Je ostuda nemít dotykáč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
12.12.13 07:56

Já teda dotykáč měla, ale měl ještě tlačítka zvlášť na přijmutí hovoru, nebyl to smartphone… Kdyby se nerozbil, nechala bych si ho… Ale bohužel, no… Ale je to teda 4 roky zpátky cca, měl ještě i stylus na psaní… A hrozně se mi líbilo, že se smsky daly normálně psát :-D Prostě člověk místo ťukání do klávesnice normálně psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.12.13 08:16

Tak, kdo trhá partu a dostal k Vánocům dotykáč??? Já naštěstí ne a tak si nadále můžu užívat má oblíbená tlačítka…Uf :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
29.12.13 08:17

@bimbama partenr říká, že dotykáč a lehký marlbora kouří jen homouši :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.12.13 08:19
@anorganička píše:
@bimbama partenr říká, že dotykáč a lehký marlbora kouří jen homouši :-)

Takže taky klasika - tlačítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
29.12.13 08:21
@bimbama píše:
Tak, kdo trhá partu a dostal k Vánocům dotykáč??? Já naštěstí ne a tak si nadále můžu užívat má oblíbená tlačítka…Uf :mrgreen:

já se dotykáče vzdala a vrátila se k tlačítkům, ale jednou za čas mám zas chuť jít do dotykovýho :mrgreen: třeba teď :lol: ale je mi jasný, že je to na chvilku a zas budu brečet a chtít svůj starej křáp :mrgreen: takhle už jsem to měla dvakrát :roll: nerozhodná žena no, nevim co chci :roll:

• Citovat
  • Upravit
38179
29.12.13 08:22
kate02 píše: … A hrozně se mi líbilo, že se smsky daly normálně psát :-D Prostě člověk místo ťukání do klávesnice normálně psal.

Dneska se dají SMSky normálně diktovat. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.12.13 08:27
@Acinore píše:
já se dotykáče vzdala a vrátila se k tlačítkům, ale jednou za čas mám zas chuť jít do dotykovýho :mrgreen: třeba teď :lol: ale je mi jasný, že je to na chvilku a zas budu brečet a chtít svůj starej křáp :mrgreen: takhle už jsem to měla dvakrát :roll: nerozhodná žena no, nevim co chci :roll:

Já ho dostala před dvěma roky k Vánocům. Simku jsem v něm měla den a půl a potom přendala do starýho. Tak můj strýc si ho vzal a koupil mi nový s tlačítkama. A teď se dívám po novým a mám opět vybráno… s tlačítkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.12.13 08:28

Navíc na klasickým telefonu můžu psát i poslepu. Např., když jsem ještě chodila do školy, tak pod lavicí. No, to na těch nových nejdéééé… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
29.12.13 08:30

A jinak mám tenhle, momentálně je na reklamaci :roll: snad mi ho vymění, v lednu mi končí záruka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
29.12.13 08:31
@bimbama píše:
Navíc na klasickým telefonu můžu psát i poslepu. Např., když jsem ještě chodila do školy, tak pod lavicí. No, to na těch nových nejdéééé… :lol:

přesně :pankac: poslepu, za chůze…to mi s dotykáčem nešlo..

• Citovat
  • Upravit
10657
29.12.13 08:31

Hlásím se do party. Bráním se zuby, nehty. Naši už měli tendenci, že by ho koupili k Vánocům. Ubránila jsem se. Svůj starej telefon miluju. Dvakrát projel pračkou, jednou byl v záchodě ( syn ), jednou se proletěl z druhého patra na beton, asi milionkrát vypadl z ruky a pořád funguje. :srdce: Jednou se s ním budu opravdu s těžkým srdcem loučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
29.12.13 08:32

Necetla jsem vse, ale podle me to ostuda neni.Ja ho dostala a behem dvou dnu jsem se vratila ke svemu staremu dobremu lg a nemenila bych. Podle me je ostuda treba zit ve spine a nestarat se o deti, ne nejaky pruhlouply vybaveni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.12.13 08:34
@Acinore píše:
A jinak mám tenhle, momentálně je na reklamaci :roll: snad mi ho vymění, v lednu mi končí záruka :mrgreen:

Já mám tento. Mám na displeji dotykový jen tři tlačítka. A asi je nerozbitný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
29.12.13 08:34

@Honzuovka co to máš za mobil že to vše přežil? já mám tlačítkovou Nokii, taky plavala v záchodě a žije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.12.13 08:36

A tento bude možná můj následující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie