Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Tiger-lily píše:Proto doporučuji pořídit aligátora. K snadné identifikaci blbečků ve svém okolí.
Mám Aligátora už asi 3 roky a jsem maximálně spokojená
.
Můj první mobil - http://mobilenet.cz/…ow-end-13521
Pak Nokia 3210, pak nějaké další, momentálně vlastně Aligátor leží v šuplíku a mám starou Nokii 6233 - kdysi údajně čistokrevná manažerská klasa
. Na volání mám dotykový malý starší LG…sms z něj jsou pro mě tragoška.
@Jannnča
Taky jsme vlastníkem aligátora. A v záloze mám Nokii 6310, dávné podnikatelské dělo s bluetoothem a infra.
jo a rozkřápanou 5310 xpressmusic
Mám Siemens A52
a služební Nokii 6300. Siemens už je na odchodu, koupila jsem náhradu Nokii 515, ale nemůžu se odhodlat dát ho pryč, dokud ještě funguje. A paměť má minimálně na 35 sms!
Taky vlastím klasickou Nokii a nedám na ní dopustit!!! Kolik ta už vydřela nárazů, baterka vydrží i několik dní (při menším provozu) a mám jí už cca 5 let a bez jakýkoli problémů
![]()
Je mi jedno jak na mě lidi hledí (taky jsem si toho všimla), ale mrzí mě, že žijeme ve společnosti, která posuzuje lidi podle mobilu
a to nemluvím o dětech
![]()
Tak já mám sice dotykáč ale starší typ Samsung star 5230 a neměnila bych…mám ho v krásné červené vínově barvě, mám tam facebook
,fotky, docela slušný foťák, a dobře se mi na něm píše a bere i gelovky
sice tam není wifi ale to k životu nepotřebuju hlavně že je tam facebook
A je to tenhle
http://www.czc.cz/…8501/produkt
Ja dotykac nemam, jen pujcenej tablet. Uz s tim celkem umim, ale tim, ze sem si zvykla na velkej display pozaduju minimalne S4 nebo Note, abych vubec neco videla ![]()
Taky nemám dotykáč a je mě to úplně jedno. Panebože jaká ostuda, to je fakt hrůza ![]()
Nemám ani dotykáč, ani tablet, žiju
při mém stylu života musím mít outdoorový, odolný tydlifoun, takže Samsung to jistí - sice je to pádlo, ale v pohodě přežije těch 5 pádů denně, které mu uštědřím ![]()
@martina.se píše:
Nemám ani dotykáč, ani tablet, žijupři mém stylu života musím mít outdoorový, odolný tydlifoun, takže Samsung to jistí - sice je to pádlo, ale v pohodě přežije těch 5 pádů denně, které mu uštědřím
Haha moje řeč
Já hlásám, že dokud nebude na trhu bezdotykáč, aby to stálo za to, tak se svého tlačítkového nevzdám…a facebook, co to je??? ![]()
Kupovala jsem si v poslední době mobil… ale vždy jsem hledala tlačítkový. Ten dotykový mi vadí a na ovládání je to strašné. Takže za mě ať žijou tlačítka
a fakt si out nepřipadám ani trošičku..
Natodle snad už „hrajou“ jen puboši, ne?
Příspěvek upraven 16.08.14 v 07:44
@Mirka Dušínová píše:
Haha moje řečJá hlásám, že dokud nebude na trhu bezdotykáč, aby to stálo za to, tak se svého tlačítkového nevzdám…a facebook, co to je???
Tak já už psala dříve do této diskuze. Dotykáč stále nemám - odolávám statečně. Mám Nokii, tlačítkovou, ale napůl dotykovou. Každopádně já potřebuju tlačítka na psaní smsek. Tak můžu psát i poslepu. Navíc mi mobil často padá a tento asi přežije všechno. Teda alespoň do teď přežil ![]()
Tablet taky nemám a ani nechci. Mě tak nějak stačí notebook.
@martina.se píše:FB používám, ale na pc
Ale jó, na fb taky párkrát vlezla, ale po zjištění nezbytně nutných informací jsem zase rychle odlezla. Na něco je to fajn, ale nesmí se to přehánět. Přijdou mi děsivé situace, jako když jsme byli v hospodě, u stolu vedle nás seděli 4 lidi cca 20-25 let a každý čučel do mobilu a vůbec se spolu nebavili. A ne jako, že by něco řešili a mrkli do mobilů, co tomu říká google a bavili se dál. Prostě jen seděli u stolu a čučeli do mobilů - pro mě fakt úlet jako prase.
Mam starou tlacitkovou nokii, baterka mi vydrzi klido 5-7 dni ![]()
A jsem hrda na to, ze na ni nemam internet ![]()
Ten mam jen na notebooku ![]()
Příspěvek upraven 16.08.14 v 08:05