Je ostuda nemít dotykáč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2054
29.12.13 08:37

„No ostuda to je pro mého 10letého syna na základní škole“, ale u nás,… nějak nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.12.13 08:38

@Honzuovka Já kdysi telefon taky vyprala, ale teda nepřežil. Ale simka jo. I paměťová karta. Ten pocit, když jsem věšela prádlo a u bundy v kapse cosi těžkýho cítím… hned mi to bylo jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
29.12.13 08:38
@bimbama píše:
Já mám tento. Mám na displeji dotykový jen tři tlačítka. A asi je nerozbitný.

jojo, Nokie, klasika :mrgreen: ta prostě nezklame :lol: já si vybrala tenhle Sonáč kvůli vzhledu, strašně se mi líbil :mrgreen: no a děs - sekal se, vypínal, občas nešly psát sms…tak jsem ho jentaktak poslala na reklamaci a napsala jim že ho chci vyměnit za Nokii ve stejný ceně, co byla za tenhle…snad mi vyjdou vstříc…

• Citovat
  • Upravit
24797
29.12.13 08:39
@ady01 píše:
„No ostuda to je pro mého 10letého syna na základní škole“, ale u nás,… nějak nechápu

Zvláště na prvním stupni. To by se úplně znemožnili. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
29.12.13 08:39
@bimbama píše:
A tento bude možná můj následující.

ten neznám, jaká je přesná značka??

• Citovat
  • Upravit
10657
29.12.13 08:40

Mám Nokia 6700 Gold Edition

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.12.13 08:41
@Acinore píše:
ten neznám, jaká je přesná značka??

Nokia 515

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
29.12.13 08:43
@bimbama píše:
Nokia píše: Více

jo, tak jsem o ní slyšela :) a vypadá luxusně

• Citovat
  • Upravit
10657
29.12.13 08:46

@bimbama Mě ho tam strčil syn, taky jsem se zděsila, když jsem vyndavala prádlo z pračky, že ho jdu pověsit a vypadl na mě telefon. Úplně bez újmy není, má malej flíček na displeji, ale nic strašnýho a baterku jsem pak koupila novou. Podruhé neprošel celým praním, přišlo mi divný, co to v tý pračce tak mlátí, tak jsem se šla podívat a zase mobil a zase syn. Myslela jsem, že ho zaškrtím :lol:. Teď mám vrchem plněnou, tak se tam nedostane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
@Acinore píše:
jo, tak jsem o ní slyšela :) a vypadá luxusně

Mám pocit, že je to nástupce té mé teď. Takže by to nebyla příliš velká změna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@bimbama píše:
Tak, kdo trhá partu a dostal k Vánocům dotykáč??? Já naštěstí ne a tak si nadále můžu užívat má oblíbená tlačítka…Uf :mrgreen:

K Vánocům né, ale vybrala jsem si ho v dubnu za moje narozeniny a porod syna :mrgreen:. Někdy mě vytáčí na něm datlovat, ale jinak je super, mi se teda seká, takže ho půjdu reklamovat :cert: ale jinak bych už neměnila.
I moje 5letá dcera si s ním poradí ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
@Honzuovka píše:
@bimbama Mě ho tam strčil syn, taky jsem se zděsila, když jsem vyndavala prádlo z pračky, že ho jdu pověsit a vypadl na mě telefon. Úplně bez újmy není, má malej flíček na displeji, ale nic strašnýho a baterku jsem pak koupila novou. Podruhé neprošel celým praním, přišlo mi divný, co to v tý pračce tak mlátí, tak jsem se šla podívat a zase mobil a zase syn. Myslela jsem, že ho zaškrtím :lol:. Teď mám vrchem plněnou, tak se tam nedostane :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.12.13 08:48

Jo a nemít dotykáč si nemyslím, že je ostuda, každý ať si přece pořídí co se mu líbí, co vyhovuje :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
29.12.13 08:55

Holky nechtějte vědět co mám já :mrgreen: má jenom jednu vyzváněcí melodii :mrgreen: už před rokem mi odešel můj milovaný Hello Kitty :* a vzala jsem za vděk tím co bylo doma…a nějak nejsem schopná si pořídit jiný :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
29.12.13 08:56

@kve-tinka a zrovna na to jsem zvědavá :lol:, co máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák