Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já teda dotykáč měla, ale měl ještě tlačítka zvlášť na přijmutí hovoru, nebyl to smartphone… Kdyby se nerozbil, nechala bych si ho… Ale bohužel, no… Ale je to teda 4 roky zpátky cca, měl ještě i stylus na psaní… A hrozně se mi líbilo, že se smsky daly normálně psát
Prostě člověk místo ťukání do klávesnice normálně psal.
Tak, kdo trhá partu a dostal k Vánocům dotykáč??? Já naštěstí ne a tak si nadále můžu užívat má oblíbená tlačítka…Uf ![]()
@bimbama partenr říká, že dotykáč a lehký marlbora kouří jen homouši ![]()
@anorganička píše:
@bimbama partenr říká, že dotykáč a lehký marlbora kouří jen homouši
Takže taky klasika - tlačítka?
@bimbama píše:
Tak, kdo trhá partu a dostal k Vánocům dotykáč??? Já naštěstí ne a tak si nadále můžu užívat má oblíbená tlačítka…Uf
já se dotykáče vzdala a vrátila se k tlačítkům, ale jednou za čas mám zas chuť jít do dotykovýho
třeba teď
ale je mi jasný, že je to na chvilku a zas budu brečet a chtít svůj starej křáp
takhle už jsem to měla dvakrát
nerozhodná žena no, nevim co chci ![]()
kate02 píše: … A hrozně se mi líbilo, že se smsky daly normálně psátProstě člověk místo ťukání do klávesnice normálně psal.
Dneska se dají SMSky normálně diktovat.
![]()
@Acinore píše:
já se dotykáče vzdala a vrátila se k tlačítkům, ale jednou za čas mám zas chuť jít do dotykovýhotřeba teď
ale je mi jasný, že je to na chvilku a zas budu brečet a chtít svůj starej křáp
takhle už jsem to měla dvakrát
nerozhodná žena no, nevim co chci
Já ho dostala před dvěma roky k Vánocům. Simku jsem v něm měla den a půl a potom přendala do starýho. Tak můj strýc si ho vzal a koupil mi nový s tlačítkama. A teď se dívám po novým a mám opět vybráno… s tlačítkama.
Navíc na klasickým telefonu můžu psát i poslepu. Např., když jsem ještě chodila do školy, tak pod lavicí. No, to na těch nových nejdéééé… ![]()
A jinak mám tenhle, momentálně je na reklamaci
snad mi ho vymění, v lednu mi končí záruka ![]()
@bimbama píše:
Navíc na klasickým telefonu můžu psát i poslepu. Např., když jsem ještě chodila do školy, tak pod lavicí. No, to na těch nových nejdéééé…
přesně
poslepu, za chůze…to mi s dotykáčem nešlo..
Hlásím se do party. Bráním se zuby, nehty. Naši už měli tendenci, že by ho koupili k Vánocům. Ubránila jsem se. Svůj starej telefon miluju. Dvakrát projel pračkou, jednou byl v záchodě ( syn ), jednou se proletěl z druhého patra na beton, asi milionkrát vypadl z ruky a pořád funguje.
Jednou se s ním budu opravdu s těžkým srdcem loučit.
Necetla jsem vse, ale podle me to ostuda neni.Ja ho dostala a behem dvou dnu jsem se vratila ke svemu staremu dobremu lg a nemenila bych. Podle me je ostuda treba zit ve spine a nestarat se o deti, ne nejaky pruhlouply vybaveni ![]()
@Acinore píše:
A jinak mám tenhle, momentálně je na reklamacisnad mi ho vymění, v lednu mi končí záruka
Já mám tento. Mám na displeji dotykový jen tři tlačítka. A asi je nerozbitný.
@Honzuovka co to máš za mobil že to vše přežil? já mám tlačítkovou Nokii, taky plavala v záchodě a žije ![]()