Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kdysi jsem kdesi četla, že snad časem by se nákup nemusel vytahovat na pult, ale že by si ty kódy laser sám načetl ze zboží tak, jak je v košíku. Tak třeba jednou ![]()
@Tiger-lily píše:Ty bys raději Svěráka za okýnkem?
Jéééé, ten kdyby byl za okýnkem, tak budu schválně kupovat ve vratných lahvích abych mohla k němu chodit pokecat ![]()
@Tiger-lily píše:Ty bys raději Svěráka za okýnkem?
Jo, ja si rada pokecam ![]()
Asi ctu moc sci-fi
Ale obavam se, ze casem bude automaticky vsechno…teda za predpokladu, ze to tady nekrachne
Coz s tim muze souviset ![]()
@asha
Nestraš. Aby pak nebyly i automatické porodní asistentky… ![]()
@bimbama píše:
Kdysi jsem kdesi četla, že snad časem by se nákup nemusel vytahovat na pult, ale že by si ty kódy laser sám načetl ze zboží tak, jak je v košíku. Tak třeba jednou
jo to jsem taky četla, mě by to vyhovovalo.
@Tiger-lily píše:
@ashaNestraš. Aby pak nebyly i automatické porodní asistentky…
No roboty/i i operujou, takze je to otazka casu, ne? Vsechno dokonale sterilni a unifikovany, na vsechno standardni odpoved, nadhera!
![]()
@K-Black píše:
A místo pokladní by supermarkety mohly zaměstant svalnaté nosiče, kteří by ti nákup donesli do auta. ![]()
@K-Black píše:
No a hned ti to i strhnou z uctu, ani nemusis vyndavat kartu, ne? ![]()
@Tiger-lily píše:
A místo pokladní by supermarkety mohly zaměstant svalnaté nosiče, kteří by ti nákup donesli do auta.
V trenýrkách.
@bimbama píše:
V trenýrkách.
Ovsem samozrejme budou geneticky modifikovani, pripadne aspon kastrovani ![]()
@bimbama píše:
V trenýrkách.
S velkým bimbasem. Pardon, bicepsem…
@Tiger-lily píše:
A místo pokladní by supermarkety mohly zaměstant svalnaté nosiče, kteří by ti nákup donesli do auta.
případně svalovce s firemními auty, kteří by zakoupené zboží i se mnou naložili, odvezli až před dům a ještě uměli nákup pěkně vyskládat do lednice ![]()
@Burj Chalifa píše:
S velkým bimbasem. Pardon, bicepsem…
Ale nevím, jak moc by se to líbilo chlapům? Ti by asi raději jinýho nosiče - nosičku.