Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já tam tedy byla před třemi lety, ale myslím, že se toho moc nezměnilo. Žádanku od svého dr. si určitě vyžádej, jinak bys to musela platit (tak mi to má dr. řekla). Svlékat se tam nemusíš, já jen vytáhla tričko a trochu shrnula kalhoty. Za samotný utz jsem neplatila nic, pouze za fotky a to už si nepamatuji, kolik to bylo
@xxkacka15 ahoj, já jsme tam byla v květnu, žádanka je potřeba a neplatila jsem nic, lehneš si na lehátko kalhoty ke kolenům a vyhrneš triko, nic jiného. Ničeho se neboj jsou tam všichni moc hodní. Hodně štěstí ![]()
@xxkacka15 žádanku mít musíš, jinak si budeš muset UTZ zaplatit (500,–), jinak se neplatí nic jen 50,– fotka
A jak píšou holky, ničeho se neboj, jen stáhneš kalhoty do půli stehen a vyhrneš tričko nad bříško a jsou tam hodní ![]()
Ahoj holky jdu poprvé na NT kolem 13 tt. mužů poprosit o informaci jak to tam chodi cca čas čekací doby. čas Utz kolik fotek dostanu?
Čekací doba záleží na doktorovi, u prvního sem byla u Vlašína a čekala sem snad třičtvrtě hodiny, a teď u druhýho u paní doktorky a to bylo bez dlouhýho čekání. Jinak tam dojdeš, dáš průkazku na recepci, pak si tě zavolají na krev, tam to zaplatíš. Pak tě pošlou za konkrétním doktorem a tam je ultrazvuk, trvá odhadem 15 minut? fakt nevím přesně
a dostaneš jednu fotku. Potom odpoledne volají výsledky krve.
@Jannys píše:
Ahoj holky jdu poprvé na NT kolem 13 tt. mužů poprosit o informaci jak to tam chodi cca čas čekací doby. čas Utz kolik fotek dostanu?
Byla jsem asi pred 3 tydny, cekala jsem cca 10-15 minut na odber krve a pak tak 3 minutky na utz. Takze myslim, ze uplne v pohode. O fotku jsem poprosila a dostala jsem jednu zadarmo, vic jsem se neptala, tak nevim, jestli vic by se platilo. Drzim ti pesti.
@Verunecka289 aaaha Děkuji mně posila dr tak jsem zvedava u prvního jsem nebyla
@Lenick Děkuji ja budu platit 1450 Kč tak snad mi fotku dají
Já tam byla na prvním UTZ na podzim a nečekala jsem vůbec, na utz ve 20.tydnu nám to vyšlo před vánocema a to tam teda bylo peklo, hrozně lidí a čekali jsme přes hodinu ![]()
@Jannys fotka je zdarma, a pokud jdeš k Vlašínovi tak raději počítej s čekáním, volají ho na konzultaci ke všem podezřelým ultrazvukům a taky se k němu objednává nejvíc maminek. Já u něj byla u prvního těhu a teď ve druhém jsem byla u Pavkové a taky super ![]()
@Jannys 1 fotka je v ceně
Jestli chceš víc musíš se domluvit hned u recepce(dělají i dvd nebo nahrají na flešku)
@Jannys fotku dostaneš, ta je v ceně
já si o ní neříkala ani u jednoho, dávají ji automaticky. Akorát u ultrazvuků hrazených pojišťovnou si ji musíš zaplatit předem na recepci ![]()
Ahoj. já tam byla cca před měsícem. těch 1450 Kč co budeš platit, je za biochemický rozbor krve, které se běžně při prvním screeningu nedělá a v kombinaci s tím UTZ prý je vyšší úspěšnost v odhalení vad. jinak 1 černobílá fotka je zdarma. pokud bys chtěla o trošku větší a barevnou, tak za tu se platí 200 Kč.