Je ostuda nemít dotykáč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
29.12.13 08:56
@kve-tinka píše:
Holky nechtějte vědět co mám já :mrgreen: má jenom jednu vyzváněcí melodii :mrgreen: už před rokem mi odešel můj milovaný Hello Kitty :* a vzala jsem za vděk tím co bylo doma…a nějak nejsem schopná si pořídit jiný :think: ;)

Tak to má být :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
29.12.13 08:59

Já teda dotykac mam asi dva roky, a ráda bych ho vyměnila za normální s tlačítkama…jenže pro mě je telefon tak zbytečná investice, ze si nechám tenhle (od brachy) a budu se řídit příslovím-darovanému koni… :-D ale až se rozbije a budu si opravdu muset koupit novej…tlačítka vedou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
29.12.13 08:59

@Honzuovka nějaký LG, ani chlap neví jak je dál..zkusím najít fotku, je fakt retro, ale má základní barevný displej :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.12.13 09:04
@kve-tinka píše:
@Honzuovka nějaký LG, ani chlap neví jak je dál..zkusím najít fotku, je fakt retro, ale má základní barevný displej :P

Tak to už je těžká moderna… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.12.13 09:09

A tohle byl můj první mobil, před třinácti lety. Byl pod stromečkem. Strýc ho prozváněl a já zuřivě hledala krabici, v které je a kde zvoní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
29.12.13 09:12

Dotykáč si pořídil manžel k Vánocům a koupil ho i synovi (bez mého vědomí :evil: ). Oba u toho teď sedí a „žbluňkají“ :pocitac:.
Já mám klasickou Nokii véčko a nedám ji za nic na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.12.13 09:13
@bimbama píše:
A tohle byl můj první mobil, před třinácti lety. Byl pod stromečkem. Strýc ho prozváněl a já zuřivě hledala krabici, v které je a kde zvoní.

ten jsem taky měla :mrgreen: dal mi ho otec, když si koupil nový, pamatuju si jaký měl úplně první mob. taková velká, těžká krychle, kdyby chtěl klidně by s ním někoho přizabil :lol: pak měl ten co mi dal a dál už si nepamatuju, často je mění, že občas nějaký otupí v betonu nebo někde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.12.13 09:14
@bimbama píše:
Tak, kdo trhá partu a dostal k Vánocům dotykáč??? Já naštěstí ne a tak si nadále můžu užívat má oblíbená tlačítka…Uf :mrgreen:
:mrgreen: já nemám dotykáč a ani ho nikdy mít nebudu :lol: prostě ho nechci. Já potřebuju telefon, který vydrží 5× denně padání na zem, hození ze schodů atd.. a to žádný dotykáč nezvládne :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
29.12.13 09:16

@yourlady diskuzi nečtu, ale jestli ti vadí, že se na tebe dívají všichni skrz prsty, tak si máš pořídit outdoorový telefon.. například Samsung galaxy Xcover2 je odolný proti prachu, vodě, poškrábání.. a je to dotykáč..
btw. na všechny ostatní bych se vyprdla.. já sice dotykáč mám, ale jen proto, že mi vyhovuje, vyhovují mi jeho funkce, určitě ho nemám proto, že by se mi ostatní posmívali.. a dotykáče už používám čtvrtý rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
29.12.13 09:17
@IvaB píše:
Dotykáč si pořídil manžel k Vánocům a koupil ho i synovi (bez mého vědomí :evil: ). Oba u toho teď sedí a „žbluňkají“ :pocitac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: úplně vidím mého 72 letého tchána co dostal k narozeninám dotykáč, pořád na něm něco mastí, chlubí se kolik má v paměti Wi-Fi adres a vůbec je s tím jako puberťák :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: když se sejdou s manželem tak se jen ozývá to,,žbluňkání" :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
29.12.13 09:22

Já mám tento a nevyměnila bych ho. Manžel má dotykáč a stačí mi že si občas od něj potřebuji zavolat nebo napsat sms a ví že bych ho nechtěla ani náhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
29.12.13 09:28

Nečetla jsem celou diskuzi, každopádně já taky patřím mezi ty bránící se dotykačům, je to pro mě strašně složitý přístroj :roll: Vlastním starou Nokii, sms posílá, dovolám se kam potřebuju, hodiny mi taky ukazuje, nic dalšího nepotřebuju. Do tašky to hodím jen tak nebo nacpu do kapsy od kalhot a nemám strach, že by se tomu něco stalo. Nedávno mi spadl při venčení psa do kaluže a jede vesele dál :palec: Za mě prostě tlačítka, nic kde se šudlí prstem po displeji nebrat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
29.12.13 09:45

http://www.google.cz/imgres?…

Mám tento telefon a nemyslím si, že je to ostuda :nevim: Ale až odejde, tak chci prubnout ajfouna :mrgreen: Ovšem jenom, pokud začnou vyrábět nějákou nerozbitnou verzi 8)

• Citovat
  • Upravit
4838
29.12.13 09:50

Ahoj holky, poslusne hlasim famozni darek od manzela k Vanocum :)))) muj artefakt jsme pohrbili a dostala jsem vyvonenej tlacitkovej Samsung s5610 / hip hip huraaaa!! :mrgreen: :pankac: :pankac:

Příspěvek upraven 29.12.13 v 09:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3300
29.12.13 09:51

Mobil s tlačítky to je moje…měla jsem dotykáč asi čtyři měsíce, všichni totiž vychvalovali a tak jsem ho samozřejmě chtěla taky :lol: no jenže jsem si na něj nezvykla. Hlavně teda psaní zpráv bylo něco, jsem zvyklá psát hoodně rychle a tohle bylo jak za trest :zed: a tak šel z domu a já se vrátila k tlačítkůům a jsem spokojená. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák