Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
aoj, chci se zeptat mám 4měsíční holčičku a krmíme jí nutrilonem tou jedničkou normální.. ale to jí poslední dobou nestačí, chce víc jíst ikdyž jí dám čaj.. tak sme domů koupili ten extra, ae slyšela sem, že není až tak vhodný pro děti, jelikož jim roztáhne bříško.. a ona když ho spapá tak stejně za 3hodiny chce znova.. myslíte že mám začít přikrmovat s mrkvičkou atd.?
Ahoj, nevidim v tom problém
s nutrilonem extra jsem krmila na doporučení pediatra (prý je nejlepší) jinak pokud ti přijde že je malá hladová…spíš než mrkvičku bych doporučila na večer kašičku
a přes den mléko po 3 hodinách je v poho
já dávala i po 1,5-2hod. protože máme doma otesánka ![]()
tak ve 4měs se s příkrmem začíná ale pomalu aby si prcek zvyknul než ho tím rovnou nacpat.. mě teda přijde úplně v pořádku že chce po 3hodinách, já krmím někdy i po 2,5 prostě jak má hlad.. a kolik ti toho mlíčka vypije?
a ten Nutrilon extra je teda pro koho vhodný když ne pro děti..
jak píšou holky-po 3hodinách je uplně normální. a já dávala malému taky potom na večer kašičky po tom 4.měsíci, páč už jsem měla pocit, že mě snad sní a kvůli atopickému ekzému jsme ještě neměli povoleno začínat s příkrmama, ale s těma je to stejně, jak už ti tu taky holky napsaly-začínáš s pár lžičkama, aby si dítko zvyklo, nemůžeš mu toho hned dát celou dávku na najezení.
Ale na ten Extra už jsem se taky dívala pro tu naši novou slečnu, páč ta trhala prý rekorkdy už v porodnici a tři hodiny teda nevydrží skoro nikdy. 1,5-2. Ale v noci vydrží, tak je to dobré.
AngelinaBalerina píše:
tak ve 4měs se s příkrmem začíná ale pomalu aby si prcek zvyknul než ho tím rovnou nacpat.. mě teda přijde úplně v pořádku že chce po 3hodinách, já krmím někdy i po 2,5 prostě jak má hlad.. a kolik ti toho mlíčka vypije?
mlíčka vypije jak kdy, někdy 60ml někdy 120ml podle toho jakej má hlad, tak to bude asi tím že tak často papá že?? ![]()
ve 4 měs. mi malá pila 200ml mléka 2× denně a 3× denně 166ml po 3 hod. přikrmovat jsem začala až kolem 5 měs.