Nucení do chůze 12měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
26.1.14 11:57

Nucení do chuze

Ahojky holky, chtěla bych vědět jen váš názor málá 12 měsíců leze, chodí kolem nábytku občas se pustí ale většinou spadne na zadek :-) Nechávám jí být a nijak jí do ničeho nenutím ale tchýně pořád řeší že by měla chodit aspon za jednu ruku a mám jí k chuzi motivovat ale nemá ještě žádnou rovnováhu kolem nábytku lítá jak čert ale chci jí nechat aby všechno dělala až bude připravená ale tchýně mi nedává za pravdu. Vy jste děti nějak motivovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
26.1.14 11:59

Máš pravdu ty. Nikdy netahat za ruku, když už, tak držet pod ramínkama, ale ani tak není důvod to dělat. Příjde na to sama. Já nemotivovala nijak, v devíti měsících už začala ťapat opřená o svůj kočárek. Žádná výhra to nebyla, byla věčně omlácená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.1.14 12:00

@Kamčí1 tchyni bych slušně poprosila, ať se do toho nemontuje a ať ji ani nenapadne s dítětem chodit za ruku.. :pocitac: malá má čas.. ať se to naučí hezky sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca

My tomu taky dali volný průběh a v 9m už tu běhá… ale kamarádce se v roce ještě ani nepostavil… je to individuální :kytka:

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška

@Kamčí1 nech jí do ničeho jí nenuť, já začala chodit asi v tom jednom roce, ale znám děti co začali třeba až v roce a půl, třeba synátor mé kamarádky dlouho nic, tak ho nechali a nejednou se rozchodil a od té doby se nezastaví…

• Citovat
  • Upravit
25112
26.1.14 12:01

@Kamčí1 Vodit můžete, ale ruka nesmí být výš, jak rameno… u první jsem to neřešila, u druhé (po větším zjišťování) budu těžce bojkotovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.1.14 12:02

Ona před sebou taky tlačí stoleček když se něčeho drží tak tapka ale pustit se nechce ale tchyně jí pořad nutí aby se pustila nebo jí chce vodit za ruce ale jí se to vubec nelíbí pořád se kvuli tomu hádame děs asi tam přestanu chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.1.14 12:03

@Kamčí1 mmchdm, můj kluk byl strašpytel, sice obcházel nábytek od cca roku, ale sám se bál. Chodit začal z ničeho nic 16 m a víš co je super? bez pádů. Byl si konečně totiž už jistej, že si nenatluče :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizaveta
26.1.14 12:04
@Kamčí1 píše:
Ahojky holky, chtěla bych vědět jen váš názor málá 12 měsíců leze, chodí kolem nábytku občas se pustí ale většinou spadne na zadek :-) Nechávám jí být a nijak jí do ničeho nenutím ale tchýně pořád řeší že by měla chodit aspon za jednu ruku a mám jí k chuzi motivovat ale nemá ještě žádnou rovnováhu kolem nábytku lítá jak čert ale chci jí nechat aby všechno dělala až bude připravená ale tchýně mi nedává za pravdu. Vy jste děti nějak motivovali?

Nejvíc pomužeš svému dítěti, když mu nebudeš pomáhat.

Citis to dobře :palec:

• Citovat
  • Upravit
68
26.1.14 12:07

Holky díky :-) ona chodí kolem nábytku od 10 měsícu ale nikdy jsem jí do něčeho nenutila a všechno se naučila tak jsem v klidu i s chůzí ale ona si vzala do hlavy že uteče roku a když se tak nestalo tak je jak vyšinutá a myslí si že jí to násilím naučí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692

@Kamčí1 Do ničeho jí nenuť, nám malej začal chodit „až“ v 16 měsící, pořád jsem poslouchala jak bych ho to měla učit a já nevím co, ale šlo to jedním uchem dovnitř druhým ven, nechala jsem ho, až bude chtít jít sám tak pujde, teď běhá jako střela, chvilku se nezastaví, prostě každý dítě má svoje tempo a to by mělo být respektováno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271

Dcerka ma 13 mesicu a taky jeste nechodi. Kolem nabytku, sten, kdyz se sama chytne za ruku nebo nohavici. Ale jinak jsem ji nikdy netahala, nemotivovala a nechavam vse na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
26.1.14 12:08

Nech dite na pokoji, nauci se samo. K cemu porad nejake urychlovani vyvoje? Ve finale to nicemu nepomuze a spise uskodi. Jeste bys ji mohla posadit na hrnec a privazat k noze od stolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
26.1.14 12:09

@Kamčí1 Echala bych jí být syn začal chodit ve 14 měsících, ale do roka a pul má dítě čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizaveta
26.1.14 12:09
@Kamčí1 píše:
Ona před sebou taky tlačí stoleček když se něčeho drží tak tapka ale pustit se nechce ale tchyně jí pořad nutí aby se pustila nebo jí chce vodit za ruce ale jí se to vubec nelíbí pořád se kvuli tomu hádame děs asi tam přestanu chodit
Řekni tchyni, ze svoje děti si už vychovala a ty si budes zase vychovávat ty sve. Kdyby mi neco takovýho tchýně dělala, malou neuvidí. V tomhle neznám bratra! U zdraví dítěte na kompromisy nehraju.
Buď pevná a silná, je to tvoje dítě, ne její :hug:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí