Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky
male je 6m. Od 2m byla na Nutrilonu. Nedavno zacala odmitat flasku, prestoze rvala hlady. Rikala jsem si v cem je problem a vsimla jsem si, ze to muze byt novym balenim, ktere ma asi i jine slozeni?!??! Zkusili jsme koupit Sunar a bohudik mlicko zase pije. Zaskocilo me to, protoze i nase ted jiz 3leta dcera, byla do roka na Nutrilonu a nikdy jsem to nemusela resit. Nestalo se vam to s novym balenim take?
Zatím mám staré balení, ale nedávno tu probíhala soutěž o to nové. Mrkni za pár dní do recenzí, třeba to tam bude některá maminka popisovat.
Ahoj maminky, u nás po třech dnech nového Nutrilonu 3 Advanced u dcery 22 m. která doteď papala jenom Nutrilon Pronutra se zhoršil ekzém, hodně se vysušila a také na kůžičce naskákali suché tečky - nevím jak to popsat. Už jsem přemýšlela že jí nesedí krém.. až mně pak napadlo že tak tři dny máme nový Nutrilon Advanced. Blbé je, že už není to staré balení moc k dostání. Jak je už starší, tak chuťově ho už neodmítla, ale ukázalo se to přes tu kůži.
@ivi2021
dcera mi ten nový taky začala odmítat, radši byla hlady, než aby ho vypila. Po nějaké době vzala na milost mix se starým, ale pár dní to byl boj. Takže za nás teda zhoršení ![]()
Za me take zhorseni. Mala prestala pit mlicko a radsi byla hlady nez aby to vypila. Nastesti me to doslo brzo, jelikoz ma teprve pul roku. Presli jsme na sunar premium a uz ji zase mlicko chutna a i podle me ma tem sunar lepsi chut