Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Vlkoška píše:
@Crystalline Ale jo, tohle „hraní“ chápu, můj taky pořád básní o čtyřkolce. Ale hodnocení druhých, podle toho, jaký má/nemá telefon, mi přijde takové „maloměšťácké“.
Tak jak v kterých kruzích…v hospodě asi ano, v Akademii věd nikoli.
Já mám stále tlačítkový
a nedám ho..a stydět se nestydím..já jsem proti tabletům a různým bezdotykovým nástrojům..než bych tam něco udělala bylo by zítra a na to nemám čas a nervy ![]()
tak v klidu mačkej ![]()
Svet se v pr..l obraci ![]()
Ja se desim toho, az mi moje Nokia (mmch. jeste starsi typ, nez tady na fotce), odejde do vecnych lovist. Mam v ni dve SIMky, coz je pro mne nejdulezitejsi. Dotykace uprimne nesnasim a kdykoliv musim neco podniknout s manzelovym, naskace mi vyrazka ![]()
Musim rict, ze mi trvalo leta, nez jsem vubec Nokii vzala na milost, tuhle znacku jsem z duse nesnasela, ale neberte mobil za korunu, ze? ![]()
@bimbama píše:
Většinou, co tady máme starý mobil, tak máme Nokie! To už by chtělo klub starých Nokií!
@yourlady Nemám a minimálně dokud bude držet moje starý bytelná tlačítková Nokie tak nechci. S dotykáčem jsem měla párkrát dočinění, když mi ho někdo půjčil kvůli navigaci a pro mě to byl horor.
@Burj Chalifa píše:
Tak jak v kterých kruzích…v hospodě asi ano, v Akademii věd nikoli.
Svatá pravda. ![]()
@K-Black píše:jo a já ho mám ještě poděděný po synovi
I ty Brute? ![]()
@K-Black píše:Čím starší - tím lepšíjo a já ho mám ještě poděděný po synovi
Jeeeee holky pridavam se, nazyvam svuj milovany Ericcson ze ARTEFAKT
obcas neprijme hovor, baterka vydrzi pri hovoru asi 1.30 ale mne prave prijde supr byt cool, jak jsou mi vsechny ty blackberiies a ajfooony u zadnice
vykecam se na emiminu, s polovickou doma, a ostatni by ty oznamy do minuty mohli stihnout ze jo… ![]()
Mne by vsichni snobi mohli vlezt na hrb:-) Kdyz se jim nelibi, at si pr. polibi:-) Takovym snobum se clovek nezavzdeci, kdyz budou chtit, vzdycky si na druhem neco najdou.
Ja osobne dotykac mam uz nekolik let a jsem s nim maximalne spokojena, uz bych klasiku nechtela. Manzel ma klasiku a na ni zas neda dopustit on:-)…ale hlavne, ze ten dotykac mi koupil on:-)
![]()
@KlaraBoch píše:
Ja mam tentodokonce to nahrava i videa o delce 30 sekund
Heč, já mám ještě starší a jednodušší.
Mám dotykáč a díky bohu, že dosluhuje(spadl na zem a praskl mi displej tak, že píšu naslepo, jelikož půlka klávesnice není vidět
)a rozhodně můj další telefon NEBUDE dotykáč.