Nudný v posteli.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.2.24 12:35

Nudný v posteli.

Ahoj,

prosím o anonym.

Mám nového partnera 5 měsíců, je skvělej, ale… Když dojde na sex je to katastrofa a opravdu moc mě to nebaví.

Snažila jsem se, mluvila, koupila „hračky“, ale je to pořád stejné. Jakoby v tom nebyla žádná vášeň, je to jen dovnitř, ven a nic kolem, já jsem úplný opak, to dovnitř a ven ani nepotřebuji tak jako ty něžnosti kolem… Sex je pro mě důležitý a úplně nevím jak s tím teď naložit.

Měl asi 7 sexuálních partnerek (odhadují z vyprávění), je mu málo přes třicet.
Zažila jste některá, může se změnit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
28.2.24 12:43

Upřímně, nechala bych ho nějaké, co o sex taky moc nestojí. Po 5 měsících se snažit stavět na hlavu abys z toho něco měla mi přijde fakt potupné. Řekla jsi mu, co ti vadí? Že bys chtěla něžnosti, předehru, něco jiného, než jen penetraci? Pokud ano a on nehodlá nic měnit, pro mě by to bylo jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76118
28.2.24 12:53
@Anonymní píše:
Ahoj,

prosím o anonym.

Mám nového partnera 5 měsíců, je skvělej, ale… Když dojde na sex je to katastrofa a opravdu moc mě to nebaví.

Snažila jsem se, mluvila, koupila „hračky“, ale je to pořád stejné. Jakoby v tom nebyla žádná vášeň, je to jen dovnitř, ven a nic kolem, já jsem úplný opak, to dovnitř a ven ani nepotřebuji tak jako ty něžnosti kolem… Sex je pro mě důležitý a úplně nevím jak s tím teď naložit.

nezmění se, pokud ti to vadí už teď, tak rozchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3298
28.2.24 12:58

Ahoj, 7 sexuálních partnerek a létající Čestmír stále léta jen tam a zpět. Každý nemá cit a vášeň pro tyto věci. Pochybuju, že se takový člověk jen tak změní. Jestli ti to vadí a situace se nemění, tak jdi o dům dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
28.2.24 13:14

Šla bych od toho, to jiné nebude, spíš horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.24 13:21
@Anonymní píše:
Ahoj,

prosím o anonym.

Nezmění a jak píšou ostatní, bude ti to vadit čím dál víc. Škoda, že to vím až teď …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.24 13:30
@Anonymní píše:
Ahoj,

prosím o anonym.

Nezmeni, ma to tak, jak to ma. Ja treba na predehry moc nejsem, mam radeji jiny sex, partner to ma stejne. S ostatnima partnerkama mel kvuli tomu problem, mne to vyhovuje. Takze jsme kompatibilni. Tak ze zakladatelko sla bych o dum dal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.24 13:54
@unuděná píše:
Upřímně, nechala bych ho nějaké, co o sex taky moc nestojí. Po 5 měsících se snažit stavět na hlavu abys z toho něco měla mi přijde fakt potupné. Řekla jsi mu, co ti vadí? Že bys chtěla něžnosti, předehru, něco jiného, než jen penetraci? Pokud ano a on nehodlá nic měnit, pro mě by to bylo jasné.

No, říkala, on se snaží, ale prostě to neumí. Já mu dala i návod :lol: ale vydrželo to jen jeden sex, ten další opět to stejný, nejhorší je, že já vím co přijde.

Lehneme si, mu se postaví, dá mi ho do ruky, pohladí mě dvakrát mezi nohama, řekne ať se vyslecu, lehne na mě, žádný pohlazení, žádný držení, žádný slovo ani vzdech, a pak hotovo. :potlesk: Jsem už zoufalá, přijde mi, že spím s patnáctiletým klukem…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.24 13:56
@Anonymní píše:
Nezmeni, ma to tak, jak to ma. Ja treba na predehry moc nejsem, mam radeji jiny sex, partner to ma stejne. S ostatnima partnerkama mel kvuli tomu problem, mne to vyhovuje. Takze jsme kompatibilni. Tak ze zakladatelko sla bych o dum dal.

Ono, úplně nejde o předehru… Spíš o ten sex, nějaká změna přiřažení, pomalu, rychle, jiná poloha než misionář, na koníčka a ze zadu také nic, zkrátka nějaké to hraní i během sexu, snad mi rozumíš…

• Citovat
  • Upravit
1248
28.2.24 13:57
@Anonymní píše:
No, říkala, on se snaží, ale prostě to neumí. Já mu dala i návod :lol: ale vydrželo to jen jeden sex, ten další opět to stejný, nejhorší je, že já vím co přijde.Lehneme si, mu se postaví, dá mi ho do ruky, pohladí mě dvakrát mezi nohama, řekne ať se vyslecu, lehne na mě, žádný pohlazení, žádný držení, žádný slovo ani vzdech, a pak hotovo. :potlesk: Jsem už zoufalá, přijde mi, že spím s patnáctiletým klukem…

a ty u toho děláš co? držíš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.24 14:06
@navy blue píše:
a ty u toho děláš co? držíš? :-)

No, snažím se neusnout :) a občas si povzdechnu. Ono to vypadá, že je to vzdychání, protože se mi to líbí, ale je to spíš povzdech zoufalství.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.24 14:07
@Anonymní píše:
No, říkala, on se snaží, ale prostě to neumí. Já mu dala i návod :lol: ale vydrželo to jen jeden sex, ten další opět to stejný, nejhorší je, že já vím co přijde.Lehneme si, mu se postaví, dá mi ho do ruky, pohladí mě dvakrát mezi nohama, řekne ať se vyslecu, lehne na mě, žádný pohlazení, žádný držení, žádný slovo ani vzdech, a pak hotovo. :potlesk: Jsem už zoufalá, přijde mi, že spím s patnáctiletým klukem…

Zdrhej

• Citovat
  • Upravit
53190
28.2.24 14:10
@Anonymní píše:

A ty ležíš jako prkno a čekáš, až skončí? Ježiši tak ho nenech tě zavalí, naveď tam, kam chceš, sedni si na něj atd. :nevim: Jako patnáctka působíš spíš ty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.24 14:20
@unuděná píše:
A ty ležíš jako prkno a čekáš, až skončí? Ježiši tak ho nenech tě zavalí, naveď tam, kam chceš, sedni si na něj atd. :nevim: Jako patnáctka působíš spíš ty :roll:
Číst umíš? :)

„Snažila jsem se, mluvila s ním, koupila hračky…“, a další citace „jiná poloha než misionář, na koníčka a zezadu nehrozí“… tak co myslíš? Cokoliv nového těžce sabotuje.

• Citovat
  • Upravit
53190
28.2.24 14:22
@Anonymní píše: Číst umíš? :)„Snažila jsem se, mluvila s ním, koupila hračky…“, a další citace „jiná poloha než misionář, na koníčka a zezadu nehrozí“… tak co myslíš? Cokoliv nového těžce sabotuje.

A co znamená „nehrozí“? Že když si na něj sedneš, tak tě skopne dolů nebo co? Co se stane, když ho nenecháš na sebe skočit, ale řekneš třeba „potřebuju se víc navnadit, uděláš mi to třeba pusou?“ Podle reakcí se zařiď. Jedna věc je, že může být poleno a neumí improvizovat, druhá je, pokud tě vždy jakkoli zpacifikuje do toho, co on sám chce. To je svým způsobem znásilnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí