Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer všem, můj starý notebook dosluhuje a potřebuji pořídit nový, pokud možno hned
A nějak se v těch všech nabídkách nemůžu vyznat
Jsem běžný uživatel, notebook potřebuji na surfování na netu, volání na skypu, klasickou administrativu, prohlížení fotek a videí, občasné hraní her, atd Uvažuji nad značkou Lenovo. Poradí mi někdo zkušený, kdo rozumí notebookům. Díky moc a přeji všem krásný večer ![]()
@abeille
mám Lenovo ThinkPad T430s a jsem maximálně spokojená. Je lehký, super rozměry na 14´ display, dlouho vydrží nabitý, přikládám odkaz http://shop.lenovo.com/…eries/t430s/
My máme nový nb HP, ale nevím, co je to za typ, vybíral ho chlap, rozumí tomu ![]()
Mám Sony Vaio… už bych do této značky nešla. taky si budu kupovat nový PC a půjdu do Dell ![]()
Tak na Dell jsem se vůbec nekoukala, hledala jsem hlavně ty Lenova a těch je hodně typů a já ne a ne si vybrat:-) Díky za reakce
A já cokoli, jen ne acer
teď si manžel koupil asus, ale nepotřebuje žádné složité programy a je spokojen
Min ctvrtek sem resila to same a potrebovala sem notas hned, takze sem travila noc u PC a hledala a hledala a hledala: sem bezny uzivatel, ale vyuzivam na praci kanc. aplikace (coz je asi ted fuk) a vybrala sem Acer S3 - ted vecer se ho chystam postelovat, ale dle recenzi sem myslim vybrala dobre ![]()
Toz tady .
EDIT: Lenovo ma manzel - IdeaPad nebo co (ted na nem tukam), krom vydrze baterie fajn a rychlej notas.
Mam Dell a jsem spokojena, je naprosto bezproblemovy.
Pred nim jsem mela Asus a ten uz nikdy, ze dne na den odesel, par tydny po skonceni zaruky
Díky moc za tipy
Ne-silenamatka ten tvůj je už nad moji cenovou hladinu, rozhodla jsem, že investuji max. 12 tis a vybrala jsem si tedy asi tento http://notebooky.heureka.cz/…0-59-392676/#…
takže možná nějaký takový jako mám tvůj manžel
@abeille No hele a vis ze to na co posilas link je bez OS? Takze stejne budes muset dokouoit „vokna“, pokud teda nefandis Linuxu.
Muz muz ma nejakou herni masinku - netusim, me staci, ze na tom frci net a ze to je rychly…joo a ze je cervenej ![]()
@ne-silenamatka Jj vím, že je bez OS a jsem za to ráda, protože nechci osmičky, dokoupím si sedmičkový Windows a bude. No dneska se ještě pojedu podívat do značkového obchodu na Lenovo a uvidíme. Jo červená, to je moje barva
![]()
Lenovo má partner a je moc spokojený, já mám Vaio a taky nemám sebemenší problém
je to jak komu - jak co ![]()
Předtím jsem měla Acer, a do toho jediného bych už nešla…