Nový telefon do 6 palců

2200
3.4.22 08:13

Nový telefon do 6 palců

Přeji hezkou neděli, jdu si k Vám pro radu. Jak je z názvu jasně, jedná se o nový mobil. :) Bohužel starý mi spadnul a rozbil se. A tak jsem se ohlédla po novém a byl to kup vedle.
Měla jsem Huawei P20 Lite a ten měl do 6 palců. Až na foťák mi vše vyhovovalo. A na radu jsem si pořídila Realme 8, který má mysli. 6,4 palce nebo 6,5 teď si nejsem jista.
A bohužel už je to na mě hodně. V kapse je to velké a ani graficky se mi nelíbí. Jakože graficky myslím styl klávesnice atd. Prostě ten Huawei byl v tomhle grafický hezčí. Proste takový kontrast barev jako má Huawei a nebo třeba Samsung ten Relme 8 nemá. Prostě ta obrazovka se mi nelíbí. :nevim: Neumím to asi popsat, musela bych pro srovnání hodit foto obrazovek telefonu a na první pohled je to patrne. Vím že se asi klávesnice atd dá přepnout. Ale nezajímala jsem se o to, jelikož ten telefon je pro mě velký. S detma potřebuji menší těžítko. :mrgreen:
A tak jdu k Vám pro radu. Zásadní je pro me fskt ta velikost. Chtěla bych nějaký telefon s dobrým foťákem do 6 palců. Ještě bych zkousla 6,2 palce, ale to by se mi ten telefon musel hodně líbit. A cena tak do 6 nebo 7 tisíc. Byla bych ochotná dát i víc. Ale zase by se mi musel hodně líbit. :) Jelikož s detma dostaval telefon dost zabrat. :mrgreen: Prostě jsem ho někam hodila a sem tam nejde vypad. :mrgreen:
Moc děkuji všem za případné rady jaký telefon vybrat.
Koukala jsem na net a je jich málo do max 6,2 p. :nevim:
Jsoi jen takové ty pracovní telefony, ale ty nechci. :mrgreen:
Děkuji a přeji krásný den. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8524
3.4.22 08:19

Tak to hodně štěstí. :mrgreen: Sháněla jsem takovej telefon k vánocům pro dceru, má menší ruku a taky nechtěla velikej telefon. Tak buď měli Apply nebo nějaký ty jebky bez paměti za dva tisíce. Nakonec to vzdala a vybrala si nějakej Relme, asi 6,4 palce. A holt si musela zvyknout. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21939
3.4.22 08:34

Taky se obávám, že pokud chceš nějaké slušné parametry, tak jedině Apple. Jinak se prostě ty nové telefony dělají větší. Mě to tedy hodně vyhovuje, mobil je má kancelář na cestách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
3.4.22 08:43

Plně tě chápu, dnes se vyrábí samé pádla skoro až k sedmi palcům.. pro menší ženskou ruku či kabelku natož kapsu úplně MIMO, to teda zlaté tlačítkové Nokie RIP :mrgreen:
Dceři jsem předloni koupila právě kvůli velikosti pěkný oranžový SAMSUNG A20e, který má jen 5,8 palců a velikostně je fakt super, ovšem pro náročnější opravdu není - nefotí úplně nejlíp a paměť taky nic moc.. (jinak ovšem maká skvěle a pořád OK)
nejsme na Apply a obecně mám se Samsungy fakt dobré zkušenosti (Redmi v jejich stáří v nižší cenové hladině už měly závady/problémy) takže já osobně s preferencí také menšího telefonu bych šla možná to tohohle https://www.alza.cz/…g-galaxy-a32?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.4.22 09:06

@PetraJ Děkuji za pomoc. :) No přesně jak píšeš. :mrgreen: To je stejný problém a bojím se, že to asi budu muset taky vzdát. :mrgreen:
A zůstat u toho Realme. Jelikož za ty peníze je dobrý. Ale je to prostě pro mě cihla. :lol: A bojím se, že mi bude padat ještě víc jak ten starý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.4.22 09:10

@nozu Kdybych nebyla doma s detma, tak mi asi zas tak ta velikost nevadí. A bohužel Applu jsem nepřišla stále na chuť. Já vím že ho dost lidí chválí, ale mě neseděl, když jsem ho měla pracovně. :mrgreen:
Takže vím, že mám asi dost nereálné požadavky. :mrgreen: Jelikož co jsem koukala, tak velikostně odpovídá hlavně Apple a to co neni Apple je fakt zase to, co nehledám. :mrgreen:
Takže mě napadlo, že víc hlav víc ví a třeba mě někdo poradi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.4.22 09:14

@Lucy75 Moc děkuji. :hug: Jdu na to kouknout. Přesně jak píšeš. Dnes se dost telefonu dělá velkých. A do kapsy to fakt není. A doma s detma bohužel kabelku venku moc nemám. :mrgreen: Je to jen kočár, taška a prostě telefon nejlépe do kapsy. :mrgreen:
Jenže to se nějak s dnešní dobou nechytam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
3.4.22 09:28

@Lucy75 - nějakej takovej Samsung měla právě dcera předtím, ale už jí přestal vyhovovat. Sekal se a měl malou paměť. Ale ta velikost jí právě vyhovovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
3.4.22 16:07

Stejný požadavek má i manžel. Malý, ne jablko, ne šlupka, ne drahý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.4.22 17:33

@AstraG Tak hodně štěstí :mrgreen: Úplně tvého muže chápu. :mrgreen:
Já mám 2 adepty. ale že 6,4 palce jsem se dostala na 6,3 palce. :roll: :mrgreen: Ale každý mm se počítá. A nebo bych si musela koupit ten telefon co mám. Ale přijde mi blbý si kupovat asi 3 nebo 4 roky starý telefon. :mrgreen:
Můžu ti pak poslat adepty, ale až budu na PC.
I když 6,3 palce není taky žádná výhra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
3.4.22 18:27

@Ťarbík01 on chce do 5 palců :lol: aby ho mohl mít v kapse u kalhot, monterek, jak je zvyklý. Přece nebude chodit jak,,dáma,, s kabelkou :lol: v kanclu mu je to fuk, jenže on je děsný workoholik a živnost má v prachu, hluku a celkovým binci, takže tel musí mít neustále u sebe. To bych se z něj picla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.4.22 22:16

@AstraG Tak to máš dobrý úkol. :mrgreen: Hele a co takové ty telefony odolné. Například od CAT.
Chlap od nich takový odolný telefon má. A dělají to i jiné značky. Třeba Samsung to taky dělá. Ale nevejdes se do 5 palců. Ale je to snad 5 a půl a to do kapsy od monterek v pohodě dá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
3.4.22 22:18

Mam Apple 12 mini :srdce:.. Miliuju ho :srdce: mohu si ho dat do kapsy atd. Nesnašim velky padla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40606
3.4.22 22:23
@Královna Kosmíru píše:
Mam Apple 12 mini :srdce:.. Miliuju ho :srdce: mohu si ho dat do kapsy atd. Nesnašim velky padla

Já také, už rok, bohužel stále v šuplíku a dosud jsem se na něj neodhodlal přejít
z Xiaomi Redmi 2E. Teď jsem k němu přikoupit i iPad Mini 2021 256 GB Cellular, a ten jsem ještě ani nerozbalil… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
3.4.22 22:26
@jege píše:
Já také, už rok, bohužel stále v šuplíku a dosud jsem se na něj neodhodlal přejít
z Xiaomi Redmi 2E. Teď jsem k němu přikoupit i iPad Mini 2021 256 GB Cellular, a ten jsem ještě ani nerozbalil… :zed:

8o 8o 8o Tak to nechapu.. 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák