Nudný v posteli.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35673
29.2.24 17:56
@Mango_Lassi píše:
No je to zajímavý. Nedávno jsem se dozvěděla, že můj sex nezačal, protože jsem mu připadala unavená a nabroušená a vyhodnotil to tak, ze nemám náladu. Mně to překvapilo, protože já měla za to, že po 17 letech moje nálady umí „číst“ :lol: občas ty vztahy jsou pro mě docela záhada :P

A nabídl Ti teplý nápoj? Anebo Ty jemu? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.2.24 18:04
@jege píše:
A nabídl Ti teplý nápoj? Anebo Ty jemu? ;) :mrgreen:

Kafe mi dělá pořád :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.24 18:05
@AkatMax píše:
Co na to říct? Jste hnusná? :lol: kolik mu je?

Já nevím, nemyslím si, že jsem hnusná… :lol: řekla bych celkem ucházející.

33

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.24 18:07
@medvidka píše:
Ty si chceš mermomocí zničit poslední zbytky sebevědomí, nebo proč s ním jsi? Fakt ti to stojí za to?

No, to právě nechci, ale asi se tak stalo… Nevím, asi v něm cítím jistotu, do budoucna, nebo nevím, nedokážu asi říct proč… Nerada střídám chlapi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.24 18:08
@Pidulka1991 píše:
A měl nějaký dlouhodoby vztah?

No, byl dva roky s holkou, ale nežili spolu, jen se scházeli, řekla bych spíš kamarádi s výhodami, jinak nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.24 18:09
@jege píše:
Hele, nemusíš být tak stručná, popiš to trochu víc a podrobněji! Nevaž se, odvaž se! Mluv, mluv, přeháněj… ;) :mrgreen:

@Blaznivy.Tatka

:D :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Blaznivy.Tatka
29.2.24 18:11
@Mango_Lassi píše:
Kafe mi dělá pořád :lol:

Jediná má kamarádka na jednu noc, kterou jsem měl, říkala „dáme si kafe“ jedné praktice. :mrgreen: Tenkrát jsem odmítl, ale co bych za kafe od manželky dal… :?

• Citovat
  • Upravit
35673
29.2.24 18:13
@Anonymní píše:
Já nevím, nemyslím si, že jsem hnusná… :lol: řekla bych celkem ucházející.píše: Více

To se takhle bez foto a videodokumentace těžko posuzuje… :think:

Příště udělej video anebo aspoň fotodokumentaci celého procesu a hoď nám sem odkaz, ať to můžeme fundovaně posoudit… :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.2.24 18:16
@Anonymní píše:
Já nevím, nemyslím si, že jsem hnusná… :lol: řekla bych celkem ucházející.píše: Více

33? Dost starý na to aby něco uměl a dost mladý aby už to zapomněl..
Je to jak jsem napsal.
Buď ať s tím něco dělá, třeba i u lékaře.
A nebo konec.
Jinak vám nezbývá než se s tím smířit.
Ale teda nechápu, kam to ty dnešní generace vedou.
I kdyby se už z anakondy stala žížala, tak dokud mám prsty a jazyk, není možná, že odejde neuspokojena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 18:31
@jege píše:
To se takhle bez foto a videodokumentace těžko posuzuje… :think:Příště udělej video anebo aspoň fotodokumentaci celého procesu a hoď nám sem odkaz, ať to můžeme fundovaně posoudit… :cert: :mrgreen:

Dobře, příště se polepším :lol:

• Citovat
  • Upravit
13962
29.2.24 18:32
@Anonymní píše:
No, byl dva roky s holkou, ale nežili spolu, jen se scházeli, řekla bych spíš kamarádi s výhodami, jinak nic.

Uprimně už to je v jeho věku dost zarážejicí, no nevim, nezmění se a jestli je pro tebe sex důležity, tak jít o dům dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
29.2.24 22:13
@Mango_Lassi píše:
No je to zajímavý. Nedávno jsem se dozvěděla, že můj sex nezačal, protože jsem mu připadala unavená a nabroušená a vyhodnotil to tak, ze nemám náladu. Mně to překvapilo, protože já měla za to, že po 17 letech moje nálady umí „číst“ :lol: občas ty vztahy jsou pro mě docela záhada :P

Ty se mu zdáš stále unavená, ostatní se vymlouvají na svoji únavu a tvůj na tvoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.2.24 22:15
@Josefuna píše:
Ty se mu zdáš stále unavená, ostatní se vymlouvají na svoji únavu a tvůj na tvoji.
Že jo. :lol: taková jsem já. Semetrika unavená. Prý jsem měla vyvinout větší iniciativu, nic sám od sebe nepoznal.
  • Citovat
  • Upravit
12501
29.2.24 22:40
@Mango_Lassi píše: Že jo. :lol: taková jsem já. Semetrika unavená. Prý jsem měla vyvinout větší iniciativu, nic sám od sebe nepoznal.

Otevři tvé srdce a pamatuj, že sex je dobrý sluha, ale zlý pán :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria