Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Proboha a co na to rodiče? ale ono to určitě skončí budeš chodit do práce, rozhodně se nudit nebudeš
@Anonymní píše:
Začni běhat. Fakt. Pomůže ti to. A pak začni číst. Například fantasy nebo co tě baví. Pak si stáhni seriály. Uč se anglicky. Mně být 14 a být zdravá…, jedu na rok studovat střední skolu do USA přes stipendium (existují různe nadace)..Sportovala bych, studovala, randila.
Knihy mě nikdy nezajímaly ani čtení. Jel bych na střední školu do USA ale rodiče mi to nedovolí.
@Anonymní píše:
@Cenarius neříkám že nemám koníčky a že nemám kamarády. Jen že u nás ve vesnici nemám kamarády. Mám něco co mě baví ale není to úplně obvyklá věc a pro mě není ani moc dostupná.
A co to je? Určitě te něco baví
@Anonymní píše:
Knihy mě nikdy nezajímaly ani čtení. Jel bych na střední školu do USA ale rodiče mi to nedovolí.
Tak začni třeba posilovat. Za dva tři roky budeš chtít randit a znuděnýho chcípáčka, co nemá žádnou náplň, nikdo nebude chtít. Využiješ čas a v budoucnu ti to bude ku prospěchu.
@Anonymní píše:
A ty umíš tak dobře anglicky?