Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky.
Jen se chci zeptat, jestli máte vyzkoušeno zda nutrilon extra opravdu dítě zasytí na delší dobu? My jsme dřív měli obyč a spávala nám krásně, teď máme extra a spí taky dlouho, tak je mi to těžké porovnat..Jestli to nemá zase takový výsledek, tak se mi za to nechce připlácet..A že to lítají korunky ![]()
Ahoj Anetto,
záleží na miminku. Teda, já bych, pokud malá předtím spala krásně na obyč. Nutrilonu, ten Extra vůbec nezačala dávat…
Každé dítko je jiné, Extra (v té době se jmenoval Forte) zkoušeli na Věrku. Bez efektu. Prostě si jedla po těch svých 3 hodinkách a stejně přibývala mizerně ![]()
Kluci byli na obyč. Nutrilonu a spali krásně
a přibývali až až… Řekla bych, že teď máte možnost vyzkoušet ten obyčejný Nutrilon a uvidíte, jak to bude vypadat. Zas takové zázraky si od toho extra zase neslibuju…
Ahoj, M.
Tak mě po něm nějak dýl nespala, jen méně přibírala a zabetonovalo se jí tím bříško a kadila mi obden a bolelo jí to, tak jsem jí ho přestala dávat a je zase fit.
Tak Eli kadí i 3× denně
. Ale asi máte pravdu, začnem dávat zase obyč..Je to asi jen způsob, jak z maminek vytahat prachy ![]()
Pokud spinkala i predtim na normalnim dobre tak bych Extra nedavala.
Mala mi taky byla na nutrilonu a tentyz problem jsem tady taky resila a moc mi ten Extra doporucen nebyl.
Zalezi take na miminku,ale prijde mi to zbytecne drahe.
Ahoj holky, mam 5tydeniho chlapecka a po 7 dnech kojeni sme nasadily nutrilon extra ale nejak nezabira. Maly je stale hladovy!!! Do 1 mesice sme davali 90ml a ted uz 120-150ml a nic se nezmenilo maly je stale hladovy a ublinkava si. nevim za jaky nutrilon pripadne i jiny ho vymenit aby byl spokojeny. Dekuji za rady ![]()
@leo0605 píše:
Ahoj holky, mam 5tydeniho chlapecka a po 7 dnech kojeni sme nasadily nutrilon extra ale nejak nezabira. Maly je stale hladovy!!! Do 1 mesice sme davali 90ml a ted uz 120-150ml a nic se nezmenilo maly je stale hladovy a ublinkava si. nevim za jaky nutrilon pripadne i jiny ho vymenit aby byl spokojeny. Dekuji za rady
moje dcerka podobně reagovala na Sunar, skusila bych jiné mléko
není to moc 150ml? OT
Prej sunar víc zasytí, ale nám nevyhovoval, tak jsem zůstala na Nutrilonu, a extra ten malého zacpával. Jestli ublinkává tak kup Nutriton, my ho používáme od mala.
Ja vim je to moc! Ale 120ml ma malo a tu 150mi vypije do posledni kapky. nevim skusim ho vymenit a snizit davku