Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Víš co se stane? Znervozni a konec:) párový vibrátor ho tak rozhodil, že bylo po sexu, udělat mě pusou? Opět znervozni.
Tak to je teda labůžo
Nech ho nějaké, které vyhovuje, že to má rychle a bez práce za sebou.
@unuděná píše:
A co znamená „nehrozí“? Že když si na něj sedneš, tak tě skopne dolů nebo co? Co se stane, když ho nenecháš na sebe skočit, ale řekneš třeba „potřebuju se víc navnadit, uděláš mi to třeba pusou?“ Podle reakcí se zařiď. Jedna věc je, že může být poleno a neumí improvizovat, druhá je, pokud tě vždy jakkoli zpacifikuje do toho, co on sám chce. To je svým způsobem znásilnění.
V tomhle případě je to skoro jedno. Prostě neumí shukat, hotovo a spadla klec. ![]()
@unuděná píše:
Tak to je teda labůžoNech ho nějaké, které vyhovuje, že to má rychle a bez práce za sebou.
No, tak já ho mám ráda, vlastně je ve všem 100%, ale v sexu bohužel… Mě by zajímalo jestli to někdo zažil a jestli v tom chlapovi šlo probudit něco, co by ho přimělo být lepší, aby měl nějaký „drajv“.
@Anonymní píše:
No, tak já ho mám ráda, vlastně je ve všem 100%, ale v sexu bohužel… Mě by zajímalo jestli to někdo zažil a jestli v tom chlapovi šlo probudit něco, co by ho přimělo být lepší, aby měl nějaký „drajv“.
Mě takový podobný zážitek stačil zopakovat jednou a z dotyčného jsem udělala exe. Jako lehnout si a čekat, co jako já udělám a jak ho udělám, to bylo teda opravdu dost šílený na to, abych s dotyčným udržovala delší vztah.
@Anonymní píše:
Leda nějakýma drogama.
Vážně, nemá to cenu.
@WhiteCrow píše:
V tomhle případě je to skoro jedno. Prostě neumí shukat, hotovo a spadla klec.
No, neumí… A pro mě je to k nepochopení. Jak někdo nemůže umět souložit…
@Anonymní píše:
Je pohodlný..a nechce se mu.
@Anonymní píše:
Však on umí, je schopen soulože, vyvrcholí a evidentně je tedy spokojen, jinak by měl snahu to změnit. Že to nevyhovuje tobě je věc jiná, to neznamená že to neumí, neumí to leda z tvého úhlu pohledu (respektive asi i z pohledu jiných ale to je fuk), prostě se k sobě po této stránce nehodíte.
@Anonymní píše:Ať se vysvleces ? Tak to už je hodně drsný
No, říkala, on se snaží, ale prostě to neumí. Já mu dala i návodale vydrželo to jen jeden sex, ten další opět to stejný, nejhorší je, že já vím co přijde.Lehneme si, mu se postaví, dá mi ho do ruky, pohladí mě dvakrát mezi nohama, řekne ať se vyslecu, lehne na mě, žádný pohlazení, žádný držení, žádný slovo ani vzdech, a pak hotovo.
Jsem už zoufalá, přijde mi, že spím s patnáctiletým klukem…
@unuděná píše:
A ty ležíš jako prkno a čekáš, až skončí? Ježiši tak ho nenech tě zavalí, naveď tam, kam chceš, sedni si na něj atd.Jako patnáctka působíš spíš ty
@unuděná píše:
A co znamená „nehrozí“? Že když si na něj sedneš, tak tě skopne dolů nebo co? Co se stane, když ho nenecháš na sebe skočit, ale řekneš třeba „potřebuju se víc navnadit, uděláš mi to třeba pusou?“ Podle reakcí se zařiď. Jedna věc je, že může být poleno a neumí improvizovat, druhá je, pokud tě vždy jakkoli zpacifikuje do toho, co on sám chce. To je svým způsobem znásilnění.
Tak to asi každý pozná, na co ten druhý je.
Pokud nikdy neměl snahu dělat to pusou, tak na to asi nebude a ještě si o to říkat
@Venetia píše:
Tak to asi každý pozná, na co ten druhý je.
Pokud nikdy neměl snahu dělat to pusou, tak na to asi nebude a ještě si o to říkat
To byl příklad. Jako hrábnout mi někdo 2× mezi nohy a čekat, že to mi teda stačí a teď už jen zával a penetrace, to nemůže připadat normální nikomu.
@Anonymní píše:
Tohle musí mít každý v sobě, nedá se to naučit
@unuděná píše:Náznak něčeho takového jsem taky zažila ,pokračování se nekonalo
Mě takový podobný zážitek stačil zopakovat jednou a z dotyčného jsem udělala exe. Jako lehnout si a čekat, co jako já udělám a jak ho udělám, to bylo teda opravdu dost šílený na to, abych s dotyčným udržovala delší vztah.
@Anonymní píše:
Každý to má jinak…nelze očekávat, že to budou mít všichni podobné
@Venetia píše:
Náznak něčeho takového jsem taky zažila ,pokračování se nekonalo
Já mu dala druhou šanci, omlouvala jsem to, že byl nervózní a já možná trochu moc hrrr, ale druhý pokus byl ještě horší, než první…
Víš co se stane? Znervozni a konec:) párový vibrátor ho tak rozhodil, že bylo po sexu, udělat mě pusou? Opět znervozni.