na stůl při jednání :-)a z jednoho fakt volá. šéf jí naznačil totiž, že její deset let starý mobil není v jeho luxusním salonu in :-.)ale na novy ji penize nedal :-)kam jsme se to dostali!
:mrgreen: tak to ja bych radeji dojila kravicky..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.12.13 13:28
@K-Black píše:
Holky já nemít manžela co mě nutí jít trošku dopředu, on má rád technické věci, tak mám ještě alcatel a televizi s nádorem :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.12.13 13:29
@K-Black píše:
Holky já nemít manžela co mě nutí jít trošku dopředu, on má rád technické věci, tak mám ještě alcatel a televizi s nádorem :mrgreen:

Tvl…Alkac byl muj prvni :srdce: :mrgreen: Vydrzel vsechno1 No a televizi s nadorem shodil pred trema lety mladas ze stolu a od ty doby zadna TV :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.12.13 13:30
@K-Black píše:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
8.12.13 13:30
@yourlady píše:
Ahoj holky, měla jsem už dva dotyk. telefony, ale od obou jsem se vrátila pokorně k tlačítkové nokii-mám vyzkoušeno, že ten konkrétní typ nokie vydrží úplně vše, proto ho užívám-několikrát mi spadla do vany :-),nesčetněkrát na tvrdou dlažbu, šlápla jsem na ni:.-),taky už si na ni sedla atd :-) a stále je skvělá. jsem hodně v pohybu a potřebuji extra spolehlivý a odolný mb. Pracuji ale v byznysu, kde je spousta snobů, lidé se pohrdavě dívají na můj mobil, posuzují druhého podle vzhledu, i podle mobilu!!!.Co vy na to? Máte s tím taky zkušenost? já se nedám, ale přece jen mi to začíná trochu vadit :-)je tu někdo, kdo NEMÁ dotykáč?

Tak já jsem v naprosto stejné situaci jako ty.
Chvíli mi to taky přišlo blbý, ale pak mi došlo, že mě vlastně může být u zádele, co si o mě snobáci myslej. Jestli mě soudí podle mobilu, tak ten, kdo si pohrdavě odfrkne, můžu být leda já :-)
I kdybych měla telefon na ruční kliku, tak ti, co mě mají rádi, to budou respektovat.
A to já mám ještě prasklej displej, takže když to kór někdo vidí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.12.13 13:32
@NiKina píše:
Tak já jsem v naprosto stejné situaci jako ty.
Chvíli mi to taky přišlo blbý, ale pak mi došlo, že mě vlastně může být u zádele, co si o mě snobáci myslej. Jestli mě soudí podle mobilu, tak ten, kdo si pohrdavě odfrkne, můžu být leda já :-)
I kdybych měla telefon na ruční kliku, tak ti, co mě mají rádi, to budou respektovat.
A to já mám ještě prasklej displej, takže když to kór někdo vidí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ruční klika je výrok dne! Děkuji, právě jsem smíchy spadla ze židle. Holky, já Vás miluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.12.13 13:33
@K-Black píše:

Prý TV s nádorem! :mrgreen: Z tebe padnu… :lol:

Můj první mobil, před 15 lety, byl Alcatel a měla jsem ho dlouho. Pak nějaká Nokia, kterou si nepamatuji a teď asi 5 let Nokia E66.

http://s21.postimg.org/…teel_enl.jpg

Ale poslední dobou mě dost rozčiluje (příšerně dlouhá odezva na otevření jakékoliv aplikace - SMS, kontakty atd.). Takže píšu „Ježíškovi“ a myslela jsem na nějaký smartphone.

Když vás tak čtu, tak to nemám dělat?
(mmch dlouhé nehty opravdu nemám, nikdy jsem neměla a mít asi ani nebudu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
8.12.13 13:33

@K-Black presne tenhle mam taky, je nejlepsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
8.12.13 13:34

Necetla jsem vsechny nazory a aco to muze znit povrchne, tak kdybych se pohybovala v byznysu, kde jsou lide zvykli na urcity stndart, tak si dotykac roste prodim, protoze ac je to krasna myslenka, tak dnes lide hodne koukaji na to, kdo co ma…vzdyt uz to zacina od zakladni skoly tohle skatulkovani…a pro ochodni ucely je proste nutnosti vypadat nejak…taky na jednani asi nepujdes v teplakach, protoze je prece snobske, jak se kdo obleka, ale zalezi, jaky lcovek je…to same plati s telefonem…

• Citovat
  • Upravit
K-Black
8.12.13 13:34
@asha píše:
Tvl…Alkac byl muj prvni :srdce: :mrgreen: Vydrzel vsechno1 No a televizi s nadorem shodil pred trema lety mladas ze stolu a od ty doby zadna TV :nevim:

vy nemáte televizi? jé to by muž nepřežil.

U nás je na tyhle věci on, a kolikrát mě tím štve, teď objevil na telce v obyváku tečku, vím o ní už půl roku, no a on mi o ní pořád vypravuje jak ho to ruší :roll: prd, chce novou televizi :zed:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
8.12.13 13:36

Jezis omlouvam se za chyby, ale od te doby, co mala vylila vodu na notase, tak blbnou nektera tlacitka…

• Citovat
  • Upravit
2962
8.12.13 13:37

No jo holky, ale kdyz s temi snoby obchoduje tak se musi prizpusobit ne? Ja snoby taky nesnasim, ale pokud bych na nich byla nejak zavisla, tak bych si ten blby dotykac poridila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák