Nutit čistit zuby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
506
13.2.18 18:57

@Borůvka1990 to si snad děláš srandu :mrgreen: stav mléčných zubů ovlivňuje i ty druhé zuby :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10922
13.2.18 18:58

Náš to docela zvládal od prvního zoubku v pohodě, ale co mu začaly růst stoličky a bolelo ho to (už jsou venku přes měsíc), tak je čistění boj. Čistíme si zuby spolu, nejdřív mu dám kartáček, ať si ho ožužlává sám, to je v pohodě. Ale jak vidí, že jdu na něj já, tak zdrhá a pere se. No tak ho přeperu, řve u toho, ale prostě přes tohle vlak nejede. Je mu rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
13.2.18 19:03

Taky čistím na sílu, dítě rok a půl. Nechá si to pošudlat, ale když se potřebuju kloudně dostat na horní zuby, prostě ju musím přebojovat. Což dělám. Čištění zatím netrvá dlouho, ale vyhnout se mu nedá, nechci pak řešit kazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
13.2.18 19:03

@Irena.Hlovcová u neteře pomohl dětský elektrický kartáček, to se jí libilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
13.2.18 19:04

@Daenerys91 klídek to byla ironie :mrgreen: a je to boj, zrovna slyším jeho průběh z koupelny, přítel bojuje s 15m synkem. Starší taky řval a pral se, ale tak od dvou let už je v pohodě a běží sám do koupelny. Čistíme od prvních zoubků, začínala jsem prsťáčkem večer před spaním než vyrostly první :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
13.2.18 19:04

@Lara Farseer Myslím, že by se použít klidně dal. Z jedné strany jsou takové měkké štětičky a z druhé jen takové hrbolky, jako (pardon za to přirovnání, ale ono to tak opravdu vypadá :-D) výstupky na kondomu. Navíc se dá sterilizovat. Tou vatičkou ale asi taky nic nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
13.2.18 19:06

@Mollify83 a sakra, to mi nějak nedošlo :mrgreen: jsou ale některé mámy s tímto názorem, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
13.2.18 19:09

@Daenerys91 to každopádně, bohužel ???? abv psaném projevu se to holt těžko pozná :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
13.2.18 19:12

@Mollify83 jojo, právě :) taky mi to už dneska moc nemyslí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
13.2.18 19:23

@Irena.Hlovcová Určitě čistit a dočišťovat. A řekla bych jí, že nedostane žádnou sladkost, opravdu ŽÁDNOU, dokud si nenechá čistit zuby. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
13.2.18 19:32

Jděte do obchodu ať si sama vybere kartáček, jsou všelijaké a krásné. My pustily pohádku byl jednou jeden život, díl o zubech, jak tam jsou bubáci a musí se vyčistit kartáčkem a spláchnout vodou, to pomohlo :palec: teď se hrne do mytí zubů a ještě to komentuje, že jde spláchnout bubaky. A jasné že chválit a chválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
13.2.18 19:36

@Irena.Hlovcová a nerostou ji ted nahodou ty stolicky? Dcera 25 mesicu si od mala rada cisti zuby, jeden cas jsme pred ni museli kartacek schovavat :lol: a tak mesic zpet pri kazdym cisteni hroznej rev. Parkrat i krev na kartacku, asi po nekolika dnech jsem si vsimla ze ji rostou stolicky.Vim ze se to nema, ale par dni jsem ji dala klid, cistila jen rychle predni zuby a jen stolicky velezly tak uz je zas cisteni uplne v pohode. A nebo nezmenila jsi pastu? To u nas byl taky jednou problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
13.2.18 19:40

U nás donedávna každodenní boj trvající snad u přes 2 roky, když náhodou spatřil, jak si babička vyndává zuby. Řekla mu, že si málo čistila a od té doby chodí už sám s kartáčkem, abychom mu vyčistili. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
825
13.2.18 19:45

Cistit prstackem, vymyslet basnicku, pak si pomalu zvykne na kartacek, cistit s plysakem,.plysakovi, panence, navzajem. Neni nutny na diteti klecet a zhnusit mu to navzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
13.2.18 19:47

Cistila jsem násilím, pozdeji jsem zjistila, ze kdyz malemu dam do ruky muj kartáček, tak se tak soustredi, aby mi ho vrazil az do krku, ze si nechal zuby pekne vycistit. Později jsme odbourali moje cisteni a ted si necha krasne vycistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí