Je ostuda nemít dotykáč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
29.12.13 15:54
@t-jani píše:
@bimbama no mě jeden přenocoval venku na silnici na sněhu v -10, přejelo ho auto a přežil :lol:

Tak to je taky hrdina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
29.12.13 15:59

Me zas jednou spadnul z kapsy do zachoda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24797
29.12.13 16:01
@rachel55 píše:
Me zas jednou spadnul z kapsy do zachoda :mrgreen:

A přežil? Já jsem si jako dítě utopila tamagoči v polévce. Nepřežil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
29.12.13 16:13

@bimbama to uz si nepamatuju, myslim ze ne,. Jemn si vzpominam, ze se ho manzel snazil doma vysouset. Ale mam pocit, ze bylo po nem

• Citovat
  • Upravit
27264
29.12.13 16:20

Já alcatela utopila v kafi, ale přežil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
29.12.13 17:18

Já jich měla tolik a je mi 22 :D většinou jsem do roka střídala…na mobily jsem magor :nevim: jako jsou třeba chlapi do aut :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13370
29.12.13 22:27
@Heineken píše:
Můj první byl kdysi tenhle.
http://images.mob.org/…509_dual.jpg
Ale to bylo v minulém století myslím. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Psal jsem na něm tenkrát i maily.

Maily? To už uměl jo? ;-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13370
29.12.13 22:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
29.12.13 22:58

Teda koukám, kolik jste měli těch mobilů, já se snažila dopočítat, kolik jsem jich měla a tuším že jen 5. A hádejte co jsem našla pod stromkem od ježucha? No jasně že dotykáč, jakási ixpérija to je:( A chlap mi pořád vyčítá, že na něj koukám nevraživě (no bodejť by ne, když esemesku píšu snad 5minut:) :zed: :zed: :zed: Já ho fakt nechcíííí:( Ach jo:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
30.12.13 07:23
Dupča píše:
Maily? To už uměl jo? ;-) :mrgreen:

To uměl každej telefon, maily se psaly přes SMS, napřed mailová adresa, pak mezera nebo nějaký speciální znak, už si nepamatuju a pak text zprávy.
Odeslalo se to na číslo operátora.
Naopak každá SIM karta měla mailovou adresu, takže příchozí maily přišly na mobil jako SMS.
Možná to funguje i dnes, nevím, každý operátor to má asi trochu jinak, já jsem měl tenkrát Peagas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
30.12.13 07:32

Tak jsem si početla o svém prvním telefonu (rok 2000) a v recenzi měl plus za: paměť na 15 SMS. Považte, PATNÁCT :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
30.12.13 11:26
@Poison Ivy píše:
Tak jsem si početla o svém prvním telefonu (rok 2000) a v recenzi měl plus za: paměť na 15 SMS. Považte, PATNÁCT :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
403
30.12.13 11:27
@yourlady píše:
Ahoj holky, měla jsem už dva dotyk. telefony, ale od obou jsem se vrátila pokorně k tlačítkové nokii-mám vyzkoušeno, že ten konkrétní typ nokie vydrží úplně vše, proto ho užívám-několikrát mi spadla do vany :-),nesčetněkrát na tvrdou dlažbu, šlápla jsem na ni:.-),taky už si na ni sedla atd :-) a stále je skvělá. jsem hodně v pohybu a potřebuji extra spolehlivý a odolný mb. Pracuji ale v byznysu, kde je spousta snobů, lidé se pohrdavě dívají na můj mobil, posuzují druhého podle vzhledu, i podle mobilu!!!.Co vy na to? Máte s tím taky zkušenost? já se nedám, ale přece jen mi to začíná trochu vadit :-)je tu někdo, kdo NEMÁ dotykáč?

ja ho nemam a ani ho nechci.fakt nepotrebuju aby mi novej mobil za ty prachy deti splachly do hajzlu co se otocim :nevim: a s tema padama to samy, muj starej vydrzi vsechno.at si ti pitomci snobsky myslej co chtej :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
30.12.13 11:28
@Poison Ivy píše:
Tak jsem si početla o svém prvním telefonu (rok 2000) a v recenzi měl plus za: paměť na 15 SMS. Považte, PATNÁCT :lol: :lol: :lol:

ty si pamatuju taky, bylo to tezky skoro jak cihla a velikostne se to tez blizilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
30.12.13 11:28

Mně dnes vyřídili reklamaci, tak se těšim co mi přijde :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat