Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@ovečka.timmy píše:
Mobil s tlačítky to je moje…měla jsem dotykáč asi čtyři měsíce, všichni totiž vychvalovali a tak jsem ho samozřejmě chtěla takyno jenže jsem si na něj nezvykla. Hlavně teda psaní zpráv bylo něco, jsem zvyklá psát hoodně rychle a tohle bylo jak za trest
a tak šel z domu a já se vrátila k tlačítkůům a jsem spokojená.
přesně
![]()
Můj první telefon byl tenhle
našla jsem ho ležet u parkoviště, když mi bylo 9, někomu asi vypadnul z kapsy
strejda mi hned dovezl simkartu a už jsem byla mobilní
doteď si pamatuju svoje první číslo
byl to Oskar - 776 785 744 ![]()
Já mám teda teď dotykáč, ale už jak dlouho mě pěkně s**e, takže se chystám koupit půl na půl - Nokia Asha 300 ![]()
@Dupča není, taky ho nemám.. měla jsem, ale s díky jsem se vrátila ke klasice
@Acinore No ale už nesehnatelná
Kupovala jsem ji před rokem z druhé ruky, asi za 1500,– Odešel mi telefon, tak jsem hledala nějáký, který by splnil moje požadavky a byla to pouze tato Nokia a ještě tato Vyhrála levnější verze, nerada cpu peníze do elektroniky, když to stejně za chvíli odejde ![]()
@Dupča píše:
Já mám teda teď dotykáč, ale už jak dlouho mě pěkně s**e, takže se chystám koupit půl na půl - Nokia Asha 300
Jétu mám od března a jsem spokojená.
Přidávám se do klubu. Dotykáč nechci, jednou jsem měla tu čest na tom psát SMS a málem jsem vykvetla. Takže mám poloviční a jsem spokojená.
@lleennttiillkkaa Já jí možná dostanu příští měsíc, tak už se těšim, až ten dotykovej krám někam uklidim.
@Dupča spousta lidí si stěžuje, že se rozbíjí, soused si jí koupil a poměsíci se mu rozbila, ale já jí mám 3/4 roku a bez jediný závady a to už mi 2× spadla
@lleennttiillkkaa Tak já si vždycky na tyhle věci dávám pozor a telefony mi moc nepadaj
Tak snad mi taky vydrží dlouho
Tenhle dotykovej mám už 4 roky ![]()
@asha píše:
Tak ja ke kartam pridam jeste pokladny…platite u tech novych bez obsluhy? Ja se jim vyhybam, jak cert krizi. Ale v patek mne docela pobavilo, ze u pokladen s obsluhou byly fronty, u tech bez ani noha
jo máme je tady taky a vyhejbám se jim jak čert kříži, né že bych to neuměla umim…ale proč bych brala práci prodavačkám…resp. pokud každej poleze k týhle pokladně, tak prodavačky vyházej a zvlášt´tady u nás, kde sehnat slušnou práci je zázrak jim to nemůžu udělat, zvlášt´když jsem tam dřív pracovala ![]()
@Acinore jéé ten sem měla taky
..vlastně ještě někde ve skříni mám…jen jsem ho dostala jako svůj první mobil od dnes již manžela když mi bylo něco před dvacet ![]()
Ja ted dokonce dva roky nemela zadny
nechtela jsem, nepotrebovala, ale po te co jsme se s dcerama navzajem ztratily v Parizi a ujel nam autobus domu
jsem se rozhodla, ze si preci jenom na podobvne prilezitosti neco poridim. A mam jednoduchy bezdotykovy. A je specialni, byl vyroben pro divochy nekam do tezkych podminek
vydrzi asi mesic bez nabiti
obrázek se nenačetl, tak znova, jsem zvědavá