NT screening Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14546
22.3.11 12:35

fakt? já když jsem tam byla, tak se to neplatilo :nevim: asi se to pořád mění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
22.3.11 12:38

A kdys tam byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
22.3.11 12:40

v prosinci, měla jsem ZT, tam mi to zjistili :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
22.3.11 12:41

Je tam tohle: Z vyšetření lze pořídit DVD (30 min) záznam nebo foto. Toto vyžádané vyšetření hradí pacientka 500,– Kč vyžádaný UZ + 500,– Kč DVD záznam + 200,– Kč foto na CD( pacientka sama volí o co má zájem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
22.3.11 12:43
j.a.n.i1 píše:
ginac píše:
Také jsem byla U Apolináře na doparučení lékaře,čekám dvojčata je mi 36let.Neplatila jsem nic,ještě jsem objednaná ve 20tt,kontrolní.Nejdřív se odebírá krev a potom je za 14dní UZ.Už to tu děvčata psaly.Hodně štěstí. :mavam:
Jojo, já to měla stejně, tedy bez těch dvojčat 8-) a je mi o malinko míň, ale ne o moc. A pak jsem tam byla ještě ve 30tt, to dělali průtoky placentou.
j.a.n.i1 píše:
ginac píše:
Také jsem byla U Apolináře na doparučení lékaře,čekám dvojčata je mi 36let.Neplatila jsem nic,ještě jsem objednaná ve 20tt,kontrolní.Nejdřív se odebírá krev a potom je za 14dní UZ.Už to tu děvčata psaly.Hodně štěstí. :mavam:
Jojo, já to měla stejně, tedy bez těch dvojčat 8-) a je mi o malinko míň, ale ne o moc. A pak jsem tam byla ještě ve 30tt, to dělali průtoky placentou.

Takže mám počítat ještě kontrolu v tom 30tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
22.3.11 12:43

hm, tomu moc nerozumím, ale když jsem se objednávala, ujišťovala jsem se, zda se to nehradí a napsali mi ,že ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
22.3.11 13:38

Jadviga, ještě jsem se tam dočetla, že se nemusím objednávat… To je divný, ne? Nepamatuješ si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
22.3.11 16:18

já jsem tam psala e-mail, tak jim tam taky napiš a zeptej se na to, mě řekli ať přijdu toho a toho :nevim: ale na hodinu tě neobjednají, to jak přijdeš, tak jdeš na řadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
22.3.11 18:48

Zaaro myslím, že objednat se určitě musíš, ten utz trvá cca 20 min., takže jen tak tam asi přijít nejde. Ale žádanku od dr. nutně nepotřebuješ. Doprovod samozřejmě mít můžeš :wink:
Ono s tím placením, občas se to někde neplatí, protože třeba na to mají grant od EU, nebo dělají nějaký výzkum nebo tak. Ale standardně to okolo těch 1000 Kč stojí.
Utz ve 30.tt je zas něco jiného, to s tím NT nesouvisí (teda pokud to třeba nemají jako součást nějakého výzkumu). To je prostě další kontrola v těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
22.3.11 21:17

Já jsem byla asi před měsícem v Gennetu. Stálo to 1100,– Kč a stál to za to. Je to opravdu zážitek, takže na to určitě jdi. Do Gennetu je potřeba se tak měsíc předem objednat. Nejdříve se jde na krev a pak tak za 10 dnů na ultrazvuk. Výsledky ti řeknou hned na ultrazvuku, protože už mají výsledky z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
22.3.11 22:09

Byla jsem už dvakrát v Pronatalu (Modřany) a pokaždé jsem byla velmi spokojená. Měla jsem doporučení a bylo to zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
23.3.11 08:42

Trvá to cca 10 minut :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
23.3.11 08:46

Holky, děkuju moc…dohodli jsme se včera, že se po kontrole u gyndr objednám na tu Bulovku.

Jadviga, stačí tam teda napsat email?

Hezký den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
30.10.12 20:15

NT screening - lékař vs. kvalita

Ráda bych obnovila diskuzi ohledně NS screeningu. Z mého lékaře a jeho týmu mám rozporuplné pocity. Běžně mají v ordinaci chaos, znovu mi chtěli vystavovat těhot. průkazku a prý co mi všechno minule jiná sestra řekla - já na to, že vlastně nic, takže se mi tato snažila info doplnit… chápu, že mají narváno, ale já se po všech odpovědích musím vždy pídit, pomalu mi nic neřeknou, včetně doktora, který je hoodně strohý. Asi je důležité narazit na správnou sestru nebo dobu kdy nemají narváno, nevím. Minulý týden mi vystavili průkazku 9+3tt s tím, že mám dnes přijít poprvé na krev a 20.11. půjdu na testy. Když jsem se dneska pídila u sestřičky, jaké testy to vůbec jsou když to bude v mém 14tt (ok, plod má o 2týdny míň, ale vše se přeci počítá od PM). Prý že NT screening, což se mi ulevilo, že to nejsou ty triple testy, ale když jsem jí řekla, že jsem lékaře nenašla mezi certifikovanými na webu, tak prý že asi něco mít bude když to provádí… Moje otázka tedy je - mám jít ke svému lékaři nebo si spíš vyhledat něco sama? Můj lékař asi nebude úplně špatný, ale k velkému vytížení asi nemá moc času cokoli vysvětlovat a věnovat se pacientce. Bohužel jsem u něj poměrně nová a hned těhotná, takže nedokážu říct, jestli je dobrý. Navíc by prý ten den dělali i krevní testy a celkové výsledky by byly až po týdnu, tzn. až v 15tt! Nejsou běžně už druhý den?? Tohle všechno ve mě vyvolává nejistotu. Určo by mi asi nedal doporučení jinam, když vyšetření sám provádí. Napadá mě, asi je blbost jít na testy 2×? Třeba k Apolináři a pak k němu? Nevím, jak to vyřešit - jestli můžu doktorovi důvěřovat co se týče certifikace (ale žádné negativní hodnocení jsem na něj nenašla, je fakt, že je to sympaťák, takže se holkám asi líbí). Nemít certifikaci na webu nemusí znamenat, že to neumí ne? Nechci být paranoik, ale prostě bych ráda udělala pro mimi maximum a jít na vyšetření až ve 14tt je pro mě strašně dlouho, budu stresovat:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
turmina
30.10.12 21:27

Ahoj,
u nas cca 60km od Prahy se zadny NT screening nedela, tak jsem si sama zavolala k Apolinari, rekla jim udaje co chteli a pak chteli delku tehu dle PM a UTZ a hned me po telefonu objednali na 10+0 dle UTZ na krev a 12+0 na utz. Nic jsem neplatila, zadanku nechteli, mam to uspesne za sebou. Tak to taky zkus a uvidis.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky