Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jj myslím tohle. I paní doktorka která ti bude brát krev a jak ji budes platit peníze ti rekne ze to hradi pojišťovna. ![]()
@ivulkaKM Takže prakticky to proplatí pojistovna pak zpátky nechápu teda proč to musíme platit když to platěj pak celý pojistovny… docela na hlavu.. ![]()
@Tyna_matiss tak je to soukromá klinika a záleží na tom z jakou pojišťovnou mají smlouvu, která jim udělala dobrou smlouvu tak ta to hradi celé nebo nevim. Tak jestli ses v te pojišťovně která proplati celou částku tak to mas super, nevim jaké to ma číslo. Me proplati 1000,– Proto potřebuji to potvrzeni s tím pak zajdes na tu pojišťovnu ![]()
Ahoj, prosim jsem tam objednana na 7:50, muzete mi nekdo prosim napsat jak dlouho to zhruba trva? O pul 10 musim dat auto do servisu, tak abych to stihla. Dekujiii
@Scarenka jak kdy, když je před tebou někdo, kdo má nějaký problém, tak se to musí vyřešit, ale takhle brzo ráno by to mělo být ještě v pohodě. Já jednou čekala dvě hodiny, ale to bylo odpoledne
@Scarenka píše:
Ahoj, prosim jsem tam objednana na 7:50, muzete mi nekdo prosim napsat jak dlouho to zhruba trva? O pul 10 musim dat auto do servisu, tak abych to stihla. Dekujiii
já tam čučela víc jak hodinu a půl
Mě v r 2009 a 2011 vzali do pul hoďky, vždy jsem šla rano bud v 7:30 nebo v 8:00.
@Scarenka byla jsem na 8:00, na řadu šla něco kolem 8:15 a po půl odcházela z ordinace
Byla jsem tam v prosinci a za půl hodinky jsem byla hotová, asi fakt záleží kolik tam bude lidí.
Chtela bych se zeptat nekoho, kdo ma zkusenosti s brnem-veveri. Co vsechno zahrnuje NT test. Ciste jen sijove projasneni nebo i komplexni diagnostiku (kompletni kontrolu tela plodu, riziko preeklampsie…)? ![]()
@Gabiina Odběr krve a kompletní UTZ(kontrola projasnění, nosní kůstka, vnitřní orgány, srdíčko…)
Super, děkuju za info
A nevíš, prosím, jestli se objednávat podle menstruace nebo podle velikosti plodu? Liší se mi to totiž o 6 dní
. Asi podle plodu, že jo?