NT screening - Brno Veveří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
356
21.7.14 00:44

Ahoj, já tam tedy byla před třemi lety, ale myslím, že se toho moc nezměnilo. Žádanku od svého dr. si určitě vyžádej, jinak bys to musela platit (tak mi to má dr. řekla). Svlékat se tam nemusíš, já jen vytáhla tričko a trochu shrnula kalhoty. Za samotný utz jsem neplatila nic, pouze za fotky a to už si nepamatuji, kolik to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
21.7.14 06:48

@xxkacka15 ahoj, já jsme tam byla v květnu, žádanka je potřeba a neplatila jsem nic, lehneš si na lehátko kalhoty ke kolenům a vyhrneš triko, nic jiného. Ničeho se neboj jsou tam všichni moc hodní. Hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
21.7.14 10:11

@xxkacka15 žádanku mít musíš, jinak si budeš muset UTZ zaplatit (500,–), jinak se neplatí nic jen 50,– fotka

• Citovat
  • Upravit
Bauli
21.7.14 10:13

A jak píšou holky, ničeho se neboj, jen stáhneš kalhoty do půli stehen a vyhrneš tričko nad bříško a jsou tam hodní ;)

• Citovat
  • Upravit
19
21.7.14 10:45

Holky díky moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
1.12.14 12:36

Ahoj holky jdu poprvé na NT kolem 13 tt. mužů poprosit o informaci jak to tam chodi cca čas čekací doby. čas Utz kolik fotek dostanu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
1.12.14 12:43

Čekací doba záleží na doktorovi, u prvního sem byla u Vlašína a čekala sem snad třičtvrtě hodiny, a teď u druhýho u paní doktorky a to bylo bez dlouhýho čekání. Jinak tam dojdeš, dáš průkazku na recepci, pak si tě zavolají na krev, tam to zaplatíš. Pak tě pošlou za konkrétním doktorem a tam je ultrazvuk, trvá odhadem 15 minut? fakt nevím přesně :D a dostaneš jednu fotku. Potom odpoledne volají výsledky krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
1.12.14 12:44
@Jannys píše:
Ahoj holky jdu poprvé na NT kolem 13 tt. mužů poprosit o informaci jak to tam chodi cca čas čekací doby. čas Utz kolik fotek dostanu?

Byla jsem asi pred 3 tydny, cekala jsem cca 10-15 minut na odber krve a pak tak 3 minutky na utz. Takze myslim, ze uplne v pohode. O fotku jsem poprosila a dostala jsem jednu zadarmo, vic jsem se neptala, tak nevim, jestli vic by se platilo. Drzim ti pesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
1.12.14 12:44

@Verunecka289 aaaha Děkuji mně posila dr tak jsem zvedava u prvního jsem nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
1.12.14 12:45

@Lenick Děkuji ja budu platit 1450 Kč tak snad mi fotku dají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
1.12.14 12:46

Já tam byla na prvním UTZ na podzim a nečekala jsem vůbec, na utz ve 20.tydnu nám to vyšlo před vánocema a to tam teda bylo peklo, hrozně lidí a čekali jsme přes hodinu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.12.14 12:48

@Jannys fotka je zdarma, a pokud jdeš k Vlašínovi tak raději počítej s čekáním, volají ho na konzultaci ke všem podezřelým ultrazvukům a taky se k němu objednává nejvíc maminek. Já u něj byla u prvního těhu a teď ve druhém jsem byla u Pavkové a taky super :palec:

• Citovat
  • Upravit
19799

@Jannys 1 fotka je v ceně ;) Jestli chceš víc musíš se domluvit hned u recepce(dělají i dvd nebo nahrají na flešku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451

@Jannys fotku dostaneš, ta je v ceně :) já si o ní neříkala ani u jednoho, dávají ji automaticky. Akorát u ultrazvuků hrazených pojišťovnou si ji musíš zaplatit předem na recepci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.14 12:49

Ahoj. já tam byla cca před měsícem. těch 1450 Kč co budeš platit, je za biochemický rozbor krve, které se běžně při prvním screeningu nedělá a v kombinaci s tím UTZ prý je vyšší úspěšnost v odhalení vad. jinak 1 černobílá fotka je zdarma. pokud bys chtěla o trošku větší a barevnou, tak za tu se platí 200 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí