Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
No je to zajímavý. Nedávno jsem se dozvěděla, že můj sex nezačal, protože jsem mu připadala unavená a nabroušená a vyhodnotil to tak, ze nemám náladu. Mně to překvapilo, protože já měla za to, že po 17 letech moje nálady umí „číst“občas ty vztahy jsou pro mě docela záhada
A nabídl Ti teplý nápoj? Anebo Ty jemu?
![]()
@jege píše:
A nabídl Ti teplý nápoj? Anebo Ty jemu?![]()
Kafe mi dělá pořád ![]()
@AkatMax píše:
Co na to říct? Jste hnusná?kolik mu je?
Já nevím, nemyslím si, že jsem hnusná…
řekla bych celkem ucházející.
33
@medvidka píše:
Ty si chceš mermomocí zničit poslední zbytky sebevědomí, nebo proč s ním jsi? Fakt ti to stojí za to?
No, to právě nechci, ale asi se tak stalo… Nevím, asi v něm cítím jistotu, do budoucna, nebo nevím, nedokážu asi říct proč… Nerada střídám chlapi.
@Pidulka1991 píše:
A měl nějaký dlouhodoby vztah?
No, byl dva roky s holkou, ale nežili spolu, jen se scházeli, řekla bych spíš kamarádi s výhodami, jinak nic.
@jege píše:
Hele, nemusíš být tak stručná, popiš to trochu víc a podrobněji! Nevaž se, odvaž se! Mluv, mluv, přeháněj…![]()
@Mango_Lassi píše:
Kafe mi dělá pořád
Jediná má kamarádka na jednu noc, kterou jsem měl, říkala „dáme si kafe“ jedné praktice.
Tenkrát jsem odmítl, ale co bych za kafe od manželky dal… ![]()
@Anonymní píše:
Já nevím, nemyslím si, že jsem hnusná…řekla bych celkem ucházející.píše: Více
To se takhle bez foto a videodokumentace těžko posuzuje… ![]()
Příště udělej video anebo aspoň fotodokumentaci celého procesu a hoď nám sem odkaz, ať to můžeme fundovaně posoudit…
![]()
@Anonymní píše:
Já nevím, nemyslím si, že jsem hnusná…řekla bych celkem ucházející.píše: Více
33? Dost starý na to aby něco uměl a dost mladý aby už to zapomněl..
Je to jak jsem napsal.
Buď ať s tím něco dělá, třeba i u lékaře.
A nebo konec.
Jinak vám nezbývá než se s tím smířit.
Ale teda nechápu, kam to ty dnešní generace vedou.
I kdyby se už z anakondy stala žížala, tak dokud mám prsty a jazyk, není možná, že odejde neuspokojena ![]()
@jege píše:
To se takhle bez foto a videodokumentace těžko posuzuje…Příště udělej video anebo aspoň fotodokumentaci celého procesu a hoď nám sem odkaz, ať to můžeme fundovaně posoudit…
![]()
Dobře, příště se polepším ![]()
@Anonymní píše:
No, byl dva roky s holkou, ale nežili spolu, jen se scházeli, řekla bych spíš kamarádi s výhodami, jinak nic.
Uprimně už to je v jeho věku dost zarážejicí, no nevim, nezmění se a jestli je pro tebe sex důležity, tak jít o dům dál.
@Mango_Lassi píše:
No je to zajímavý. Nedávno jsem se dozvěděla, že můj sex nezačal, protože jsem mu připadala unavená a nabroušená a vyhodnotil to tak, ze nemám náladu. Mně to překvapilo, protože já měla za to, že po 17 letech moje nálady umí „číst“občas ty vztahy jsou pro mě docela záhada
Ty se mu zdáš stále unavená, ostatní se vymlouvají na svoji únavu a tvůj na tvoji.
@Josefuna píše:Že jo.
Ty se mu zdáš stále unavená, ostatní se vymlouvají na svoji únavu a tvůj na tvoji.
@Mango_Lassi píše: Že jo.taková jsem já. Semetrika unavená. Prý jsem měla vyvinout větší iniciativu, nic sám od sebe nepoznal.
Otevři tvé srdce a pamatuj, že sex je dobrý sluha, ale zlý pán ![]()