Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já měla asi rok a pul dotykac a tak me to rozcilovalo, az jsem si koupila „vecko“ a jsem nadmiru spokojena a divny mi to neprijde ![]()
@Vlkoška byla jsem primym ucastnikem diskuse nekolika manazeru ve stylu, ze " chlapi zustavaji cely zivot kluky, kteri si radi hraji, jenom ty hracky jsou cim dal drazsi"
A byli to hodne dobre placeni vedouci, zadni supaci
Porovnavali si hodinky - Rolex, Breitling apod. No, ja 200 tisic za hodinky nedam ( levny rolexky) takze chodim bez nich a ridim se podle casu na mobilu ![]()
Není to ostuda. Proč bys proboha používala něco, co ti nevyhovuje?
A jestli tě někdo posuzuje podle toho, jaký máš mobil, je to jeho problém, ne tvůj. To je přece uhozený.
Používej tlačítkáč a na to, co si kdo myslí, kašli.
Já mám teda dotykáč, co jsem dostala před pár lety k Vánocům, je teda jen hloupej
Není to smart phone. A tlačítkový mi v něčem vyhovoval víc, v něčem míň, každopádně ho mám ještě v šuplíku schovaný, a kdyby se ten novější dotykový porouchal, určitě vytáhnu spíš ten starý tlačítkový, než že bych si kupovala nový.
@afghani píše:
já dělám v módním byznysu a fakt je, že lidi tě podle typu mobilu hodnotí. bohuželkámoška to řeší tak, že má dva mobily, jeden víceméně jen na položen í na stůl při jednání
a z jednoho fakt volá. šéf jí naznačil totiž, že její deset let starý mobil není v jeho luxusním salonu in :-.)ale na novy ji penize nedal
kam jsme se to dostali!
no bohuzel to tak asi bude, clovek musi nejak reprezentovat, recepcni v luxusnim hotelu taky nemuze mit oblecene dziny, pracovnice v bance maji taky dress code, tohle je asi podobne, pokud se nekdo pohybuje ve vyssich kruzich musi se prizpusobit.
@yourlady u nás mají dotykáč všichni, děti, muž a já mám nějakou starou nokii, dokonce už malý mastí na Iphonu hry, máme jeden na víc tak mu ho dávám na hry. Já to nechci.
Absolutně nechápu posuzování podle mobilu, to je stejný jako posuzování podle auta
a hlavně dotykáč má už každá socka, takže bych neřekla že je to známka hogo fogo, to že jsou zadlužený a žerou chleba s ramou, už nějak vidět není že? ![]()
@afghani 'A co být taková extra hvězda, že se nad jiným mobilem nikdo nepozastaví?
![]()
Já mám jako hlavní mobil úplně obyčejnej tlačtkovej, bez foťáku, a spol, a je super.jako druhý mám dotykáč, ale ten mám hlavně kvůli navigaci(dotykáče mají prostě větší obrazovku než moderní tlačítkový), a foťáku..ale sms z něj píšu velmi nerada ![]()
Nemám. Mám taky Nokii. Starou. Nejde o peníze, ale já dotykáč stejně nevyužiju, tak co s tím budu dělat.
Dneska se posuzuje i podle mobilu Bohužel. ![]()
Většinou, co tady máme starý mobil, tak máme Nokie! To už by chtělo klub starých Nokií!
@bimbama píše:
Většinou, co tady máme starý mobil, tak máme Nokie! To už by chtělo klub starých Nokií!
Klub konzerv. A já se tam klidně hlásím.
Ale kde
Proč by to byla ostuda. Ani zadarmo bych dotykáč nechtěla. Mám letitou, tlačítkovou Nokii. Má za sebou nespočet pádů na rozličné povrchy. A ten nejčerstvější - na dno wc mísy. Jede furt. To nepochopím.
Když potřebuji, aby to jen volalo, smskovalo a budilo, tak na co dotykáč.
Když si na Aligátora dám obal Vertu, budu za hvězdu?
@Crystalline Ale jo, tohle „hraní“ chápu, můj taky pořád básní o čtyřkolce
. Ale hodnocení druhých, podle toho, jaký má/nemá telefon, mi přijde takové „maloměšťácké“.