Nudný v posteli.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
105704
28.2.24 15:00
@Anonymní píše:
No, neumí… A pro mě je to k nepochopení. Jak někdo nemůže umět souložit…

Alkohol jste zkoušeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.24 16:07

@Venetia Zkoušeli, pořád stejný. Zkoušeli jsme i mušky (vím - placebo) a také nic.

• Citovat
  • Upravit
2453
28.2.24 16:15
@Anonymní píše:
No, říkala, on se snaží, ale prostě to neumí. Já mu dala i návod :lol: ale vydrželo to jen jeden sex, ten další opět to stejný, nejhorší je, že já vím co přijde.Lehneme si, mu se postaví, dá mi ho do ruky, pohladí mě dvakrát mezi nohama, řekne ať se vyslecu, lehne na mě, žádný pohlazení, žádný držení, žádný slovo ani vzdech, a pak hotovo. :potlesk: Jsem už zoufalá, přijde mi, že spím s patnáctiletým klukem…

Mě dostává už jenom to „lehneme si, mu se postaví…“ Z mojí zkušenosti sex začíná tím, že chodíme po bytě a různě se dotýkáme, nebo si na partnera sednu u tv atd… že si jako obleču pyžamo, jdu spát a on mi v půlce usínání řekne, ať se svlíknu, to je zajímavá představa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105704
28.2.24 16:16
@Anonymní píše:
@Venetia Zkoušeli, pořád stejný. Zkoušeli jsme i mušky (vím - placebo) a také nic.

To je divný
Já taky nemám nějaký extra drive, ale alkohol ve vhodné dávce mi láme ty zábrany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.2.24 16:20
@Venetia píše:
To je divný
Já taky nemám nějaký extra drive, ale alkohol ve vhodné dávce mi láme ty zábrany.

Já po alkoholu třeba chci spát. Mně osobně přijde jako mýtus názor, že alkohol uvolňuje. Velmi výjimečně ho používám místo prášků na spaní Trittico. :)

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
28.2.24 16:26
@Annonymní_007 píše:
Mě dostává už jenom to „lehneme si, mu se postaví…“ Z mojí zkušenosti sex začíná tím, že chodíme po bytě a různě se dotýkáme, nebo si na partnera sednu u tv atd… že si jako obleču pyžamo, jdu spát a on mi v půlce usínání řekne, ať se svlíknu, to je zajímavá představa :lol:

No je to zajímavý. Nedávno jsem se dozvěděla, že můj sex nezačal, protože jsem mu připadala unavená a nabroušená a vyhodnotil to tak, ze nemám náladu. Mně to překvapilo, protože já měla za to, že po 17 letech moje nálady umí „číst“ :lol: občas ty vztahy jsou pro mě docela záhada :P

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
28.2.24 16:29
@Anonymní píše:
No, říkala, on se snaží, ale prostě to neumí. Já mu dala i návod :lol: ale vydrželo to jen jeden sex, ten další opět to stejný, nejhorší je, že já vím co přijde.Lehneme si, mu se postaví, dá mi ho do ruky, pohladí mě dvakrát mezi nohama, řekne ať se vyslecu, lehne na mě, žádný pohlazení, žádný držení, žádný slovo ani vzdech, a pak hotovo. :potlesk: Jsem už zoufalá, přijde mi, že spím s patnáctiletým klukem…

A ty tohle postupujes 5 měsíců? Proč? Když mu stejně das I takhle tak proč by se namahl že jo

• Citovat
  • Upravit
18106
28.2.24 16:29
@Mango_Lassi píše:
Já po alkoholu třeba chci spát. Mně osobně přijde jako mýtus názor, že alkohol uvolňuje. Velmi výjimečně ho používám místo prášků na spaní Trittico. :)

Tak to já jsem po alkoholu jak urvaná ze řetězu. :mrgreen:
Ale nesmí ho být moc, samozřejmě. Jinak u mě chuť na sex rozhodně zvyšuje.
Kamarádka mi říká, že i z toho důvodu na firemních večírcích nepije, že se zná a ví, co by tam vyváděla. Tak si pro jistotu vždycky bere auto, aby nemohla pít. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
28.2.24 16:31
@medvidka píše:
Však on umí, je schopen soulože, vyvrcholí a evidentně je tedy spokojen, jinak by měl snahu to změnit. Že to nevyhovuje tobě je věc jiná, to neznamená že to neumí, neumí to leda z tvého úhlu pohledu (respektive asi i z pohledu jiných ale to je fuk), prostě se k sobě po této stránce nehodíte.

No ale jak dlouho? Typuji že je taky rychle hotov

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
28.2.24 16:32
@bigl píše:
Tak to já jsem po alkoholu jak urvaná ze řetězu. :mrgreen:
Ale nesmí ho být moc, samozřejmě. Jinak u mě chuť na sex rozhodně zvyšuje.
Kamarádka mi říká, že i z toho důvodu na firemních večírcích nepije, že se zná a ví, co by tam vyváděla. Tak si pro jistotu vždycky bere auto, aby nemohla pít. :D

No. Na posledním firemním večírku byl k dispozici jakýsi koktejl s názvem Screwdriver. Vypadalo to hezky. Objednala jsem si to, aniž bych to dopředu vygooglila. Jo, byla to chyba, protože to byl pomerančový džus a s vodkou se facto. Ochutnala jsem to a stačilo.
Příště si vše overuju radši na internetu.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
28.2.24 16:36

Po alkoholu se nemám úplně ráda, nějak mi to celkově otupí smysly, nevnímám svět tak ostře a to mi vlastně dost vadí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.24 17:25
@Anonymní píše:
No, neumí… A pro mě je to k nepochopení. Jak někdo nemůže umět souložit…

Taky jsem si myslela, že sex je přirozený a zvládne to každý. Byla jsem přesvědčena o opaku. :nevim: :cry:

• Citovat
  • Upravit
105704
28.2.24 17:45
@Mango_Lassi píše:
Já po alkoholu třeba chci spát. Mně osobně přijde jako mýtus názor, že alkohol uvolňuje. Velmi výjimečně ho používám místo prášků na spaní Trittico. :)

No u mne to platí..uvolňuje, zbavuje zábran, zvyšuje chuť na sex :D

Příspěvek upraven 28.02.24 v 17:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
28.2.24 17:46
@Anonymní píše:
Taky jsem si myslela, že sex je přirozený a zvládne to každý. Byla jsem přesvědčena o opaku. :nevim: :cry:

Však on to zvládá, z biologického hlediska mu to na předání genů stačí :lol: holt asi preferuje jiné druhy zábavy, pro každého není sex důležitý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5223
28.2.24 18:25

To nema smysl. Proste v tomhle nejste kompatibilni. Ja zazila dva partnery v zivote, kdy se to v teto oblasti uplne mijelo. A to jsme ani jeden nechteli zadnou postelovou akrobacii a neobvykle praktiky. Proste ten sex byl takovy bez naboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí